Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody ZDARMA Kurz: Jak Začít podnikat online (z 0 na 100,000 Kč/měs.) | Hustle Cast #4

ZDARMA Kurz: Jak Začít podnikat online (z 0 na 100,000 Kč/měs.) | Hustle Cast #4

21. 8. 2024

58 min

Obrázek epizody 10. Co inspiruje Annu Marešovou, originální designérku lanovek, tramvají a pomůcek pro ženy?

10. Co inspiruje Annu Marešovou, originální designérku lanovek, tramvají a pomůcek pro ženy?

21. 8. 2024

1 hod

Obrázek epizody How to prevent — or stop — a war | Gabrielle Rifkind

How to prevent — or stop — a war | Gabrielle Rifkind

21. 8. 2024

14 min

Obrázek epizody Inspirativní cesta Jany Lvové: Z Valtic mezi nejvlivnější ženy Česka

Inspirativní cesta Jany Lvové: Z Valtic mezi nejvlivnější ženy Česka

21. 8. 2024

19 min

Obrázek epizody JAK ŘÍDIT ČAS i PENÍZE: Zaplať sobě jako prvnímu pro lepší život

JAK ŘÍDIT ČAS i PENÍZE: Zaplať sobě jako prvnímu pro lepší život

21. 8. 2024

10 min

Obrázek epizody #64 LIVE PODCAST KVIFF Josefína Bielková: O životě kreativce: Youtube, recepty, zdravý životní styl a vlogy

#64 LIVE PODCAST KVIFF Josefína Bielková: O životě kreativce: Youtube, recepty, zdravý životní styl a vlogy

21. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody Forbes BrandVoice #099 - Nákupy za časů AI. Čech má v Asahi pod sebou 250 miliard ročně, se SAP píší budoucnost

Forbes BrandVoice #099 - Nákupy za časů AI. Čech má v Asahi pod sebou 250 miliard ročně, se SAP píší budoucnost

21. 8. 2024

39 min

Obrázek epizody Forbes BrandVoice #099 - Nákupy za časů AI. Čech má v Asahi pod sebou 250 miliard ročně, se SAP píší budoucnost

Forbes BrandVoice #099 - Nákupy za časů AI. Čech má v Asahi pod sebou 250 miliard ročně, se SAP píší budoucnost

21. 8. 2024

39 min

Obrázek epizody Experimenty s reklamou

Experimenty s reklamou

21. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Koordinátor péče je pro rodiny taková třetí ruka i trocha hlavy navíc, říká o nové pozici programový ředitel Jiří Kocourek

Koordinátor péče je pro rodiny taková třetí ruka i trocha hlavy navíc, říká o nové pozici programový ředitel Jiří Kocourek

21. 8. 2024

18 min

Obrázek epizody Dočekal a Souček |Nákup dluhopisů? Případ H2 Global Group odkrývá možná rizika

Dočekal a Souček |Nákup dluhopisů? Případ H2 Global Group odkrývá možná rizika

21. 8. 2024

37 min

Obrázek epizody Dluhopisová jízda v podání Českých drah

Dluhopisová jízda v podání Českých drah

21. 8. 2024

43 min

Obrázek epizody #52 S Terezou Kadlecovou o pinkwashing a podpoře LGBTQ+ práv ve firmách

#52 S Terezou Kadlecovou o pinkwashing a podpoře LGBTQ+ práv ve firmách

21. 8. 2024

28 min

Obrázek epizody Pětina lidí by ráda hypotéku. Podívali jsme se, při jakých sazbách se na ni vrhnou

Pětina lidí by ráda hypotéku. Podívali jsme se, při jakých sazbách se na ni vrhnou

21. 8. 2024

9 min

Obrázek epizody Pětina lidí by ráda hypotéku. Podívali jsme se, při jakých sazbách se na ni vrhnou

Pětina lidí by ráda hypotéku. Podívali jsme se, při jakých sazbách se na ni vrhnou

21. 8. 2024

9 min

Obrázek epizody Lenka Hornová: Prima by měla divákům dávat to, co chtějí. A ve všední den chtějí pohodu

Lenka Hornová: Prima by měla divákům dávat to, co chtějí. A ve všední den chtějí pohodu

21. 8. 2024

37 min

Obrázek epizody Zlatá horečka pokračuje!

Zlatá horečka pokračuje!

21. 8. 2024

Obrázek epizody 84: Vladimír Kos: Finanční gramotnost Čechů není příliš valná

84: Vladimír Kos: Finanční gramotnost Čechů není příliš valná

21. 8. 2024

43 min

Obrázek epizody #BONUS: Proč je z Instagramu továrna na klony?

#BONUS: Proč je z Instagramu továrna na klony?

21. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Od kadeřníka po opravu domu, jak předejít problémům

Od kadeřníka po opravu domu, jak předejít problémům

21. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Kvůli srpnu 68 jsem se stal dělníkem, ale pomohlo mi to, říká miliardář a filantrop Dalibor Dědek

Kvůli srpnu 68 jsem se stal dělníkem, ale pomohlo mi to, říká miliardář a filantrop Dalibor Dědek

21. 8. 2024

13 min

Obrázek epizody Kvůli srpnu 68 jsem se stal dělníkem, ale pomohlo mi to. Mádlovy Vlny jsem podpořil rád, říká filantrop a miliardář Dalibor Dědek

Kvůli srpnu 68 jsem se stal dělníkem, ale pomohlo mi to. Mádlovy Vlny jsem podpořil rád, říká filantrop a miliardář Dalibor Dědek

21. 8. 2024

13 min

Obrázek epizody Jak na onboarding v salesu

Jak na onboarding v salesu

21. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Tomáš a Filip Budníkovi (Thein): Sázka na investice do průmyslu a digitální transformaci nám dává smysl. Jejich propojení může přinést ekonomice přidanou hodnotu

Tomáš a Filip Budníkovi (Thein): Sázka na investice do průmyslu a digitální transformaci nám dává smysl. Jejich propojení může přinést ekonomice přidanou hodnotu

21. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody #29 Vendy Šmídke Kociánová: Je práce na sobě jen touha mít vše pod kontrolou?

#29 Vendy Šmídke Kociánová: Je práce na sobě jen touha mít vše pod kontrolou?

21. 8. 2024

1 hod