Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Život víry 2026/02

Audiokniha Život víry 2026/02

Obrázek podcastu Holky to chtěj taky

Holky to chtěj taky

Z „rodina, nebo kariéra“ se během let stalo „rodina a kariéra“. Ale… Ženy žijí v době plné rozporů. Na jedné straně naše předchůdkyně vydobyly práva, o kterých si před lety mohly nechat jen zdát. Na straně druhé ale emancipace vlivem politiky a historických událostí zůs

Obrázek podcastu Král, Válečník, Kouzelník, Milovník

Král, Válečník, Kouzelník, Milovník

Čtyři mužské archetypy. Jednoduchý a čitelný nástin „návodu k použití mužské psychiky“. V čem jsou muž silní a kde jsou jejich slabiny? Tato kniha se snaží znovuobjevit, posílit a podpořit mužnost v mužích. Podle autorů je mužství utvořeno čtyřmi archetypickými mužskými

Obrázek podcastu Odvaha volá

Odvaha volá

Říká se, že strach je špatný rádce, ale co když je to přesně naopak? Možná bychom mu měli bedlivě naslouchat, a pak udělat přesný opak toho, co nám radí. Strach není opakem odvahy, ale jejím hybatelem. Odvaha je pak cílená práce se strachem a triumf nad ním. Okamžik pra

Obrázek podcastu Příhody matky Přírody

Příhody matky Přírody

K POSLECHU DĚTEM VŠEHO VĚKU, PŘEDTÍM NEŽ VYRAZÍTE DO LESA ! Sedm příběhů, bajek nebo moderních autorských pohádek od oblíbeného básníka Radka Malého se dostalo do rukou tvořivé dvojice herce Petra Vaňka a hudebníka Jury Hradila, kteří společně natočili originální audiok

Obrázek podcastu Euforie

Euforie

Vyřaďte alkohol a vybudujte si život, který budete milovat! Alkohol je v naší společnosti na každém kroku a je těžké mu odolat. Nátlak na to, abychom zapadli a dali si „jen jeden drink“ – který se změní na několik – ať už na večírku nebo v pátek večer, může vést k nevyr

Obrázek podcastu Druhá derivace touhy

Druhá derivace touhy

Audiokniha Druhá derivace touhy: Člověk duše vnější s podtitulem Úvahy nad (ne)končícími otázkami obsahuje knižní bestseller, jehož autorem je český ekonom Tomáš Sedláček. Čte Tomáš Sedláček a Martin Myšička. Audiokniha úvah nadčasově komentuje události, které se během

Obrázek podcastu Vyzbrojení

Vyzbrojení

Záznam všech promluv ze semináře, který v říjnu 2017 pořádala KMS. Hlavními řečníky byli Peter Butt a Paul Randerson z Velké Británie, kteří mj. otevřeli tato témata: Co je to duchovní boj, naše účast v něm, zbraně duchovního boje, naše autorita nad duchovními mocnostmi

Obrázek podcastu Život k nevíře

Život k nevíře

K objevení nových světů někdy postačí otevřená lidská mysl… Ve dvaasedmdesáti letech si ovdovělá britská učitelka matematiky Grace přijde bolestně zbytečná. Sžíravý pocit viny, že kdysi nedokázala zabránit tragické smrti malého syna, jí už celé dekády brání radovat se z

Obrázek podcastu Mechanika lásky

Mechanika lásky

To poslední, nad čím by Bel chtěla přemýšlet, je budoucnost. Přihlášky na vysokou? Nenechte se vysmát. Mimoškolní aktivity? To určitě. Pak se ale ve škole projeví její nadání pro robotiku, a Bel tak musí začít docházet na robotický seminář. Je to povinné, a co hůř, spol

Obrázek podcastu Nahoře fouká

Nahoře fouká

Inspirativní průvodce životem nejen pro ženy, které chtějí jít vlastní cestou. Proč by si měl člověk, pokud stojí na křižovatce a může se svobodně rozhodnout, vybrat tu těžší cestu? Jak moc je důležité pracovat v životě se strachem? A jak jsou vzdáleny vrcholy nejvyššíc

Obrázek podcastu Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Ahoj! Tady Hayley Morris, vášnivá přemýšlivka. Mojí životní misí je jednou provždy dokázat, že JSTE NORMÁLNÍ. I pokud vedete imaginární hádky ve sprše nebo nevíte, jak se chovat, když k vám přijde instalatér. Většinu života jsem strávila tím, že jsem říkala a dělala tra

Obrázek podcastu Sebevědomá žena

Sebevědomá žena

Sebevědomá žena - audiokniha obsahuje záznam z přednášky na konferenci Ochutnávka štiastia v Žiaru nad Hronom dne 5. 10. 2013. Účinkuje Martina Králíčková. Zamyslete se: Co ovlivňuje sebevědomí mužů a žen? Je normální, když o sobě občas pochybujeme? Proč nemáme všichni

Obrázek podcastu Z kopce do kopce

Z kopce do kopce

Když zujete lodičky a obujete se do chovu včel a koz na samotě na kopci. Co se stane s vaším životem, když doslova vyfuníte na kopec a potkáte HO? S nádherným výhledem, sadem (v němž zrovna se stéblem trávy v puse relaxuje srnka), soustavou polorozpadlých šop na dvoře a

Obrázek podcastu Husitská epopej III.

Husitská epopej III.

Husitská epopej III. Za časů císaře Zikmunda (1425–1437) Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní jako právě husitství. Ta dob

Obrázek podcastu Přetíženy

Přetíženy

„Užitečná kniha plná hlubokých vhledů a praktických technik. I mě pohladila.“ – Daniela Vodáčková, psycholožka a psychoterapeutka Vyskládat myčku, nachystat svačiny, partnerovi připomenout nákup, vyřešit sourozeneckou hádku... a to vše ještě před snídaní. Pak stačí třeb

Obrázek podcastu Dialogy nad životem

Dialogy nad životem

Když jsem přemýšlel o tom, jaký nepsaný odkaz bych zde měl po sobě zanechat, vzpomněl jsem si na dlouhou sérii takzvaných dialogů nad životem. Někdy v polovině devadesátých let jsem takto nazvaný návrh pořadů předložil vedení stanice Český rozhlas 2 - Praha. Zdůraznil j

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje - Stavebnictví

Krotitel rizik podnikání zasahuje - Stavebnictví

Podnikáte nebo se teprve chystáte podnikat? Bojíte se rizik, problémů, neúspěchu nebo dokonce krachu své firmy? Bojíte se, že v důsledku neúspěchu v podnikání přijdete o majetek svůj i své firmy? Máme pro Vás řešení! Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasahu

Obrázek podcastu Jóga vědomí slovem 5

Jóga vědomí slovem 5

Jóga vědomí slovem 5 - audiokniha obsahuje nahrávky ze setkání jógy vědomí ve Vnitřním kruhu z 2. 3. 2018. Obsah: 1. Princip vědomí - kultivace vědomí celo-tělesného prožívání, 2. Kultivace prostorové subjektivity těla (joga-um prostoru), 3. Kultivace vědomí dechu (joga

Obrázek podcastu Husitská epopej V.

Husitská epopej V.

Za časů Ladislava Pohrobka (1450–1460) Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní jako právě husitství. Ta doba je pro dějepisné

Obrázek podcastu Malý pražský erotikon

Malý pražský erotikon

Všichni toužíme po lásce. Jenže ta v rodině občas někomu nestačí… Malý pražský erotikon je audioknížka o lásce určená i těm posluchačům, kteří bývají k příběhům o lásce zpravidla nedůvěřiví. Na Babě stojí nad strání s výhledem na Prahu dvě sousedící řadovky, ve kterých

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 17

Hovory o józe a mystice č. 17

Podstata úsilí o poznání sebe a vysvobození - díl 2. Základní zásady a postupy, které vedou k poznání vědomí, kterým jsme a výklad účinného soustředění, meditace, která přináší poznání našeho pravého božského Já. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 16

Hovory o józe a mystice č. 16

Podstata úsilí o poznání sebe a vysvobození - díl 1. Objasňuje základní zásady a postupy vedoucí k poznání vědomí, kterým jsme a výklad účinného soustředění, meditace přinášející poznání našeho pravého božského Já. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Moderní sebeobrana

Moderní sebeobrana

Tahle kniha je zbraň. Naučí vás poznat své hranice i to, jak si je hájit. Jak použít svůj hlas jako zbraň. Jak se postavit sami za sebe a nenechat si nic líbit. Naučí vás ozvat se v práci, když má na vás šéf na poradě sexistický vtip. Ve škole, když vás spolužák plácne

Obrázek podcastu Skok do tmy

Skok do tmy

Fascinující pojednání o niterné touze nikdy se nevzdat. Příběh outsidera, který se rozhodl využít svou poslední šanci a pochopit, pro jakou cestu byl předurčen. Tibor je na dně. Každé jeho rozhodnutí ho vede ke stále větší katastrofě, až do bodu, kdy neví jak dál a uvaž

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 13

Hovory o józe a mystice č. 13

Přímá stezka k poznání sebe - 1.díl. Autor vysvětluje meditační postupy, které vedou bezprostředně k uvědomění si našeho pravého Já, kterým je vědomí Já jsem. Poté pojednává o důležitosti mistra a o správném vztahu k němu. Nejedná se o studiovou nahrávku.