Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Žiarlivec a iné príbehy

Audiokniha Žiarlivec a iné príbehy

Autor:

Jo Nesbo

Délka:

8 hod 5 min

Čte:

Peter Kočiš

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Sedmilháři - výběr z pořadu 1

Sedmilháři - výběr z pořadu 1

Setkání s původní rozhlasovou "sedmilhářskou" partou před mikrofonem. Historky ze života vyprávěné tak, jak je už dnes nikde neuslyšíte. Připravila Dita Skálová. "...Ten pořad je jednoduchý a v tom je jeho kouzlo. Několik lidí si povídá a přitom se natáčí. Pořad nem

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Obejmi mě dočista, dočista…

Obejmi mě dočista, dočista…

Vítejte v povědomé budoucnosti – ve světě genderových, ekologických a sexuálních komisí, mocného Burnovernu a povinných identifikačních prstenů pro občany Společenství svobodného světa. Peněz, zboží i omamného terahopu je dostatek, na dobrou náladu dohlížejí školení man

Obrázek podcastu Tentokrát CEFR - A1, anglicky-slovensky

Tentokrát CEFR - A1, anglicky-slovensky

Tentokrát CEFR – A1, anglicky-slovensky je unikátna audiokniha vytvorená na základe zoznamu slov The Oxford 3000 – CEFR A1. Obsahuje 900 najdôležitejších anglických slov potrebných na zvládnutie úrovne A1 podľa Spoločného európskeho referenčného rámca pre jazyky (CEFR).

Obrázek podcastu Tichý dvojhlas

Tichý dvojhlas

Korespondence L. Chudíka s básníkem J. Seifertem, nositelem Nobelovy ceny za literaturu 1984, odhaluje lidský rozměr velikánů verše i slova, pokoru a úctu obou k univerzálním hodnotám lidské morálky. Knihu oceněnou jako Najkrajšia kniha Slovenska 2011 ilustrovali Oldřic

Obrázek podcastu Smrt na kůru

Smrt na kůru

Seskočili do pekla protektorátu. Kdo selže, prolije krev… Chybou pilota skončil výsadek Out Distance 28. března 1942 až za Telčí, což „balonovým agentům“ zkřížilo plány. Zatímco desátník Ivan Kolařík na nezkušenost záhy doplatil, nadporučík Adolf Opálka se coby velitel

Obrázek podcastu Vyhnankyně

Vyhnankyně

Emocemi nabitý román o třech ženách, jejichž osudy se propletou v Austrálii devatenáctého století, kde bojují za vykoupení a svobodu. Když naivní mladá guvernantka Evangeline otěhotní se synem svého zámožného londýnského zaměstnavatele, netuší, jak závažné to pro ni bud

Obrázek podcastu Zapomenutá vražda

Zapomenutá vražda

Agatha Christie nás zavede do půvabného anglického přímořského letoviska Dillmouth, kde si mladí novomanželé Reedovi zakoupí malou viktoriánskou vilku. Gwenda Reedová však kvůli záhadným a ne právě příjemným útržkům vzpomínek, které se jí začnou vybavovat, pomalu nabude

Obrázek podcastu Démon z East Endu

Démon z East Endu

Velká Británie je vržena do víru průmyslové revoluce. Ulicemi se pohybují rozličné párou poháněné stroje šílených vědců, ale také věci mnohem temnější – nadpřirozené bytosti. A právě s nimi bojují sourozenci Kelbyovi – vyšetřovatelé ve službách královny Viktorie. Po zd

Obrázek podcastu Kdo židli má, bydlí 1

Kdo židli má, bydlí 1

Rozhlasový cyklus zábavných talk show natáčených v pražském divadle Ungelt 1. 5.2012. Hovory o divadle, herectví a o životě.

Obrázek podcastu Katyně

Katyně

Jak pomoci přenádherné dívce Lízince Tachecí, které by každý muž snesl modré z nebe, když ji nevezmou ani na gymnázium ani na konzervatoř ani na jinou školu s maturitou?? Nezbývá než otevřít složku PST! a přijmout ji do nultého ročníku tajné školy pro popravčí, aby se s

Obrázek podcastu Fantasma

Fantasma

Vítejte ve Fantasmě. Platí tu jen dvě pravidla: Přežít a nepropadnout lásce. Když Ofélii a Genevieve náhle zemře matka, nemají ani čas truchlit. Ofélie totiž zdědila nejen mocnou nekromantskou magii, ale také obrovský dluh na jejich domě. Situace se však brzy ještě zho

Obrázek podcastu Žil jsem zbytečně

Žil jsem zbytečně

Četba na pokračování z rukopisu vlastního životopisu významného českého národohospodáře a publicisty Jiřího Hejdy odsouzeného na doživotí v procesu s dr. Miladou Horákovou.Hejdova autobiografie Žil jsem zbytečně: román mého života mohla být vydána až po roce 1989. Rozhl

Obrázek podcastu Pes baskervillský

Pes baskervillský

Martin Finger jako Sherlock Holmes a Petr Lněnička jako doktor Watson v slavném detektivním příběhu o děsivém psu, který pronásleduje rod Baskervillů. Kdo po záhadné smrti sira Charlese usiluje o život jeho mladého dědice? Je to opravdu démonický pes potulující se po v

Obrázek podcastu Juraj Jánošík® proti Dračímu řádu

Juraj Jánošík® proti Dračímu řádu

{'cs': 'Slovutný hrdina Juro Jánošík, pravá ruka palatina Turzy, vyjíždí na svém jízdním Kempelenu vstříc nervy drásajícímu dobrodružství, aby obhájil svou čest a zachránil Habsburskou monarchii před intrikami nebezpečného Dračího řádu. Jako dva neohrožení bratři cestuj

Obrázek podcastu Zaklínač III Krv elfov

Zaklínač III Krv elfov

Krv elfov je románovým pokračovaním poviedok o zaklínačovi a skutočným začiatkom fenomenálnej ságy o Geraltovi z Rivie. Geralt spolu s princeznou Ciri našli útočisko v tajomnom sídle zaklínačov. Učia ju tam narábať s mečom, no keď odhalia jej zvláštne schopnosti, zaklín

Obrázek podcastu Leonardo da Vinci

Leonardo da Vinci

Autor životopisů legendárních mužů jako Steve Jobs, Benjamin Franklin a Albert Einstein oživuje v nové biografii postavu génia všech dob – Leonarda da Vinciho. S pomocí rozsáhlých Leonardových deníkových záznamů dokázal Walter Isaacson rekonstruovat životní příběh renes

Obrázek podcastu Stýskání zakázáno

Stýskání zakázáno

Málokdy se stává, že se někdo rozhodne vydat příběh o příběhu, který tomuto příběhu předcházel. Nakladatelství Academia bylo lehčeji, když nemuselo v roce 2018 váhat mezi prvním a druhým dílem mého divadelního děje-spisu a země-spisu, ale vydalo obě knihy společně (druh

Obrázek podcastu Vánoční večírek Pipi Dlouhé punčochy

Vánoční večírek Pipi Dlouhé punčochy

{'cs': 'První audio vydání nově nalezeného textu Astrid Lindgrenové. Už jste to slyšeli? Pipi Dlouhá punčocha pořádá rozloučení s Vánocemi a všechny děti srdečně zve! Smrk je krásně nazdobený a hned vedle stojí domeček ze sněhu. Uvnitř už je spousta dětí, dortů a zábavy

Obrázek podcastu Jerome: Myšlenky lenivého člověka

Jerome: Myšlenky lenivého člověka

Pro sváteční zahálku... Jeden z nejpopulárnějších humoristů evropské literatury, Jerome Klapka Jerome, známý autor Tří mužů ve člunu byl ve svém osobním životě velký milovník lenošení. I svůj měsíčník nazval "Lenoch". Ve sbírce humoristických esejů Myšlenky lenivého člo

Obrázek podcastu Volání vlka

Volání vlka

„Zdá se, bratře,“ pokračoval Nortah, „že naším hlavním darem světu je zkáza.“ Vélin Al Sorna je ve Sjednoceném království žijící legendou. Pod jeho vedením byly dobyty celé říše – a jen díky jeho oběti bylo poraženo zlo strašlivější než cokoli, co svět doposud spatřil.

Obrázek podcastu Život víry 2026/02

Život víry 2026/02

Život víry 2026/02 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Jakub Lofítek, Lenka Malinová a Daniel Zeman. Nahrávka vznikla ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * 3333 kilometrů divočinou (rozhovor s Danielem Pumrem) Daniel Pumr se neboj

Obrázek podcastu Nultá hodina

Nultá hodina

V pořadí šestý román Jany Poncarové. Hedvika Adlerová se vrací do poválečného Československa po sedmi letech, které prožila v Londýně a ve vojenské službě v Africe. Jako řidička britských ženských pomocných sborů sjezdila poušť křížem krážem od Haify až po Káhiru. Rodič

Obrázek podcastu Léto mezi řádky

Léto mezi řádky

Osmnáctiletý Denis se svou přítelkyní Vendy odjíždí na celé léto do Španělska, kde má působit jako animátor. Ne že by to byl jeho styl – nejraději by prázdniny strávil doma s nosem zabořeným do knihy. Místo toho však začne prožívat vlastní příběh jako z románu. Členem a

Obrázek podcastu O dvanácti měsíčkách

O dvanácti měsíčkách

Macecha dala Marušce téměř nesplnitelný úkol. Má přinést z lesa jahody, ale je zima a všude leží sníh. Kdo jí pomůže? To uslyšíte v pohádce Boženy Němcové.Na motivy Boženy Němcové napsal František Pavlíček. V režii Karla Weinlicha účinkují: David Schneider, Sylva Sequen