Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Francie sýry miluje, a ty kozí obzvlášť. Jak je správně skladovat, aby vydržely až půl roku?

Zápisník zahraničních zpravodajů: Francie sýry miluje, a ty kozí obzvlášť. Jak je správně skladovat, aby vydržely až půl roku?

22. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Mám doma hodného ducha!

Mám doma hodného ducha!

22. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody 30 let NP Šumava - Pro informace a za poznáním

30 let NP Šumava - Pro informace a za poznáním

22. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody Vláďa Důra: Ze života v Izmiru, jaká byla jeho první Erasmus zkušenost & co vše se může v Turecku zažít a ochutnat

Vláďa Důra: Ze života v Izmiru, jaká byla jeho první Erasmus zkušenost & co vše se může v Turecku zažít a ochutnat

21. 9. 2023

55 min

Obrázek epizody AČCKA: k čemu slouží a proč byste měli o ní vědět

AČCKA: k čemu slouží a proč byste měli o ní vědět

21. 9. 2023

13 min

Obrázek epizody METROBUS EXPRES #16: Vyjely kloubové Streetwaye, po 5 měsících

METROBUS EXPRES #16: Vyjely kloubové Streetwaye, po 5 měsících

21. 9. 2023

6 min

Obrázek epizody Umrlčí cesta na Valašsku se kuriózně nachází u vesnice Veselá. Kolem ní jsou ostatky zatracenců

Umrlčí cesta na Valašsku se kuriózně nachází u vesnice Veselá. Kolem ní jsou ostatky zatracenců

20. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Zemětřesení v Maroku turisty neodradilo. Restaurace v Marrakéši byly plné už krátce po katastrofě

Zemětřesení v Maroku turisty neodradilo. Restaurace v Marrakéši byly plné už krátce po katastrofě

20. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Zemětřesení v Maroku turisty neodradilo. Restaurace v Marrakéši byly plné už krátce po katastrofě

Zápisník zahraničních zpravodajů: Zemětřesení v Maroku turisty neodradilo. Restaurace v Marrakéši byly plné už krátce po katastrofě

20. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Dobrý nápad je k nezaplacení. Celá Evropa si chce dát finské NATO pivo

Zápisník zahraničních zpravodajů: Dobrý nápad je k nezaplacení. Celá Evropa si chce dát finské NATO pivo

19. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Dobrý nápad je k nezaplacení. Celá Evropa si chce dát finské NATO pivo

Dobrý nápad je k nezaplacení. Celá Evropa si chce dát finské NATO pivo

19. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody #69 “Lost places” ve Švýcarsku

#69 “Lost places” ve Švýcarsku

18. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Riskují život, aby dokázali, že nemíří do pekla. Chasidští židé oslavili nový rok v ukrajinské Umani

Zápisník zahraničních zpravodajů: Riskují život, aby dokázali, že nemíří do pekla. Chasidští židé oslavili nový rok v ukrajinské Umani

18. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Riskují život, aby dokázali, že nemíří do pekla. Chasidští židé oslavili nový rok v ukrajinské Umani

Riskují život, aby dokázali, že nemíří do pekla. Chasidští židé oslavili nový rok v ukrajinské Umani

18. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody 52. Modrá

52. Modrá

18. 9. 2023

10 min

Obrázek epizody V Saúdské Arábii jsem zažila pouštní vedra, nádherné chvíle i paranoiu, říká Dominika Gawliczková

V Saúdské Arábii jsem zažila pouštní vedra, nádherné chvíle i paranoiu, říká Dominika Gawliczková

18. 9. 2023

43 min

Obrázek epizody Casablanca: V Saúdské Arábii jsem zažila pouštní vedra, nádherné chvíle i paranoiu, říká Dominika Gawliczková

Casablanca: V Saúdské Arábii jsem zažila pouštní vedra, nádherné chvíle i paranoiu, říká Dominika Gawliczková

18. 9. 2023

42 min

Obrázek epizody #19 Stezka Českým Banátem

#19 Stezka Českým Banátem

18. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Dominik Hrachovina: Spousta lidí si myslí, že jsem divnej

Dominik Hrachovina: Spousta lidí si myslí, že jsem divnej

17. 9. 2023

1 hod 12 min

Obrázek epizody BITKÁR V BENTLEY

BITKÁR V BENTLEY

17. 9. 2023

36 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Slovenskou fujaru postupně objevují i v zahraničí a Reportáže zahraničních zpravodajů prozradí, jak složité je naučit se na ni hrát

Reportáže zahraničních zpravodajů: Slovenskou fujaru postupně objevují i v zahraničí a Reportáže zahraničních zpravodajů prozradí, jak složité je naučit se na ni hrát

17. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Historie je klíčem k pochopení současnosti, říká etnografka Ilona Vojancová

Zálety Aleny Zárybnické: Historie je klíčem k pochopení současnosti, říká etnografka Ilona Vojancová

17. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Láďa Boška: V Keni jsem se chtěl nechat dobrovolně zavřít

Láďa Boška: V Keni jsem se chtěl nechat dobrovolně zavřít

17. 9. 2023

1 hod 31 min

Obrázek epizody Dita Šípková: Tam, kde platíš složenky, žít nechceš

Dita Šípková: Tam, kde platíš složenky, žít nechceš

17. 9. 2023

1 hod 41 min

Obrázek epizody KLDR: Při narození Kim Čong-ila se na nebi objevila nová hvězda

KLDR: Při narození Kim Čong-ila se na nebi objevila nová hvězda