Audiokniha Vymahač

Král, Válečník, Kouzelník, Milovník
Čtyři mužské archetypy. Jednoduchý a čitelný nástin „návodu k použití mužské psychiky“. V čem jsou muž silní a kde jsou jejich slabiny? Tato kniha se snaží znovuobjevit, posílit a podpořit mužnost v mužích. Podle autorů je mužství utvořeno čtyřmi archetypickými mužskými…

Kvak a Žbluňk se bojí rádi
Audiokniha s příhodami nerozlučných žabáků Kvaka a Žbluňka v kouzelném podání Davida Novotného a Petra Čtvrtníčka je tím pravým kamarádem pro dni, kdy jako bychom vstali levou nohou z postele. Kvak a Žbluňk bydlí každý ve svém domečku se zahrádkou, ale rádi se navštěvuj…

Helikonie 1: Jaro
Na Helikonii, planetě obíhající kolem binárních sluncí, trvá Velký rok dva tisíce šest set let pozemského času: lidská civilizace se vzmáhá zjara, vzkvétá během období léta a téměř zaniká s nástupem zimy, jež přetrvává po mnoho lidských generací. Právě přichází jaro a H…

Holka, která zachránila Vánoce
Pomohla přivést na svět Vánoce. A teď musí bojovat o jejich záchranu… Amélie Darrecková z Londýna se stala prvním dítětem, které uvěřilo v Otce Vánoce, a on jí to nikdy nezapomněl. Loni měl však na Štědrý den poněkud jiné starosti: Elfhelm totiž zákeřně napadli obludní …

Ztracený svět
1. díl série Příběhy profesora Challengera. Buď přišel na něco úžasného – nebo to je lhář, jakého svět neviděl. Nezkrácená verze slavné sci-fi od autora postavy Sherlocka Holmese přináší popis napínavé cesty do Jižní Ameriky, kde přežívají prehistorická stvoření. Třiadv…

Pavouček Varhánek
Ve starobylém kostele bydlí v píšťalách varhan malý pavouček Varhánek. Jednoho dne potká myšku Cukřenku a stanou se z nich nerozluční kamarádi. Společně se vydávají na objevitelské výpravy do světa svíček, zpěvu a vůně kadidla. Pozorují, jak se kostel mění o Vánocích, V…

Emil Hácha
Vánoční projev prezidenta Emila Háchy 24. 12. 1938 rozhlasový vánoční projev prezidenta česky, slovensky a ukrajinsky Projev prezidenta E. Háchy k národu 16. 3. 1939 - vyhlášení Protektorátu Čechy a Morava rozhlasový projev o novém státoprávním uspořádání Výzva státní…

Disney - Ledové království, Dumbo, Pinocchio
Audiopohádky podle filmů Disney. Vezměte své děti do kouzelné země pohádek podle filmů společnosti Disney. V audioknize najdete tři vyprávění pro volné chvíle i před spaním o princeznách Else a Anně z Ledového království, o létajícím slůněti Dumbovi a o dřevěném panáčko…

S Baťou v džungli
Nový život v nových podmínkách. J. A. Baťa v nuceném exilu. Životopisný román o Janu Antonínu Baťovi, který vznikl na základě vyprávění jeho vnučky. Obdivuhodné vzkříšení firmy v exotických podmínkách fascinuje dodnes. Po válce je Jan Antonín Baťa, nevlastní bratr Tomáš…

Polapená
Kai je hráč chicagského baseballového klubu a svobodný táta. Přestože má nabitý program, nestojí o to, aby mu se synem někdo pomáhal. Tentokrát ale jeho manažer najal chůvu, kterou Kai vyhodit nemůže – vlastní dceru. Miller je mladá, divoká a nespoutaná. Chicago je pro …

Pentagram
V Oslu řádí sériový vrah a kromě obětí za sebou nechává symboly pěticípé hvězdy – pentagramu. / 5. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V Oslu začíná období prázdnin a dovolených a město zasáhla vlna letních veder. V jednom bytě nedaleko hřbitova Našeho Spasitele…

Pozitivní myšlení není pro každého
Chcete poznat tajemství motivace a automotivace? Tato nahrávka vůbec neměla vzniknout. Chcete vědět, proč? Pozitivní myšlení funguje jen těm, kteří jednají. Spousta nešťastných lidí stále čte knihy o pozitivním myšlení, "vymetají" různé semináře, ale kvalita jejich živo…

Začátek něčeho krásného
Ilustrátorka Autumn se během jediného dne musí vyrovnat se smrtí dědečka i ztrátou vysněné práce v Londýně. Když se vydá načerpat inspiraci do Paříže, setká se s mužem, který jí kdysi zlomil srdce, což v ní probudí bolavé vzpomínky. Řešením je útěk do Jezerní oblasti v …

Pinocchio
Drahý nosáčku Pinocchio, čteme tvůj napínavý příběh a bez dechu sledujeme, jak se protloukáš nebezpečným světem. Tvůj tatínek Geppetto tě vyřeže ze zázračného špalíku a ty od něj vzápětí utečeš, touláš se světem a vůbec ti nevadí, že všichni mají o tebe strach. Oklameš …

Život víry 2019/10
Život víry 2019/10 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Jitka Vyležíková, Bohdana Gillíková, Lída Hojková, Daniel Zeman, Štěpán Matuška, Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Když křesťa…

Odyssea
Bývali Řekové chrabří junáci. Nejmazanější z nich byl ithacký král, jenže i jeho finty jsou na bohy krátké… Protože měl Odysseus za ušima, sestrojil danajský dar v podobě koně a pomohl Řekům – tehdy si ovšem ještě říkali Achajové – vyhrát desetiletou válku s Trójany. Av…

Lidé lži
Fascinující pohled na lidské zlo. Americký psychiatr předkládá originální pohled na letitý problém lidského zla. Nedostatek vnitřní integrity a nejistota nás nutí podvádět druhé, žít ve lži a obelhávat sami sebe i druhé. Uzavíráme smlouvu s ďáblem, aby nás ochránil před…

Théseus
Pohádka podle antické báje. Za dávnou vinu platily Athény vládci Kréty krutou daň. Každých devět let přivážela loď mladé Athéňany do Krétského labyrintu, kde na ně čekala jistá smrt. Zdálo se, že tak tomu bude už navždy. Dcera krétského krále Ariadna se však z lásky odh…

Na plnou hubu – Parádní desetiletí ve formuli 1
„Už předtím jsem obdržel nabídku, abych sesmolil pokračování Přežít a závodit, ale abych řekl pravdu, nic mě nenapadalo. Dokud jsem nedostal padáka…“ Oblíbený outsider mezi šéfy stájí F1 – a jak sám tvrdí, taky stařík s talentem mít v pravou chvíli nevhodné kecy – odkrý…

Nabarvené ptáče
V prvních týdnech druhé světové války, na podzim roku 1939, poslali rodiče svého šestiletého chlapce z jednoho velkého města ve východní Evropě do bezpečí jedné vzdálené vesnice. Za okupace a ve válečném zmatku, kdy docházelo k neustálému přesunu obyvatelstva, rodiče zt…

Tekuté krystaly
Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky…

Bridgertonovi II: Vikomt, který mě miloval
Rok 1814 slibuje rušnou společenskou sezónu a vikomt Anthony Bridgerton má nejvyšší čas se oženit. Dokonce se už rozhodl, kterou z mladičkých debutantek si vybere – vyhlášenou krásku Edwinu Sheffieldovou. Jedinou překážkou je starší sestra jeho vyvolené, Kate – ta nejvš…

Tři jablka spadlá z nebe
Zázraky se dějí! A nikdy na ně není pozdě… Arménská svébytná inspirace Márquezem, která vás vtáhne a už nepustí. Nenápadný bestseller o životě Arménů v zapadlé vesničce na pozadí 20. století. Kdesi v arménských horách najdeme starobylou kamennou vesničku Maran. S vnější…

Dokonalé ticho
Když všechno ztichne, kdo je uslyší křičet? Čtvrtý případ inspektora Callanacha a šéfinspektorky Turnerové./Na okraji Edinburghu je nalezeno pohozené dívčí tělo s vyřezanými kusy kůže. Když později inspektor Luc Callanach objeví vedle opuštěného kojence strašidelnou pos…

Deník malého poseroutky 7 - Páté kolo u vozu
Valentýnský večírek na Gregově škole převrátil jeho svět vzhůru nohama. Greg se ze všech sil snaží najít holku, s kterou by na něj šel, a bojí se, že zůstane na ocet. Jeho nejlepší kamarád Rowley taky nemá růžové vyhlídky, ale to je chabá útěcha. Nečekanou souhrou náhod…