Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Matrjošky, symbol plodnosti, se v Semjonově dodnes vyrábí i malují ručně. Přežije továrna pandemii?

Matrjošky, symbol plodnosti, se v Semjonově dodnes vyrábí i malují ručně. Přežije továrna pandemii?

9. 12. 2021

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Matrjošky, symbol plodnosti, se v Semjonově dodnes vyrábí i malují ručně. Přežije továrna pandemii?

Zápisník zahraničních zpravodajů: Matrjošky, symbol plodnosti, se v Semjonově dodnes vyrábí i malují ručně. Přežije továrna pandemii?

9. 12. 2021

3 min

Obrázek epizody Od souboje Amundsena a Scotta o dobytí jižního pólu uplynulo 110 let. Bylo to epochální, proto tam teď mířím i já, vysvětluje cestovatel Petr Horký

Od souboje Amundsena a Scotta o dobytí jižního pólu uplynulo 110 let. Bylo to epochální, proto tam teď mířím i já, vysvětluje cestovatel Petr Horký

9. 12. 2021

16 min

Obrázek epizody Ekonomická krize vyhnala Libanonce na horské túry. Mnozí krásu své země dosud neznali

Ekonomická krize vyhnala Libanonce na horské túry. Mnozí krásu své země dosud neznali

8. 12. 2021

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Ekonomická krize vyhnala Libanonce na horské túry. Mnozí krásu své země dosud neznali

Zápisník zahraničních zpravodajů: Ekonomická krize vyhnala Libanonce na horské túry. Mnozí krásu své země dosud neznali

8. 12. 2021

3 min

Obrázek epizody #38 Rozhovor s Martinem Vaniakem: ”Do brány jsem se cpal sám, protože jsem byl líný běhat.”

#38 Rozhovor s Martinem Vaniakem: ”Do brány jsem se cpal sám, protože jsem byl líný běhat.”

7. 12. 2021

52 min

Obrázek epizody Erasmus v páru: Týna & Ondra a jejich Španělský Erasmus

Erasmus v páru: Týna & Ondra a jejich Španělský Erasmus

7. 12. 2021

49 min

Obrázek epizody Naprostá euforie. O sopkách, Mexiku, Guatemale a dobrovolničení s Petrem Chvílou

Naprostá euforie. O sopkách, Mexiku, Guatemale a dobrovolničení s Petrem Chvílou

7. 12. 2021

39 min

Obrázek epizody Tip Juliany Maškrtnice: Nechce se vám péct? Dejte si cukroví přímo v kavárně už před svátky

Tip Juliany Maškrtnice: Nechce se vám péct? Dejte si cukroví přímo v kavárně už před svátky

7. 12. 2021

1 min

Obrázek epizody Maroko je barvitá země, která útočí na všechny smysly

Maroko je barvitá země, která útočí na všechny smysly

7. 12. 2021

43 min

Obrázek epizody TAM, KDE BÝVA KNIEŽA ROHAN

TAM, KDE BÝVA KNIEŽA ROHAN

6. 12. 2021

41 min

Obrázek epizody #3 Karel Wolf

#3 Karel Wolf

6. 12. 2021

1 hod 16 min

Obrázek epizody Opravdu Krásná obec

Opravdu Krásná obec

5. 12. 2021

11 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Jak spojit recyklaci odpadů, výtvarné umění a stavbu dostupného bydlení

Reportáže zahraničních zpravodajů: Jak spojit recyklaci odpadů, výtvarné umění a stavbu dostupného bydlení

5. 12. 2021

24 min

Obrázek epizody Do Mokošína za pohanskou bohyní Mokoší

Do Mokošína za pohanskou bohyní Mokoší

5. 12. 2021

21 min

Obrázek epizody Zajímavosti práce s pasažéry z různého kulturního prostředí na palubách letadel očima Martina Chlebouna.

Zajímavosti práce s pasažéry z různého kulturního prostředí na palubách letadel očima Martina Chlebouna.

5. 12. 2021

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Při pohledu na obrazy jsem schopná se i rozbrečet, říká propagátorka umění Barbora Půlpánová

Zálety Aleny Zárybnické: Při pohledu na obrazy jsem schopná se i rozbrečet, říká propagátorka umění Barbora Půlpánová

5. 12. 2021

23 min

Obrázek epizody #Trailer | Bára Nováková: "Moje největší Harry Potter cesta byla do Skotska." 🌍✈️

#Trailer | Bára Nováková: "Moje největší Harry Potter cesta byla do Skotska." 🌍✈️

5. 12. 2021

2 min

Obrázek epizody Epizoda 37 – Jak jsem hledal taiwanskou stopu v Lisabonu

Epizoda 37 – Jak jsem hledal taiwanskou stopu v Lisabonu

4. 12. 2021

15 min

Obrázek epizody Poslední dny Grandhotelu Budapešť. Retrokulisy hotelu Gellért podlehnou rekonstrukci

Poslední dny Grandhotelu Budapešť. Retrokulisy hotelu Gellért podlehnou rekonstrukci

3. 12. 2021

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Poslední dny Grandhotelu Budapešť. Retrokulisy hotelu Gellért podlehnou rekonstrukci

Zápisník zahraničních zpravodajů: Poslední dny Grandhotelu Budapešť. Retrokulisy hotelu Gellért podlehnou rekonstrukci

3. 12. 2021

3 min

Obrázek epizody Taste of Prague Czech Podcast, Ep 67 - Habits with Zuzi and Jan

Taste of Prague Czech Podcast, Ep 67 - Habits with Zuzi and Jan

3. 12. 2021

1 hod 12 min

Obrázek epizody Výletní tip Pavla Sladkého: Vyrazte na lom nebo pískovnu, v zimě mají tajemnou atmosféru

Výletní tip Pavla Sladkého: Vyrazte na lom nebo pískovnu, v zimě mají tajemnou atmosféru

3. 12. 2021

1 min

Obrázek epizody Islám neznamená terorismus. Desítky pařížských muzeí boří mýtus a ukazují to nejlepší z jeho kultury

Islám neznamená terorismus. Desítky pařížských muzeí boří mýtus a ukazují to nejlepší z jeho kultury

2. 12. 2021

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Islám neznamená terorismus. Desítky pařížských muzeí boří mýtus a ukazují to nejlepší z jeho kultury

Zápisník zahraničních zpravodajů: Islám neznamená terorismus. Desítky pařížských muzeí boří mýtus a ukazují to nejlepší z jeho kultury

2. 12. 2021

3 min