Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Somálské divadlo vás nenechá chladnými, sedí se na dotek od účinkujících a zpívat můžete s nimi

Somálské divadlo vás nenechá chladnými, sedí se na dotek od účinkujících a zpívat můžete s nimi

16. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Somálské divadlo vás nenechá chladnými, sedí se na dotek od účinkujících a zpívat můžete s nimi

Zápisník zahraničních zpravodajů: Somálské divadlo vás nenechá chladnými, sedí se na dotek od účinkujících a zpívat můžete s nimi

16. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Hudební tip: Purplefox Town si cestou do práce pouští Arctic Monkeys i japonský jazz fusion

Hudební tip: Purplefox Town si cestou do práce pouští Arctic Monkeys i japonský jazz fusion

15. 12. 2022

2 min

Obrázek epizody Obrazy Clauda Moneta tehdejší umělecké obci připadaly ošklivé

Obrazy Clauda Moneta tehdejší umělecké obci připadaly ošklivé

15. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Obrazy Clauda Moneta tehdejší umělecké obci připadaly ošklivé

Zápisník zahraničních zpravodajů: Obrazy Clauda Moneta tehdejší umělecké obci připadaly ošklivé

15. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody #12 - Výlet do Madridu

#12 - Výlet do Madridu

15. 12. 2022

1 hod 5 min

Obrázek epizody Vražda ševce Františka Bartoše souvisí s historií Zlína, bez ní by se nenarodil Tomáš Baťa

Vražda ševce Františka Bartoše souvisí s historií Zlína, bez ní by se nenarodil Tomáš Baťa

14. 12. 2022

14 min

Obrázek epizody Jedním z prvních zvířat nejstarší zlínské zoo byl lev César, kterého dostal jako dárek Tomáš Baťa

Jedním z prvních zvířat nejstarší zlínské zoo byl lev César, kterého dostal jako dárek Tomáš Baťa

14. 12. 2022

18 min

Obrázek epizody V Montrealu se jedná o budoucnosti živé přírody. Delegáti paradoxně týdny nespatří denní světlo

V Montrealu se jedná o budoucnosti živé přírody. Delegáti paradoxně týdny nespatří denní světlo

14. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: V Montrealu se jedná o budoucnosti živé přírody. Delegáti paradoxně týdny nespatří denní světlo

Zápisník zahraničních zpravodajů: V Montrealu se jedná o budoucnosti živé přírody. Delegáti paradoxně týdny nespatří denní světlo

14. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Muzeum strašidel v Plzni

Muzeum strašidel v Plzni

14. 12. 2022

10 min

Obrázek epizody Taste of Prague Podcast, Ep. 85, o vánočních dárcích

Taste of Prague Podcast, Ep. 85, o vánočních dárcích

14. 12. 2022

1 hod 10 min

Obrázek epizody Tip Juliany Maškrtnice: Na benefici Cook2Help seženete dárky a přispějete na misi Lékařů bez hranic

Tip Juliany Maškrtnice: Na benefici Cook2Help seženete dárky a přispějete na misi Lékařů bez hranic

13. 12. 2022

1 min

Obrázek epizody 20. Plzeň

20. Plzeň

12. 12. 2022

10 min

Obrázek epizody Nezbytné minimum pro zabezpečení obytného vozu

Nezbytné minimum pro zabezpečení obytného vozu

12. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Přijela jen s kartáčkem na zuby a už neodjela. Majitelka švédské továrny na kameninu léčí lidi prací

Přijela jen s kartáčkem na zuby a už neodjela. Majitelka švédské továrny na kameninu léčí lidi prací

12. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Přijela jen s kartáčkem na zuby a už neodjela. Majitelka švédské továrny na kameninu léčí lidi prací

Zápisník zahraničních zpravodajů: Přijela jen s kartáčkem na zuby a už neodjela. Majitelka švédské továrny na kameninu léčí lidi prací

12. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Ešus 5/12/2022: severní Pákistán se Štěpánem

Ešus 5/12/2022: severní Pákistán se Štěpánem

12. 12. 2022

58 min

Obrázek epizody Nicolette Havlová: 2025 km pěšky do Istanbulu, studentský život v dodávce, stopování a překonávání sebe sama

Nicolette Havlová: 2025 km pěšky do Istanbulu, studentský život v dodávce, stopování a překonávání sebe sama

11. 12. 2022

1 hod 7 min

Obrázek epizody Návrat Expedice Z101 do Afriky se blíží, je nutné ale změnit plány i cíl cesty

Návrat Expedice Z101 do Afriky se blíží, je nutné ale změnit plány i cíl cesty

11. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Speciál George – parťák cestovatelů z Expedice Z101

Speciál George – parťák cestovatelů z Expedice Z101

11. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Staré zvonce sbírá jeden bača z Nízkých Tater

Reportáže zahraničních zpravodajů: Staré zvonce sbírá jeden bača z Nízkých Tater

11. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Mám rád chaos a moje hranice komfortu je hodně nízko, vypráví 19letý mistr Česka v autostopu

Mám rád chaos a moje hranice komfortu je hodně nízko, vypráví 19letý mistr Česka v autostopu

11. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody Casablanca: Mám rád chaos a moje hranice komfortu je hodně nízko, vypráví 19letý mistr Česka v autostopu

Casablanca: Mám rád chaos a moje hranice komfortu je hodně nízko, vypráví 19letý mistr Česka v autostopu

11. 12. 2022

45 min