Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na slovíčko s animátorkou Adél

Na slovíčko s animátorkou Adél

2. 12. 2020

57 min

Obrázek epizody Luteránství jako dánské náboženství

Luteránství jako dánské náboženství

2. 12. 2020

16 min

Obrázek epizody EPIZODA 8 - Architektura musí lákat i sloužit místním s Martinem Krupauerem ze studia A8000

EPIZODA 8 - Architektura musí lákat i sloužit místním s Martinem Krupauerem ze studia A8000

2. 12. 2020

54 min

Obrázek epizody Kdo těží z Trumpova zpochybňování výsledků voleb? Putin!

Kdo těží z Trumpova zpochybňování výsledků voleb? Putin!

1. 12. 2020

31 min

Obrázek epizody Bonus - Vánoční speciál o tipech na dárky a adventním programu

Bonus - Vánoční speciál o tipech na dárky a adventním programu

1. 12. 2020

51 min

Obrázek epizody Tip Juliany Maškrtnice: Vyzkoušejte restauraci Čestr, jejich maso je hotová řeznická aromaterapie

Tip Juliany Maškrtnice: Vyzkoušejte restauraci Čestr, jejich maso je hotová řeznická aromaterapie

1. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Heidelberský Erasmus Silvie a Markéty

Heidelberský Erasmus Silvie a Markéty

30. 11. 2020

25 min

Obrázek epizody Hory k nám promlouvají velikostí a tichem. Jsme tam víc sami se sebou, říká cestovatelka Viktorka Hlaváčková

Hory k nám promlouvají velikostí a tichem. Jsme tam víc sami se sebou, říká cestovatelka Viktorka Hlaváčková

30. 11. 2020

40 min

Obrázek epizody Vlakem po Česku - Nejtrapnější noc mého života - část druhá!

Vlakem po Česku - Nejtrapnější noc mého života - část druhá!

30. 11. 2020

53 min

Obrázek epizody V Lisabonu mají nejstarší nemocnici pro panenky, funguje už dvě stě let

V Lisabonu mají nejstarší nemocnici pro panenky, funguje už dvě stě let

29. 11. 2020

22 min

Obrázek epizody Jezdectví se daří koronaviru navzdory. Marie Sýkorová navštívila vyhlášený jezdecký klub v Le Perray

Jezdectví se daří koronaviru navzdory. Marie Sýkorová navštívila vyhlášený jezdecký klub v Le Perray

29. 11. 2020

3 min

Obrázek epizody Žamberk – východní brána do Orlických hor

Žamberk – východní brána do Orlických hor

29. 11. 2020

24 min

Obrázek epizody Nahořklá, osvěžující chuť a afrodiziakální účinky. Gurmeti v Kolumbii milují pražené mravenčí zadečky

Nahořklá, osvěžující chuť a afrodiziakální účinky. Gurmeti v Kolumbii milují pražené mravenčí zadečky

29. 11. 2020

3 min

Obrázek epizody Zápisník Jana Kaliby

Zápisník Jana Kaliby

29. 11. 2020

3 min

Obrázek epizody Zápisník Marie Sýkorové

Zápisník Marie Sýkorové

29. 11. 2020

3 min

Obrázek epizody Vlastimil Plecháč má penzion s majákem a pivovarem. Do PETky by ale pivo nikdy nenatočil

Vlastimil Plecháč má penzion s majákem a pivovarem. Do PETky by ale pivo nikdy nenatočil

29. 11. 2020

25 min

Obrázek epizody #Island | Marek Rybář: "Když jsem viděl polární záři poprvé, brečel jsem."

#Island | Marek Rybář: "Když jsem viděl polární záři poprvé, brečel jsem."

29. 11. 2020

58 min

Obrázek epizody Výletní tip Ladislava Zibury: Poznejte zadumané Jeseníky. Je tam krásná příroda i Vinzenz Priessnitz

Výletní tip Ladislava Zibury: Poznejte zadumané Jeseníky. Je tam krásná příroda i Vinzenz Priessnitz

27. 11. 2020

1 min

Obrázek epizody #18: “Chovatelka želv Velenská: “Cestuji nejen za želvami, sbírám příběhy, zajímá mě chování zvířat.”

#18: “Chovatelka želv Velenská: “Cestuji nejen za želvami, sbírám příběhy, zajímá mě chování zvířat.”

27. 11. 2020

28 min

Obrázek epizody Jak jsme propadly zoufalství

Jak jsme propadly zoufalství

26. 11. 2020

44 min

Obrázek epizody Taste of Prague Czech Podcast, Ep 23 - Marek Pavala z Camp Fuego

Taste of Prague Czech Podcast, Ep 23 - Marek Pavala z Camp Fuego

26. 11. 2020

58 min

Obrázek epizody „Publish or perish“ O tom, jaké to je být vědcem za „velkou louží“, o hrdosti a vzájemné pomoci.

„Publish or perish“ O tom, jaké to je být vědcem za „velkou louží“, o hrdosti a vzájemné pomoci.

26. 11. 2020

38 min

Obrázek epizody Urputná jízda do kopce? I to Dánové umí!

Urputná jízda do kopce? I to Dánové umí!

26. 11. 2020

16 min

Obrázek epizody Dánský sport aneb při jachtingu a hraní šachů sportuji?

Dánský sport aneb při jachtingu a hraní šachů sportuji?

25. 11. 2020

36 min

Obrázek epizody EPIZODA 7 - Aktivně s vozíkem se Zbyňkem Sýkorou

EPIZODA 7 - Aktivně s vozíkem se Zbyňkem Sýkorou

25. 11. 2020

1 hod 1 min