Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Život svatého Antonína Poustevníka

Audiokniha Život svatého Antonína Poustevníka

Délka:

3 hod 15 min

Čte:

Igor Dostálek

Vydavatel:

Slyš To

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Jídlo na prvním místě

Jídlo na prvním místě

# O knize Od roku 2009, kdy Hartwigovi začali s programem Whole30 – třicetidenním metabolickým restartem organismu, se desítky tisíc lidí přesvědčily o pozitivním přínosu této změny jídelníčku. Kniha Jídlo na prvním místě je logickým vyústěním úspěchu tohoto programu, k

Obrázek podcastu Die Zauberflöte

Die Zauberflöte

Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni A1 pro studenty začátečníky. Sarastro, Herrscher über das Sonnenreich, hat die Tochter der Königin der Nacht geraubt. Die Königin gibt dem Prinzen Tamino den Auftrag, ihre Toch

Obrázek podcastu Nebojte se klasiky! 17-20 KOMPLET Hudební nástroje

Nebojte se klasiky! 17-20 KOMPLET Hudební nástroje

Nový komplet populární edice, která uvádí do světa klasické hudby trochu neklasicky, ale o to zajímavěji. Smyčcové nástroje aneb Koňská oháňka tisíckrát jinak, Žesťové nástroje aneb Jak troubí potrubí, Dřevěné dechové nástroje aneb Kdo je dutý jako dřevo a Bicí nástroje

Obrázek podcastu Voda

Voda

Tichá voda břehy mele. Bez milosti bere, ale současně očišťuje a znovuzrozuje. Připluje na jeden z Aranských ostrovů u západního pobřeží Irska, změní si jméno a zabydlí se v prostém domku daleko od zvědavých vesničanů. Poustevničením v nejzazším cípku své vlasti se chc

Obrázek podcastu Denník Anny Frankovej

Denník Anny Frankovej

Úplné vydanie najznámejšieho denníka na svete pod záštitou Nadácie Anny Frankovej. Je len pár kníh, ktoré majú takú obrovskú výpovednú hodnotu a emocionálny náboj ako denník trinásťročnej Anny Frankovej, ktorá sa spolu s rodinou počas druhej svetovej vojny dva roky ukrý

Obrázek podcastu Léčka u Sorata

Léčka u Sorata

Audiokniha Léčka u Sorata, autor John Flanagan, čte Matouš Ruml, režie Jakub Tabery. Hraničářův učeň #18 Will a Maddie jsou vysláni do Toskany na diplomatickou misi, když dorazí zpráva o cizích jezdcích drancujících severní hranici. Při průzkumu zjistí, že jde o předvoj

Obrázek podcastu Písničky u kamen

Písničky u kamen

Typický přednes a vyprávění Františka Nepila patří neodmyslitelně k adventu a vánočnímu času. V pořadu Písničky u kamen doplňují oblíbeného fejetonistu české vánoční melodie.

Obrázek podcastu Čarovné hodiny

Čarovné hodiny

Lukáš a Rozárka, ale taky pán ze Skalního hradu a komtesa Milada jsou hlavními hrdiny pohádky. Bude se samozřejmě kouzlit a čarovat, ale jen trochu, trošičku. A to tentokrát s hodinami.Další z rozhlasových pohádek psaná perem a jazykem významného českého básníka Karla Š

Obrázek podcastu Podzemní město

Podzemní město

Podzemní zákopové město je válečnou paralelou k mírovému okresnímu městu. Také jeho obyvatelé, vojáci, jen neradi opouštějí své kryty (noční hlídky, práce v poli, odvšivování a návštěva nevěstince v blízkém městečku), a když v závěru příběhu musí opustit zákopy navždy,

Obrázek podcastu Stopy mých otců

Stopy mých otců

Druhý díl historické trilogie o osudech autorčiných předků, kteří z otce na syna dědili mlynářské povolání. Patent o zrušení nevolnictví umožnil Janu Šmahelovi a jeho synovi Josefovi odejít ze starého možděnického mlýna na Českomoravské vysočině do blízkého Stružence. T

Obrázek podcastu Mickey7

Mickey7

Nesmrtelnost je hezká věc – ale co když kvůli ní musíte zas a znova umírat? Když Mickeymu Barnesovi začalo na rodném Midgardu hořet za patami, nechal se ze zoufalství zapsat k Postradatelným, aby získal lístek na právě odlétající kolonizační loď. Dostal sice druhou šan

Obrázek podcastu Přístav volá

Přístav volá

Přístav volá je příběh klukovského snu, který se mění v životní zkoušku. Jiří Dražan hledá dobrodružství i opravdové přátelství – a láká ho drsný svět přístavu plný výzev i nebezpečí. Brzy však pozná, že ne každá parta stojí za to a že skutečná odvaha znamená umět říct

Obrázek podcastu Říkali mi Leni

Říkali mi Leni

Příběh desetileté dívenky, která postupně zjišťuje, kdo je a kam patří, strhuje, dojímá a současně burcuje čtenáře a posluchače dnes stejně jako před více než šedesáti lety…Režie Olga Walló.

Obrázek podcastu Šálivá hra světla

Šálivá hra světla

Jak se z talentovaného a kritického umělce stane kolaborant totalitního režimu? Slavný filmový režisér G. W. Pabst, jeden z velikánů rané éry kinematografie, známý svými levicovými a humanistickými postoji, prožívá koncem 30. let v Hollywoodu neúspěšné období. Navzdory

Obrázek podcastu Hodina půlnoci

Hodina půlnoci

Hra pro mládež o životních osudech astronoma Mikuláše Koperníka. Režie Ladislav Rybišar. Osoby a obsazení: Mikuláš Koperník (Otakar Brousek), Lukáš Waczenrode (Karel Beníško), Petr z Toruně (Jiří Klem), hvězdář Rhaeticus (Zdeněk Řehoř), hvězdář Domenico Novara (Miloš

Obrázek podcastu Povídky Šimka a Grossmanna 4

Povídky Šimka a Grossmanna 4

Další díl stále populárních humorných povídek autorské dvojice Šimek, Grossmann je zvukovým záznamem veřejné nahrávky v produkci redakce mluveného slova Supraphonu. Šimkův přednes povídkových textů je obohacen o klavírní improvizace na nejznámější Grossmanovy písně v in

Obrázek podcastu Holub Kolumb

Holub Kolumb

Road movie zamilovaného poštovního holuba ve výslužbě. Dobrodružný příběh pro děti nominovaný na Zlatou stuhu. Bývalý elitní poštovní holub se na stará kolena zamiluje do slavice Edith, která patří slavné operní pěvkyni. Kvůli své lásce uvězněné ve zlaté klícce obletí

Obrázek podcastu Nad rovinou

Nad rovinou

Volyň. Část severozápadní Ukrajiny. Koncem 19. století sem přichází asi 16 tisíc Čechů. Za prací, za půdou, za snadnějším živobytím. Vzpomínky Marie Stryjové nás posouvají do válečných let, kdy se přes vesnice a městečka českých rodáků několikrát převalí fronta. Válečné

Obrázek podcastu Pyšná princezna

Pyšná princezna

Slavná filmová pohádka o Pyšné princezně patří k nejoblíbenějším filmům dětských diváků již po mnoho generací. Na našem titulu ožívá ve zvukové podobě, s použitím původních dějových frekvencí z filmu. Jde o soundtrack, kombinovaný s novými dotáčkami, vysvětlujícími děj

Obrázek podcastu Kapky rosy

Kapky rosy

Kapky rosy - bajky a alegorické příběhy. Knížku tvoří sedmadvacet krátkých próz spojujících v sobě prvky pohádky, bajky a povídky, jsou alegorií na lidský život. Lidi zastupuje příroda, zvířata a rostliny. Hluboký význam drobných příběhů pak o to naléhavěji vystupuje d

Obrázek podcastu Ó, ó, ó, vajíčko!

Ó, ó, ó, vajíčko!

Veršovaný příběh z hmyzí říše Ó, ó, ó, vajíčko! je vyprávěním o velké lásce a odhodlání. Houseňák Pepík putuje za svou vyvolenou a nic ho nezastaví. Inspirací pro jednotlivé postavy byli skuteční brouci, včely, larvy a zejména motýli, protože jejich životy jsou často ve

Obrázek podcastu Tajemství zdravého pohybu

Tajemství zdravého pohybu

Michal Novotný patří mezi světovou fyzioterapeutickou elitu. Dlouhá léta pracoval pro tenisovou ATP, staral se o Rafaela Nadala, Rogera Federera, Tomáše Berdycha, Karolínu Plíškovou i fotbalisty Realu Madrid, AC Milán a Sparty Praha. Kromě sportovců léčí také filmové hv

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Čarek: Od jehly k mašinkám

Čarek: Od jehly k mašinkám

Původní titul 0 28 0406 Od jehly k mašinkám básníka JANA ČARKA (*29.12. 1898 - †27.3.1966) vydal Supraphon v roce 1968 - nyní tuto nahrávku veršů pro předškolní děti o nejrůznějších věcech denní potřeby vydáváme poprvé digitálně

Obrázek podcastu Život a dílo skladatele Foltýna

Život a dílo skladatele Foltýna

„Tak tohle by nešlo, pane Foltýne,“ řekl jsem. „Takhle by to naprosto nešlo. Můžete to zahodit a začít znovu.“ Byl úplně zdrcen a namáhavě polykal. „Vy myslíte, že je to tak špatné?“ „Docela špatné,“ řekl jsem. „Máte tam dobré věci, ale dohromady je to špatné.“ Poslouch