Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mastering Entrepreneurship | Insights from Gary's SSAC22 Keynote

Mastering Entrepreneurship | Insights from Gary's SSAC22 Keynote

22. 5. 2023

52 min

Obrázek epizody Miroslav Bradna - "Jak vybudoval logistickou firmu a prodal japoncům"

Miroslav Bradna - "Jak vybudoval logistickou firmu a prodal japoncům"

22. 5. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Miroslav Bradna - "Jak vybudoval logistickou firmu a prodal japoncům"

Miroslav Bradna - "Jak vybudoval logistickou firmu a prodal japoncům"

22. 5. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Peníze v bance = záruka bezpečnosti?

Peníze v bance = záruka bezpečnosti?

22. 5. 2023

20 min

Obrázek epizody Ranní komentář: Akcie výše navzdory rostoucím výnosům. Daří se hlavně technologiím, VIX pod 17b.

Ranní komentář: Akcie výše navzdory rostoucím výnosům. Daří se hlavně technologiím, VIX pod 17b.

22. 5. 2023

36 min

Obrázek epizody Povídání o managementu – Rozhovor Honza Březina (43)

Povídání o managementu – Rozhovor Honza Březina (43)

22. 5. 2023

11 min

Obrázek epizody Kdy je diverzifikace špatná volba

Kdy je diverzifikace špatná volba

22. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody No.1 Habit & Procrastination Expert: We've Got ADHD Wrong! Break Any Habit & Never Be Distracted!

No.1 Habit & Procrastination Expert: We've Got ADHD Wrong! Break Any Habit & Never Be Distracted!

22. 5. 2023

1 hod 37 min

Obrázek epizody Přišel o 3000 BTC. Jeho produkt používají miliony lidí. „Chystáme se na další bullrun 🚀“ říká Slush

Přišel o 3000 BTC. Jeho produkt používají miliony lidí. „Chystáme se na další bullrun 🚀“ říká Slush

22. 5. 2023

59 min

Obrázek epizody AEE 1994: Don't Drop Your Raspberries! Michelle's Grocery Store Adventures

AEE 1994: Don't Drop Your Raspberries! Michelle's Grocery Store Adventures

22. 5. 2023

21 min

Obrázek epizody Eva Le Peutrec: Lhala jsem o tom, že jsem žena

Eva Le Peutrec: Lhala jsem o tom, že jsem žena

22. 5. 2023

27 min

Obrázek epizody Lhala jsem o tom, že jsem žena, říká architektka mrakodrapů Eva Le Peutrec - Realitní Club

Lhala jsem o tom, že jsem žena, říká architektka mrakodrapů Eva Le Peutrec - Realitní Club

22. 5. 2023

27 min

Obrázek epizody 68: Dluhopisy – aktuálně zajímavá příležitost, ale také možná cesta ke dnu

68: Dluhopisy – aktuálně zajímavá příležitost, ale také možná cesta ke dnu

22. 5. 2023

14 min

Obrázek epizody Kdy nás Ukrajina unaví? O tom, jestli ji hodíme přes palubu, rozhodnou Američané

Kdy nás Ukrajina unaví? O tom, jestli ji hodíme přes palubu, rozhodnou Američané

22. 5. 2023

7 min

Obrázek epizody Kdy nás Ukrajina unaví? O tom, jestli ji hodíme přes palubu, rozhodnou Američané

Kdy nás Ukrajina unaví? O tom, jestli ji hodíme přes palubu, rozhodnou Američané

22. 5. 2023

7 min

Obrázek epizody 37: Proaktivita, trpělivost a autenticita - ingredience úspěchu Martiny Blatnické

37: Proaktivita, trpělivost a autenticita - ingredience úspěchu Martiny Blatnické

22. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Veronika Psotková – výtvarnice: Moje drátěné figury nejsou zahradní dekorace z Hornbachu

Veronika Psotková – výtvarnice: Moje drátěné figury nejsou zahradní dekorace z Hornbachu

22. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody 19: Jak přemýšlet o dělení rodinného majetku

19: Jak přemýšlet o dělení rodinného majetku

22. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak otočit kormidlo firmy novým směrem? Příběh Xzone | Martin Schovanec

Jak otočit kormidlo firmy novým směrem? Příběh Xzone | Martin Schovanec

22. 5. 2023

18 min

Obrázek epizody 32: Hypotéka pro podnikatele / majitele s.r.o.

32: Hypotéka pro podnikatele / majitele s.r.o.

21. 5. 2023

13 min

Obrázek epizody Vláda způsobila výplach na akciích ČEZ, zájem o dluhopisy Colt byl enormní

Vláda způsobila výplach na akciích ČEZ, zájem o dluhopisy Colt byl enormní

21. 5. 2023

11 min

Obrázek epizody Xemel, možná alternativa k Mergadu?

Xemel, možná alternativa k Mergadu?

21. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody ZÁZNAM: Mergen Erdenebayar: O práci concept artisty ve videoherním průmyslu (stream 69.)

ZÁZNAM: Mergen Erdenebayar: O práci concept artisty ve videoherním průmyslu (stream 69.)

21. 5. 2023

2 hod 26 min

Obrázek epizody Barbara Janíková: Hepatitida typu C je v současnosti nejrozšířenější infekce u uživatelů drog u nás

Barbara Janíková: Hepatitida typu C je v současnosti nejrozšířenější infekce u uživatelů drog u nás

21. 5. 2023

19 min

Obrázek epizody The Key To Entrepreneurial Success | Throwback Gauvreau Keynote

The Key To Entrepreneurial Success | Throwback Gauvreau Keynote

21. 5. 2023

39 min