Obrázek podcastu Život víry 2024/05

Audiokniha Život víry 2024/05

Délka:

2 hod 41 min

Čte:

Daniel Zeman

Vydavatel:

ZivotViry

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Odemykání dětského potenciálu

Odemykání dětského potenciálu

Audioknižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají. Odhalíte, proč je důležité pomoct dětem objevit přirozené talenty a jak …

Obrázek podcastu Marley a já

Marley a já

Život s nejhorším psem na světě. Nezapomenutelný příběh rodiny a úžasně neurotického psa, který je naučil, na čem v životě skutečně záleží. Je možné, aby lidé našli klíč ke štěstí prostřednictvím psa, který většinu života neposlouchá a kosí všechno a všechny kolem sebe?…

Obrázek podcastu Tenkrát o Vánocích

Tenkrát o Vánocích

Vánoce jsou tradičně nazývány svátky klidu a míru, pro hrdiny povídek devíti soudobých českých autorů je to ovšem spíše období plné nejistot, pochyb a často také tíživé samoty. Ale kdy jindy věřit ve šťastné konce než právě o Vánocích?

Obrázek podcastu Na jih od hranic, na západ od slunce

Na jih od hranic, na západ od slunce

Komorní milostný příběh, v němž hraje roli tajemství a osudovost, příběh ztrácení a nalézání, návratů k téže ženě, dilema muže, který má vše, o čem dřív mohl jen snít, a přesto tápe v domnění, že skutečnost je jiná, než jak se jemu či nám jeví… Milostný trojúhelník, v j…

Obrázek podcastu Deník astrálního cestování

Deník astrálního cestování

Čtěte, pokud jste připraveni vzlétnout. Průvodce hmotnou, lucidní i astrální rovinou, od kterého se neodtrhnete. Odpovědi na otázky, které si kladete. Naučte se pojmenovávat své pocity, sledujte intuici. Průvodkyně a autorka vám otevře brány do astrální sféry a provede …

Obrázek podcastu Pomíkovy Pohádky pro Aničku 1

Pomíkovy Pohádky pro Aničku 1

Milé maminky, také už vám z toho věčného vysvětlování proč by se „tohle mělo dělat“ a naopak „tohle nemělo dělat“ točí hlava? Tak si v klidu sedněte, a nechte to pro jednou na Pomíkovy. Užijte si klidnou hodinku, poslouchejte a bavte se. Pomík bude neopakovatelným způso…

Obrázek podcastu Nepil: Má stoletá láska Sparta

Nepil: Má stoletá láska Sparta

Známé fejetony Františka Nepila, které jsou určeny všem, kdo mají rádi sport, fotbal a především Spartu.

Obrázek podcastu Příšerné příběhy vánoční

Příšerné příběhy vánoční

Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. Ano, jsou tu tolik oblíbené Příšerné příběhy britského autora Chrise Priestleyho, u nichž mohou malí i velcí s potěšením trnout hrůzou a strachem. V sedmi vánočně laděných povídkách…

Obrázek podcastu ...Mluviti stříbro - Josef Vinklář - Vzpomínkové vyprávění

...Mluviti stříbro - Josef Vinklář - Vzpomínkové vyprávění

V sérii "Mluviti stříbro… " slavné osobnosti českého kulturního dění hovoří o sobě a svých přátelích, ev. čtou slavná knižní díla. Vzpomínkové vyprávění předního českého herce Josefa Vinkláře, které poodhaluje nejen jeho soukromí, ale život vůbec.

Obrázek podcastu Pelc: Požár na obloze

Pelc: Požár na obloze

Komentář Tomáše Vondrovice k původnímu LP albu 11 0217-1 811 Požár na obloze (autor Jaromír Pelc (* 23. května 1952)) vydanému Supraphonem v roce 1988 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Požár na obloze - s podtitulem "Zaklínání na téma láska a rozvod" uvedla v režii…

Obrázek podcastu 100 x Václav Havel

100 x Václav Havel

„Nejsme jako oni a nikomu se nebudeme mstít.“ „Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí.“ „Naše země nevzkvétá.“ – „Nevím, zda vím, co je to zázrak.“ Václav Havel byl mužem slova a pera. Dávno předtím, než ve svém prvním prezidentském projevu oslovil obyvatelstv…

Obrázek podcastu Já, robot

Já, robot

Děsíte se nástupu umělé inteligence? Prozkoumejte vyhlídky lidstva v devíti legendárních povídkách otce robotické etiky! Lidstvo vyvinulo zástupy umělých bytostí a může si pískat. Mechaničtí pomocníci obstarají vše, na co si jejich pánové vzpomenou. Pohlídají děti, zast…

Obrázek podcastu Jídlo na prvním místě

Jídlo na prvním místě

# O knize Od roku 2009, kdy Hartwigovi začali s programem Whole30 – třicetidenním metabolickým restartem organismu, se desítky tisíc lidí přesvědčily o pozitivním přínosu této změny jídelníčku. Kniha Jídlo na prvním místě je logickým vyústěním úspěchu tohoto programu, k…

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 72 - Rudolf Havlík 08.06.2014

100 statečných - Host č. 72 - Rudolf Havlík 08.06.2014

Hostem L. Výborné - R. Havlík (spisovatel, cestovatel, obchodník, bloger a filmový režisér)

Obrázek podcastu Stručná historie času

Stručná historie času

Stručná historie času - audiokniha obsahuje bestseller populárně naučné literatury vysvětlující podstatu vesmíru jedním z nejvýznamnějších vědců současnosti. Jaká je povaha prostoru a času? Kde se vzal vesmír a kam směřuje? Mohl se na jeho vzniku podílet Bůh? Dá se cest…

Obrázek podcastu Přístav volá

Přístav volá

Přístav volá je příběh klukovského snu, který se mění v životní zkoušku. Jiří Dražan hledá dobrodružství i opravdové přátelství – a láká ho drsný svět přístavu plný výzev i nebezpečí. Brzy však pozná, že ne každá parta stojí za to a že skutečná odvaha znamená umět říct …

Obrázek podcastu Začni vydělávat na tom, co tě baví

Začni vydělávat na tom, co tě baví

20 minut denně. Pouhých 30 dní 30denní projekt, pěkně krok za krokem, den po dni. To nám podle autora Johna Williamse stačí k tomu, abychom unikli z každodenní rutiny a rozjeli vlastní projekt či byznys. Máte pocit, že žádné nápady nemáte? Nebojte se, hned na začátku vá…

Obrázek podcastu Pamatuj na smrt

Pamatuj na smrt

Středoškoláci Adam a Martin vyrůstali u prarodičů v Praze. Teď se ale stěhují na maloměsto, k otci kriminalistovi, který o ně léta nejevil zájem. Cestu si k němu hledají jen těžko, a navíc si musí zvykat na novou školu, a ne vždy kamarádské spolužáky. Než se ale kluci s…

Obrázek podcastu Sloužil jsem v Gaze

Sloužil jsem v Gaze

O situaci v pásmu Gazy vám (často nevyžádaně) dovedou vyprávět zástupy lidí. Může ale někdo z nich říct, že tam byl? David Shorf ano. Kouč, marketér, hudebník a bývalý novinář strávil v řadách proslulé izraelské armády tři roky. A přestože si tam někdy připadal jako Šve…

Obrázek podcastu Můj brácha tornádo

Můj brácha tornádo

Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD. Někdy se mi zdá, že se chová jako tornádo. Chvíli neposedí, místo…

Obrázek podcastu Drive – Překvapivá pravda o tom, co nás motivuje!

Drive – Překvapivá pravda o tom, co nás motivuje!

Audioknihu Drive/ Pohon – Překvapivá pravda o tom, co nás motivuje!, která vám pomůže najít motivaci pro sebe i ostatní, napsal Daniel H. Pink a načetl Aleš Zbořil. Většina z nás věří, že nejlepším způsobem, jak motivovat sebe i ostatní kolem, je použití externích odměn…

Obrázek podcastu Kouzelná lucerna

Kouzelná lucerna

Příběhy pro děti k posílení důvěry, tvořivosti a vnitřního klidu. Audio verze oblíbené pohádkové knihy. Čte Ilona Csáková. V této knize najdete dvacet pohádek určených dětem ve věku 4 až 8 let. Hlasité předčítání těchto textů vtáhne děti do báječných dobrodružství a n…

Obrázek podcastu Moje roky v Izraeli

Moje roky v Izraeli

David Borek je stálým zpravodajem ČT v nestálém regionu Blízkého východu. Jak moc je tam (ne)bezpečno a co obnáší práce novináře v tak turbulentní oblasti? Existuje něco jako izraelská mentalita? Čeho se týkají tamní politické hádky? A jak vypadá izraelsko-palestinský k…

Obrázek podcastu Skrytý potenciál

Skrytý potenciál

>>„Tato skvělá kniha rozbije vaše představy o tom, co je třeba ke zlepšení a úspěchu.“ — Serena Williams, vítězka 23 grandslamů ve dvouhře

Obrázek podcastu Tak pravil Zarathustra

Tak pravil Zarathustra

„Člověk je něco, co má být překročeno.“ Tak pravil Zarathustra s podtitulem „Kniha pro všechny a pro nikoho“ je nejslavnějším dílem geniálního německého filosofa a básníka Friedricha Nietzscheho (1844–1900). Sám autor jej neskromně považoval za myšlenkově nejhlubší díl…