Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Předsudky o Španělech a kulturní rozdíly komentuje španělský ptáček

Předsudky o Španělech a kulturní rozdíly komentuje španělský ptáček

25. 4. 2020

13 min

Obrázek epizody Klempířské řemeslo v Kosovu pomalu zaniká. Pan Afrim zatím dál ohýbá plechy

Klempířské řemeslo v Kosovu pomalu zaniká. Pan Afrim zatím dál ohýbá plechy

24. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Pouštní Liška: O životě, práci a cestování v Kuvajtu i Ománu

Pouštní Liška: O životě, práci a cestování v Kuvajtu i Ománu

23. 4. 2020

48 min

Obrázek epizody Cestovatelé a Dobrodruzi - #5 Patrícia Studium v Asii / Malajsie

Cestovatelé a Dobrodruzi - #5 Patrícia Studium v Asii / Malajsie

23. 4. 2020

31 min

Obrázek epizody #11 Výstup na Aragats: S historií v zádech na barevnou střechu Arménie

#11 Výstup na Aragats: S historií v zádech na barevnou střechu Arménie

23. 4. 2020

11 min

Obrázek epizody Hudební tip producenta HRTL: Utility od Barkera je náročná na poslech a zároveň nutí k pohybu

Hudební tip producenta HRTL: Utility od Barkera je náročná na poslech a zároveň nutí k pohybu

23. 4. 2020

2 min

Obrázek epizody Cestovatelé a Dobrodruzi - #4 - Jordánsko Adéla Kučerová

Cestovatelé a Dobrodruzi - #4 - Jordánsko Adéla Kučerová

22. 4. 2020

27 min

Obrázek epizody Rozhovor s lékařem Bohdanem Pomahačem

Rozhovor s lékařem Bohdanem Pomahačem

22. 4. 2020

29 min

Obrázek epizody Na slovíčko s animátorem Sebastianem

Na slovíčko s animátorem Sebastianem

22. 4. 2020

1 hod 15 min

Obrázek epizody Život, štěstí a neobyčejná láska k vlasti. Vnitřní síla, hrdost a rozdíl mezi vlastí a domovem. Aneb o Izraeli trochu jinak.

Život, štěstí a neobyčejná láska k vlasti. Vnitřní síla, hrdost a rozdíl mezi vlastí a domovem. Aneb o Izraeli trochu jinak.

22. 4. 2020

50 min

Obrázek epizody Jak jsme se loučily

Jak jsme se loučily

22. 4. 2020

33 min

Obrázek epizody 12 Matouš Vinš ǀ „Během cestování jsem došel k přesvědčení, že vždycky se najde někdo, kdo vám pomůže,“ říká cestovatel a spoluautor populární knihy Travel Bible

12 Matouš Vinš ǀ „Během cestování jsem došel k přesvědčení, že vždycky se najde někdo, kdo vám pomůže,“ říká cestovatel a spoluautor populární knihy Travel Bible

22. 4. 2020

56 min

Obrázek epizody 3. Týn en France: Hororový návrat!

3. Týn en France: Hororový návrat!

21. 4. 2020

23 min

Obrázek epizody Honza na cestě: Přešel jsem Jižní Ameriku z Kolumbie do Chile, po 10 000 km jsem do cíle dokulhal

Honza na cestě: Přešel jsem Jižní Ameriku z Kolumbie do Chile, po 10 000 km jsem do cíle dokulhal

21. 4. 2020

39 min

Obrázek epizody Honzího barové rozjezdy

Honzího barové rozjezdy

20. 4. 2020

1 hod 13 min

Obrázek epizody O New Yorku

O New Yorku

20. 4. 2020

10 min

Obrázek epizody Sladký belgický ležák, chmel Medusa a modré stánky: Filip Nerad popisuje atmosféru pivního festivalu

Sladký belgický ležák, chmel Medusa a modré stánky: Filip Nerad popisuje atmosféru pivního festivalu

20. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Adršpašsko-teplické skály jako ráj nejen pro turisty ale i pro představivost

Adršpašsko-teplické skály jako ráj nejen pro turisty ale i pro představivost

20. 4. 2020

21 min

Obrázek epizody Japonsko: Nihon Sankei

Japonsko: Nihon Sankei

20. 4. 2020

41 min

Obrázek epizody #1 začátek našeho cestování ve zkratce

#1 začátek našeho cestování ve zkratce

20. 4. 2020

45 min

Obrázek epizody Cestovatelé a Dobrodruzi - #3 Sashi - Cestování s charitativní organizací

Cestovatelé a Dobrodruzi - #3 Sashi - Cestování s charitativní organizací

19. 4. 2020

23 min

Obrázek epizody Pozapomenuté indiánské tradice znovu ožívají. Ženy kmene Juroků se vracejí k řemeslu pletení košíků

Pozapomenuté indiánské tradice znovu ožívají. Ženy kmene Juroků se vracejí k řemeslu pletení košíků

19. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Okolo Borové

Okolo Borové

19. 4. 2020

23 min

Obrázek epizody Z akademiků delegáti: studenti bohemistiky v Káhiře nejčastěji končí v cestovním ruchu

Z akademiků delegáti: studenti bohemistiky v Káhiře nejčastěji končí v cestovním ruchu

19. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody #Karanténa | Jak to vidí oni? Pocity Čechů v zahraničí a u nás v republice během koronakrize

#Karanténa | Jak to vidí oni? Pocity Čechů v zahraničí a u nás v republice během koronakrize

19. 4. 2020

1 hod 12 min