Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vltavín: Jaká byla korunovace Rudolfa II.? A co to obnášelo, když chtěl císař přenocovat na jihu Čech?

Vltavín: Jaká byla korunovace Rudolfa II.? A co to obnášelo, když chtěl císař přenocovat na jihu Čech?

22. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Nejdražší sýr na světě se prý prodává v Srbsku a je z oslího mléka - kolik stojí prozradí dnešní pořad

Reportáže zahraničních zpravodajů: Nejdražší sýr na světě se prý prodává v Srbsku a je z oslího mléka - kolik stojí prozradí dnešní pořad

21. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Epizoda 49 - Primstav: září až prosinec (Primstav: september til desember)

Epizoda 49 - Primstav: září až prosinec (Primstav: september til desember)

21. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Ešus 16/9/2024 s Helenou do Laponska

Ešus 16/9/2024 s Helenou do Laponska

19. 9. 2024

1 hod

Obrázek epizody Stanová střecha na vestavbu - jak se s ní žije a co obnáší a kolik stojí její montáž?

Stanová střecha na vestavbu - jak se s ní žije a co obnáší a kolik stojí její montáž?

19. 9. 2024

41 min

Obrázek epizody 🧠 Omyl Prahy: Přetížený železniční koridor | DOPRAVÁČTÍ ING.ŽENÝŘI

🧠 Omyl Prahy: Přetížený železniční koridor | DOPRAVÁČTÍ ING.ŽENÝŘI

17. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody #43: Etapa šestá: Orlické hory

#43: Etapa šestá: Orlické hory

17. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody EPIZODA 18 - Pivo Budějčák - Budějovická pivní stezka s Vlastimilem Nohejlem

EPIZODA 18 - Pivo Budějčák - Budějovická pivní stezka s Vlastimilem Nohejlem

16. 9. 2024

16 min

Obrázek epizody Na Lombok a dál - díl 5. (dny 8 a 9)

Na Lombok a dál - díl 5. (dny 8 a 9)

16. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody 90. Zámek Milotice, Stražovická vyhlídka

90. Zámek Milotice, Stražovická vyhlídka

15. 9. 2024

6 min

Obrázek epizody Jak si při cestování nelézt na nervy?

Jak si při cestování nelézt na nervy?

15. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody SPADLA DO S*AČIEK

SPADLA DO S*AČIEK

15. 9. 2024

47 min

Obrázek epizody Casablanca: Můj táta je můj vzor a super týpek, říká 16letý Pepa Šindel, zářivá naděje českého lezení

Casablanca: Můj táta je můj vzor a super týpek, říká 16letý Pepa Šindel, zářivá naděje českého lezení

15. 9. 2024

37 min

Obrázek epizody Můj táta je můj vzor a super týpek, říká 16letý Pepa Šindel, zářivá naděje českého lezení

Můj táta je můj vzor a super týpek, říká 16letý Pepa Šindel, zářivá naděje českého lezení

15. 9. 2024

37 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Aby to ladilo, chce to alchymii, říká zakladatelka Police Symphony Orchestra

Zálety Aleny Zárybnické: Aby to ladilo, chce to alchymii, říká zakladatelka Police Symphony Orchestra

15. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Tajemné sklepení i prostor pro umění. Znáte tvrz ve Vranové Lhotě?

Východočeské výlety: Tajemné sklepení i prostor pro umění. Znáte tvrz ve Vranové Lhotě?

14. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Tradiční egyptská snídaně zasytí na celý den

Reportáže zahraničních zpravodajů: Tradiční egyptská snídaně zasytí na celý den

14. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Tajemné sklepení i prostor pro umění. Znáte tvrz ve Vranové Lhotě?

Tajemné sklepení i prostor pro umění. Znáte tvrz ve Vranové Lhotě?

14. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Ešus 9/9/2024 Fík a kajakem po celém světě

Ešus 9/9/2024 Fík a kajakem po celém světě

13. 9. 2024

1 hod

Obrázek epizody Šumavské podcasty #22 - Stanislav Žák, Gelateria Strážný

Šumavské podcasty #22 - Stanislav Žák, Gelateria Strážný

13. 9. 2024

34 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Tradiční egyptská snídaně zasytí na celý den. Ochutnejte fúl v káhirských ulicích, neuděláte chybu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Tradiční egyptská snídaně zasytí na celý den. Ochutnejte fúl v káhirských ulicích, neuděláte chybu

13. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Tradiční egyptská snídaně zasytí na celý den. Ochutnejte fúl v káhirských ulicích, neuděláte chybu

Tradiční egyptská snídaně zasytí na celý den. Ochutnejte fúl v káhirských ulicích, neuděláte chybu

13. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Od Pradědu na Hanou: Pivovar v Kokorech prý vařil až do roku 1901 jen černé pivo, zato však vynikající

Od Pradědu na Hanou: Pivovar v Kokorech prý vařil až do roku 1901 jen černé pivo, zato však vynikající

12. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Baskicko: země mezi horami a oceánem

Baskicko: země mezi horami a oceánem

12. 9. 2024

46 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Odešly, zemřely nebo zmizely v propasti času. Památku na rozbité vztahy uchovávají v muzeu v Záhřebu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Odešly, zemřely nebo zmizely v propasti času. Památku na rozbité vztahy uchovávají v muzeu v Záhřebu

12. 9. 2024

3 min