Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Zrozen, aby byl králem

Audiokniha Zrozen, aby byl králem

Délka:

9 hod 26 min

Čte:

Viktor Vrabec a další.

Vydavatel:

Radioservis

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Pavlásek: Z deníku ajťáka

Pavlásek: Z deníku ajťáka

Když komik čte svou humornou knihu, je to legrace! Dva roky v životě jednoho mladého chlapce, zaměstnaného v ajťárně u velké nadnárodní firmy v týmu dvou dalších přátel a spolupracovníků. Kromě blogu, twitteru a profilu na facebooku si píše deník, aby přesně věděl, co

Obrázek podcastu Zánik samoty Berhof

Zánik samoty Berhof

Polosirotek Ulrika, její opilecký otec a jeho milenka se stanou rukojmími německé skupiny pod vedením fanatické jeptišky Salome, hledající na čas úkryt a stravu. Samota Berhof se stává svědkem psychologického boje o přežití. Slavný román Vladimíra Körnera z roku 1973 se

Obrázek podcastu Siddhartha

Siddhartha

Povídka Siddhárta nese podtitul "indická báseň" a vypráví příběh bráhmanského syna Siddhárthy odehrávající se ve starověké Indii v době Buddhových časů. Siddhártha spolu se svým společníkem Góvindou opouští svůj domov a vydává se na náročnou a stratiplnou cestu hledat s

Obrázek podcastu Nenasytní mrtví

Nenasytní mrtví

Keira si myslela, že už rozumí svému daru – ale to nejhorší ji teprve čeká. Po událostech prvního dílu se stává hrobnicí na blightském hřbitově, kde ji obklopují neklidné duše. Vidí je v mlze, slyší jejich šeptání. Většina zoufale hledá klid – až na jednu. A ta ji odmí

Obrázek podcastu Věznice parmská

Věznice parmská

Děj Věznice parmské je zasazen do Itálie, kterou Stendhal dobře znal, kterou miloval a v mnoha ohledech stavěl nad svou pravou vlast. Mladý italský šlechtic Fabricio del Dongo je, jako druhorozený syn markýze, určen pro kněžskou dráhu. Obdivuje však Napoleona a touží po

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Pačinko

Pačinko

„Vítězů mohlo být jen pár, a poražených hodně. A přesto jsme hráli dál, protože jsme doufali, že bychom mohli být těmi šťastnými." Hlavní postavou ságy, která začíná roku 1910 v korejské vesnici a klene se přes celé 20. století, je dcera hostinského Sunja. Zaplete se s

Obrázek podcastu Mízožravci

Mízožravci

Martin Novák se vrací do rodného města uložit urnu s babiččiným popelem. Opravdu přináší smrt svým blízkým? Anebo za tím vězí něco jiného? Má s tím snad něco společného tajemný spolek Ochránci Háje, který se vine historií města jako jedovatý had? Proč jsou Martinovy vzp

Obrázek podcastu Jak hledat slunce

Jak hledat slunce

Miroslav Horníček a jeho další cesta do Provence. Zvuková podoba knížky vychází tímto způsobem vůbec poprvé... "Když jsme s přítelem zauvažovali o této cestě, řekl jsem znovu to jméno: PROVENCE. Měl jsem své důvody. Jaké? Řekl bych pokud by toto jako důvod stačilo -, že

Obrázek podcastu Nic mě nezastaví

Nic mě nezastaví

Autorův bestseller Nic mě nezlomí ukázal, kolik nevyužitých schopností všichni máme. Byl to nicméně pouhý úvod do síly mysli. V nové audioknize vás Goggins zavede do své mentální laboratoře, kde vyvinul filozofii a psychologii, které mu umožnily zjistit, že to, co považ

Obrázek podcastu Murder in the Garden

Murder in the Garden

Three detective stories where the police are still unable to reach a final conclusion. Therefore, the cases are also solved, upon request, by a private detective, retired police officer, and lover of Prague pubs, Pavel Havránek, who does not use a gun, and whose methods

Obrázek podcastu Stilzel, skřet šumavský

Stilzel, skřet šumavský

Čtení drsné jako sama Šumava Volné pokračování Legend a pověstí staré Šumavy. Pověsti, které si vyprávěli obyvatelé Šumavy o darebném nalezenci jménem Stilzel, který dokázal zkrotit i samotného ďábla. Mrzoutský, znetvořený, lidí se stranící mlynář, jednoho dne sestřelil

Obrázek podcastu Neumannovy Poděbrady 1988

Neumannovy Poděbrady 1988

Celostátní přehlídka uměleckého přednesu Neumannovy Poděbrady vycházela od roku 1974 na deskách Supraphonu. Další díl této řady vydaný původně na EP kompletu 11 0032-7 803 v roce 1988 vychází poprvé digitálně. Obsah: I. cena - mladí profesionální umělci - Krev beránka (

Obrázek podcastu Deník uprchlice

Deník uprchlice

Jednoho dne se probudíte a zjistíte, že se vám celý svět obrátil vzhůru nohama. Do vaší země vtrhla vojska cizí armády a nic už nebude jako dřív. Vše se otřásá v základech a vás svírá strach – o život a budoucnost sebe sama, svých nejbližších, své země… To není synopse

Obrázek podcastu Lovec mafiánů

Lovec mafiánů

O jeho případech se psalo i točilo, teď přichází s vlastní verzí... Syrový a naprosto autentický příběh „lovce mafiánů“ Karla Tichého je zpočátku docela úsměvný, třeba když autor líčí, jak chytal v terénu veksláky, nabývá ovšem na dramatičnosti ve chvíli, kdy dojde na

Obrázek podcastu Zbavte se zvyku být sami sebou

Zbavte se zvyku být sami sebou

Nejste odsouzeni k tomu být ovládáni svými geny a pevně zakořeněnými zvyky po zbytek života. Nové vědecké poznatky o mozku opravňují každého člověka k vytvoření reality, kterou si sám zvolí. V knize Zbavte se zvyku být sami sebou renomovaný autor, řečník, výzkumný praco

Obrázek podcastu Dvojitá výhra

Dvojitá výhra

Všichni své kariéry rozjíždíme s dobrými úmysly. Jak se ale v práci zvyšuje stres a napětí, propadne řada z nás dříčské mýlce. Říkáme si: když ještě trochu přidám, zvládnu to. Ať ale makáme, jak chceme, povinnosti nás vždycky předběhnou. Pracujeme více a spíme méně, v k

Obrázek podcastu Utrpení mladého Werthera

Utrpení mladého Werthera

Námět k románu, který založil jeho světovou slávu, Goethe načerpal při své praxi praktikanta u soudu. Kromě vlastní lásky posloužila autorovi jako námět sebevražda jeho kolegy. Utrpení mladého Werthera (1774) je kombinací románu v dopisech a románu deníku, v němž spisov

Obrázek podcastu Nasraná máma: Nekorektní průvodce prvním rokem mateřství

Nasraná máma: Nekorektní průvodce prvním rokem mateřství

„Nemám do psí díry šajna, co se tady děje!“ Audioknižní podoba úspěšného blogu, kde autorka jadrným jazykem líčí pocity normální matky, která má jednoho dne v ruce mimino a neví si tak úplně rady ani s ním, ani sama se sebou. Pro spoustu žen je velmi úlevné číst, že poc

Obrázek podcastu Pět povídek

Pět povídek

Nostalgické i humorné, tragické i optimistické jako život sám. Poslechněte si působivé povídky česko-izraelského židovského spisovatele, básníka a překladatele Viktora Fischla.Viktor Fischl je známý především jako autor básnických sbírek a prozaických textů. Hlavní téma

Obrázek podcastu Než pomine tvůj hněv

Než pomine tvůj hněv

Někdy pravdu neskryjete ani pod tlustou vrstvou ledu... Rebecka Martinssonová, prokurátorka severošvédské Kiruny a bývalá špičková právnička ve Stockholmu, tentokrát organizuje rozsáhlé pátrání po pachateli, který mladému páru chladnokrevně uzavřel cestu ven z mrazivé v

Obrázek podcastu Neumannovy Poděbrady 1981

Neumannovy Poděbrady 1981

Celostátní přehlídka uměleckého přednesu Neumannovy Poděbrady vycházela od roku 1974 na deskách Supraphonu. Další díl této řady vydaný původně na EP kompletu 1088 0631-33 v roce 1982 vychází poprvé digitálně. Obsah: I. cena - mladí profesionální umělci - Vzestup (úryvek

Obrázek podcastu Němcová-Křička: Idylky a medailónky z "Babičky"

Němcová-Křička: Idylky a medailónky z "Babičky"

Původní 2LP komplet DV 15024 Idylky a medailónky z "Babičky" Boženy Němcové s hudbou Jaroslava Křičky vydal Supraphon v roce 1955 -nyní tento titul vydáváme poprvé digitálně. Ukázky z knihy čtou Růžena Nasková a Vlasta Fabianová, hraje Hábovo kvarteto

Obrázek podcastu Rochus

Rochus

Fantastická cesta napříč kontinenty Strhující román o „profesionálních turistech“ v sobě mísí městskou fantasy, magický realismus, bedekr i akční thriller. Překvapí čtenáře svou atmosférou a osobitou poetikou. Měli jste na dovolené pocit, že vás někdo sleduje? Možná jst

Obrázek podcastu 1984

1984

Byl jasný, studený dubnový den a hodiny odbíjely třináctou. Winston Smith, s bradou přitisknutou k hrudi, aby unikl protivnému větru, rychle proklouzl skleněnými dveřmi věžáku na Sídlišti vítězství. Ne však dost rychle, aby zabránil zvířenému písku a prachu vniknout dov