Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zvídavec Evy Sinkovičové: Přijde vám obyčejný maraton jako malá výzva? Slavný běh v Saharské poušti měří 250 kilometrů

Zvídavec Evy Sinkovičové: Přijde vám obyčejný maraton jako malá výzva? Slavný běh v Saharské poušti měří 250 kilometrů

20. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Přijde vám obyčejný maraton jako malá výzva? Slavný běh v Saharské poušti měří 250 kilometrů

Přijde vám obyčejný maraton jako malá výzva? Slavný běh v Saharské poušti měří 250 kilometrů

20. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody O Ivanovi hlupci — Karel Jaromír Erben (zastaralá slova)

O Ivanovi hlupci — Karel Jaromír Erben (zastaralá slova)

19. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Redaktorka a moderátorka Českého rozhlasu Plus Daniela Vrbová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Redaktorka a moderátorka Českého rozhlasu Plus Daniela Vrbová v Klubu Rádia Junior

19. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody EP98: Zeptej se nás na cokoliv II.

EP98: Zeptej se nás na cokoliv II.

19. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Jak rychle by musel člověk běžet, aby překonal sprint brouka svižníka?

Jak rychle by musel člověk běžet, aby překonal sprint brouka svižníka?

19. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Zvídavec Evy Sinkovičové: Jak rychle by musel člověk běžet, aby překonal sprint brouka svižníka?

Zvídavec Evy Sinkovičové: Jak rychle by musel člověk běžet, aby překonal sprint brouka svižníka?

19. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Pokáč věnuje miliony korun dětem na kroužky

Klub Rádia Junior: Pokáč věnuje miliony korun dětem na kroužky

18. 9. 2024

43 min

Obrázek epizody Jak vybrat šátek, nebo nosítko?

Jak vybrat šátek, nebo nosítko?

18. 9. 2024

58 min

Obrázek epizody #39: Miroslav Krejčí: Manažer má mít vizi, a ne psát příklady z matematiky a češtiny

#39: Miroslav Krejčí: Manažer má mít vizi, a ne psát příklady z matematiky a češtiny

18. 9. 2024

56 min

Obrázek epizody Když si vás matka plete s terapeutkou

Když si vás matka plete s terapeutkou

18. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Táta byl, já jsem, syn bude (?) HOKEJISTA - EPIZODA PADESÁTÁ ŠESTÁ: Lukáš Cingeľ

Táta byl, já jsem, syn bude (?) HOKEJISTA - EPIZODA PADESÁTÁ ŠESTÁ: Lukáš Cingeľ

18. 9. 2024

35 min

Obrázek epizody Mám povinnost se k dítěti zachovat správně, přestože s tím rodiče někdy nesouhlasí, říká pediatrička

Mám povinnost se k dítěti zachovat správně, přestože s tím rodiče někdy nesouhlasí, říká pediatrička

18. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Fyzioterapie sportovních psů: Aqua-dog | Jarka Cábová a Lucie Vaníková

Fyzioterapie sportovních psů: Aqua-dog | Jarka Cábová a Lucie Vaníková

18. 9. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Děsivá čínská tradice. Proč ženy podstupovaly přeměnu chodidel na lotosové nohy?

Děsivá čínská tradice. Proč ženy podstupovaly přeměnu chodidel na lotosové nohy?

18. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Zvídavec Evy Sinkovičové: Děsivá čínská tradice. Proč ženy podstupovaly přeměnu chodidel na lotosové nohy?

Zvídavec Evy Sinkovičové: Děsivá čínská tradice. Proč ženy podstupovaly přeměnu chodidel na lotosové nohy?

18. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Video s Brawl Stars naživo má přes 29 miliónů zhlédnutí

Video s Brawl Stars naživo má přes 29 miliónů zhlédnutí

18. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody Když jsou děti nemocné: 13 tipů pro domácí zábavu

Když jsou děti nemocné: 13 tipů pro domácí zábavu

18. 9. 2024

17 min

Obrázek epizody #161 Nahrává originální audio pohádky. Dětem pomáhají se zklidněním a vnímáním vlastního těla

#161 Nahrává originální audio pohádky. Dětem pomáhají se zklidněním a vnímáním vlastního těla

18. 9. 2024

50 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Věda není nuda. Zveme vás na Noc vědců

Klub Rádia Junior: Věda není nuda. Zveme vás na Noc vědců

17. 9. 2024

43 min

Obrázek epizody #63 Robert Zlocha: Platí pozitivka na každého psa?

#63 Robert Zlocha: Platí pozitivka na každého psa?

17. 9. 2024

58 min

Obrázek epizody MAL OPEROVAŤ KOLENO, VYBRAL MATERNICU #EP44

MAL OPEROVAŤ KOLENO, VYBRAL MATERNICU #EP44

16. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Jak se vyrovnat s těžkou nemocí v rodině

Klub Rádia Junior: Jak se vyrovnat s těžkou nemocí v rodině

16. 9. 2024

39 min