Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Život na nitích

Audiokniha Život na nitích

Délka:

15 hod 58 min

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Jiráň, Palla: Ve znamení hada

Jiráň, Palla: Ve znamení hada

Dramatizace humorného románu autorů Jana Jiráně a Mariana Pally vypráví dobrodružné příběhy dvou přátel z Divokého západu - westmenů Jacka a Davida.

Obrázek podcastu Tak se ti hlásím…

Tak se ti hlásím…

Jan vidí věci americké z Kampy a já věci české z Manhattanu. Kampa i Manhattan jsou ostrovy. Jan je ostrov v Čechách a já ostrůvek v Americe… Jiří Voskovec (1963) Nedávno vydaná třídílná Korespondence V+W jasně dokazuje, že poslední dlouhotrvající forbínou Jiřího Vosko

Obrázek podcastu Matka v české poezii

Matka v české poezii

Z komentáře Františka Branislava k původnímu titulu DV 15201 "Matka v české poezii" vydanému v Supraphonu v roce 1964 a nyní vydávanému poprvé digitálně: Kolikrát byla matka slavena obrazem a sochou, kolikrát oslavena zpěvem a hudbou! Báseň o matce vždycky nás vzruší, n

Obrázek podcastu Být normální je na hovno

Být normální je na hovno

Co je to normální? Jsem normální? A vy? A kdokoliv z nás? Všichni jsme obklopeni institucemi, systémy a kulturními zvyklostmi, které vyžadují normálnost. Všichni si musíme vybudovat život a své vlastní já navzdory přísným soudcům zavedené teorie normality. Chci, abyste

Obrázek podcastu Vládcové ostatků II.

Vládcové ostatků II.

Martin ze Stvolna, pronásledovaný inkvizicí, se dostává zpět do služeb krále Karla IV. V jeho družině se pak vydává na půlroční pouť do Říma. Český rytíř Martin ze Stvolna se na útěku z avignonského vězení octne v potulné herecké tlupě. I zde je mu však v patách inkvi

Obrázek podcastu Malý velký muž

Malý velký muž

„Jako obvykle jsem měl největší problém rozhodnout se, jestli jsem běloch, nebo indián…“ Když jejich karavanu na cestě do žírné Kalifornie roku 1852 přepadnou Čejeni a zmasakrují ji, nezbývá malému Jacku Crabbovi než přidružit se k jejich kmeni. Adoptivní rodiče, náčeln

Obrázek podcastu Katarze

Katarze

Na omluvu je někdy smrtelně pozdě… Video ze Snapchatu, v němž mladá zaměstnankyně kina žadoní o odpuštění a čelí brutálnímu útoku, její přátele šokuje. Stellino nalezené tělo je označené číslem 2. Vzhledem k tomu, že obětí je nezletilá, přizve detektiv Huldar k vyšetřov

Obrázek podcastu Verdi - román opery

Verdi - román opery

Velký román o vztahu dvou vůdčích osobností hudebního světa - Verdiho a Wagnera, kteří byli jak v hudbě, tak životní filozofii jeden druhému protipólem. Dramatizovaná četba na pokračování Osoby a obsazení: vypravěči (Pavel Soukup, Alena Vránová), Verdi (Jiří Holý), sená

Obrázek podcastu Dítě na vlastní pohon

Dítě na vlastní pohon

Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám? Dítě na vlastní pohon vás přesvědčí, že trend přehnané péče, tzv. helicopter parenti

Obrázek podcastu Ultrazpracovaní lidé

Ultrazpracovaní lidé

>> „Pokud byste měli přečíst pouze jedinou knihu o výživě, pak právě tuhle“ — Bee Wilson, novinářka a spisovatelka se zaměřením na výživu

Obrázek podcastu Noc na Karlštejně (1956)

Noc na Karlštejně (1956)

Oblíbená úsměvná veselohra Jaroslava Vrchlického, která se odehrává během jedné noci na hradu Karlštejn, kam císař Karel IV. zakázal přístup ženám. Starší rozhlasové zpracování v režii Jiřího HorčičkyOsoby a obsazení: Karel IV., císař římský a král český (Otomar Korbelá

Obrázek podcastu Férová práce

Férová práce

>> Cítíte se v práci diskriminováni? Stal se váš kolega obětí šikany? Doslechli jste se, že jako šéf nejednáte fér? << >> „Kim Scott ukazuje, že proti diskriminaci a obtežování můžeme účinně bojovat pomocí spolupráce a vzájemného respektu.“ — Sheryl Sandberg, bývalá CO

Obrázek podcastu Rudé paprsky severního slunce

Rudé paprsky severního slunce

Špionážní thriller, odehrávající se v Praze a obou částech Korejského poloostrova. Český vědec dostává nabídku na pracovní cestu do Asie. Odjede i s manželkou v domnění, že nové prostředí zachrání jejich chátrající vztah. Jenže oba čeká nové milostné vzplanutí, které po

Obrázek podcastu Oběť

Oběť

"Když mladý programátor David Lund obdrží e-mail od neznámé ženy, která tvrdí, že disponuje informacemi o jeho dětství, neví, jak reagovat. Nejraději by zprávu ignoroval a místo toho si utřídil své city k pohledné právničce Florence. David si však na svých prvních 12 le

Obrázek podcastu Tajemství jeskyně pokladů

Tajemství jeskyně pokladů

Tajemství jeskyně pokladů je napínavý příběh, který děti učí, že nejcennější poklady nelze přepočítat na peníze. Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvaná

Obrázek podcastu Rybář Jarmil Koloušek

Rybář Jarmil Koloušek

Každá lidská činnost, každý obor, každý koníček má své legendy. Někoho, kdo danou činnost dovedl k dokonalosti a ještě dál. Někoho, kdo se v onom oboru stal takovým fenoménem, že ho všichni znají a vzhlížejí k němu… Pro Jarmila Kolouška nic z toho neplatí a nikdy neplat

Obrázek podcastu Počkat, já jsem šéf?!?

Počkat, já jsem šéf?!?

Všechny aspekty vedení týmu na jednom místě Tato audiokniha není jen další průvodce managementem, je to nezbytný nástroj, který vám dodá sebejistotu a znalosti potřebné k tomu, abyste zazářili v roli manažera. Economy vás provede každým aspektem vedení týmu, od základů

Obrázek podcastu Život víry 2021/7–8

Život víry 2021/7–8

Život víry 2021/7–8 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Pavel Hromádka. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Homosexualita a církev „Přitahují mě muži. A manželka.

Obrázek podcastu Rudí baviči aneb soudruzi ve vlastní šťávě

Rudí baviči aneb soudruzi ve vlastní šťávě

Velmi úspěšný projekt Supraphonu měl své začátky v roce 2004, kdy vznikla první kompilace Soudruzi, to není fakt, to se opravdu stalo. Zvukovou humornou koláž z dobových projevů politických snaživců, tajemníků a papalášů doplňovaly agitační písně, častušky a angažované

Obrázek podcastu Kód růže

Kód růže

Rok 1940. Zuří druhá světová válka a Británie se připravuje k boji s nacistickým Německem. V zámečku Bletchley Park je založeno speciální kryptografické pracoviště, kde se ty nejbystřejší hlavy učí dešifrovat tajné informace nepřátelských vojsk. Energická Osla, dívka z

Obrázek podcastu Mína z Barnhelmu neboli Vojácké štěstí (1954)

Mína z Barnhelmu neboli Vojácké štěstí (1954)

Klasická komedie o lásce, překypující upřímným citem, humorem a vírou ve spravedlnost. Mínu v rozhlasové inscenaci režiséra Vozáka hraje Viola Zinková, jejího partnera, majora Tellheima, ztvárnil Otakar Dadák. Komedie o čestném a laskavém majorovi, který byl neprávem pr

Obrázek podcastu Ten chytrák Nasredin

Ten chytrák Nasredin

Pohádkové vyprávění o tom, jak se jednomu taškáři podařilo napravit hlavu mladému princi. Nasredin je protivník všech lakomců, podvodníků, lichvářů, zlodějů a hlupáků. Bojuje proti bezpráví, lidské malosti a bezpáteřnosti. Postava hodná obdivu ve všech dobách, dnes snad

Obrázek podcastu Jednou nohou v hrobe

Jednou nohou v hrobe

“Keď chcete chytiť skutočného vraha, treba ísť do ulíc! To sa od čias rady Vacátka nezmenilo.” Dominik Dán Každý nový prípad na oddelení vrážd sa začína tým, že nájdu rozstrieľanú alebo dobodanú mŕtvolu. Úlohou detektívov je ku každej mŕtvole vypátrať aspoň jedného možn

Obrázek podcastu Odhalené emoce

Odhalené emoce

Naučte se chápat a číst mimické reakce sebe i lidí kolem vás. Celosvětově známý psycholog Paul Ekman v knize Odhalené emoce reflektuje své desetiletí výzkumu a rozebírá naše reakce na emoce – hněv, strach, znechucení, smutek a štěstí. Popisuje jejich kořeny a poukazuje