Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Business Intelligence v cloudu – aktuální stav a budoucnost

Business Intelligence v cloudu – aktuální stav a budoucnost

16. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody O vývoji her s Martinem Klímou

O vývoji her s Martinem Klímou

16. 11. 2023

49 min

Obrázek epizody 146. Jeden prodejní hack, který musíte znát

146. Jeden prodejní hack, který musíte znát

16. 11. 2023

7 min

Obrázek epizody 3,3% ročně bychom museli růst, aby včerejší důchodová reforma byla udržitelná

3,3% ročně bychom museli růst, aby včerejší důchodová reforma byla udržitelná

16. 11. 2023

6 min

Obrázek epizody Venture investoři z trhu téměř zmizeli, ale vyvíjí se dál. Hodně se řeší hlavně account abstraction, říká Josef Gattermayer z Ackee

Venture investoři z trhu téměř zmizeli, ale vyvíjí se dál. Hodně se řeší hlavně account abstraction, říká Josef Gattermayer z Ackee

16. 11. 2023

38 min

Obrázek epizody 85: Oprav dům po babičce a jiné dotace vs. hypotéka či úvěr ze stavebního spoření

85: Oprav dům po babičce a jiné dotace vs. hypotéka či úvěr ze stavebního spoření

16. 11. 2023

16 min

Obrázek epizody Namiko Sakamoto počtvrté | Je mi 40 a běžně sebe představuji, že jsem stará. Jsem stará už dlouho.

Namiko Sakamoto počtvrté | Je mi 40 a běžně sebe představuji, že jsem stará. Jsem stará už dlouho.

16. 11. 2023

52 min

Obrázek epizody Už na pohovoru vědí, že od vás odejdou. Jak pracovat s generací Z? Hlavně pravdu a pohodu

Už na pohovoru vědí, že od vás odejdou. Jak pracovat s generací Z? Hlavně pravdu a pohodu

16. 11. 2023

15 min

Obrázek epizody Už na pohovoru vědí, že od vás odejdou. Jak pracovat s generací Z? Hlavně pravdu a pohodu

Už na pohovoru vědí, že od vás odejdou. Jak pracovat s generací Z? Hlavně pravdu a pohodu

16. 11. 2023

15 min

Obrázek epizody Pod pokličkou bezplatné Cenové mapy Sreality.cz

Pod pokličkou bezplatné Cenové mapy Sreality.cz

16. 11. 2023

41 min

Obrázek epizody #215 LAIK V PRAXI: Ako ste zistili, že je na trhu potreba marketingovej stratégie?

#215 LAIK V PRAXI: Ako ste zistili, že je na trhu potreba marketingovej stratégie?

15. 11. 2023

22 min

Obrázek epizody Digitalizace pracovních procesů z pohledu práva

Digitalizace pracovních procesů z pohledu práva

15. 11. 2023

35 min

Obrázek epizody Rutina je klíč k tomu, aby se člověk nezbláznil. V modelingu mě ve 14 nutili hubnout... | #67 Annabelle

Rutina je klíč k tomu, aby se člověk nezbláznil. V modelingu mě ve 14 nutili hubnout... | #67 Annabelle

15. 11. 2023

1 hod 33 min

Obrázek epizody The real gold of our economy is in our hands | Salvatore Cali

The real gold of our economy is in our hands | Salvatore Cali

15. 11. 2023

12 min

Obrázek epizody Forbes BrandVoice #074 - Jak se vyplatí influencer? Manufaktura a Shopaholic Nicol o spolupráci

Forbes BrandVoice #074 - Jak se vyplatí influencer? Manufaktura a Shopaholic Nicol o spolupráci

15. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Radek Petr – Kompas v projektovém labyrintu: Jak se nedostat do slepé uličky

Radek Petr – Kompas v projektovém labyrintu: Jak se nedostat do slepé uličky

15. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Velkoodběratelům příští rok zdraží energie o desítky procent, varuje Švec z EPET

Velkoodběratelům příští rok zdraží energie o desítky procent, varuje Švec z EPET

15. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody Forbes BrandVoice #074 - Jak se vyplatí influencer? Manufaktura a Shopaholic Nicol o spolupráci

Forbes BrandVoice #074 - Jak se vyplatí influencer? Manufaktura a Shopaholic Nicol o spolupráci

15. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Libor Zakopal – Budujeme organismy, ne mechanismy

Libor Zakopal – Budujeme organismy, ne mechanismy

15. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Vysoké ceny dusí trh i v Brně. Stavaři by mohli zlevnit, říká developer

Vysoké ceny dusí trh i v Brně. Stavaři by mohli zlevnit, říká developer

15. 11. 2023

19 min

Obrázek epizody Česká ekonomika se smrskává stále rychleji. Čím to?

Česká ekonomika se smrskává stále rychleji. Čím to?

15. 11. 2023

50 min

Obrázek epizody 🔴Provoz Bitcoinmatů | HOST: Jan Krajča - Bitcoinmat.sk

🔴Provoz Bitcoinmatů | HOST: Jan Krajča - Bitcoinmat.sk

15. 11. 2023

2 hod 9 min

Obrázek epizody Útoků na klimatické aktivisty přibývá. Nejčastějším terčem jsou původní obyvatelé

Útoků na klimatické aktivisty přibývá. Nejčastějším terčem jsou původní obyvatelé

15. 11. 2023

22 min

Obrázek epizody #86 | Pavla Teplá

#86 | Pavla Teplá

15. 11. 2023

35 min

Obrázek epizody Filip Hromek - machine learning v kampaních, cookieless budoucnost a klienti musí pracovat s daty

Filip Hromek - machine learning v kampaních, cookieless budoucnost a klienti musí pracovat s daty

15. 11. 2023

51 min