Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Údolí strachu

Audiokniha Údolí strachu

Délka:

2 hod 3 min

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Pohádky víly srdíčkové – O mlsné ježibabě

Pohádky víly srdíčkové – O mlsné ježibabě

O mlsné ježibabě (veselá pohádka o jídle) V chaloupce na kuří nožce žije ježibaba, která by pro jídlo udělala cokoli. Nechá se uplatit královnou a uvězní princeznu Růženku, kterou trápí hladem. Tři odvážní zachránci se ji postupně snaží vysvobodit, jenže silou to nejde.

Obrázek podcastu Nebojte se klasiky! 17-20 KOMPLET Hudební nástroje

Nebojte se klasiky! 17-20 KOMPLET Hudební nástroje

Nový komplet populární edice, která uvádí do světa klasické hudby trochu neklasicky, ale o to zajímavěji. Smyčcové nástroje aneb Koňská oháňka tisíckrát jinak, Žesťové nástroje aneb Jak troubí potrubí, Dřevěné dechové nástroje aneb Kdo je dutý jako dřevo a Bicí nástroje

Obrázek podcastu Není moře jako moře

Není moře jako moře

Maminka, v podání Pavly Tomicové, najde starý deník dcery Helenky z doby, kdy byla ještě malá. Ví, že by sice neměla, ale nedá jí to a začte se do něj. Dceřiny zápisky z rodinné dovolené v Polsku vyvolávají i její vzpomínky na doby, kdy jezdila do Polska jako malá holka

Obrázek podcastu Hamnet

Hamnet

Přišli o syna, jeho jméno však učinili nesmrtelným… Když strádající domácí učitel William Shakespeare potká energickou a svobodomyslnou Agnes, vznikne mezi nimi silné a osudové pouto. Jejich láska přivede na svět tři děti – starší Susannu a mladší dvojčata Hamneta a Jud

Obrázek podcastu Myši patří do nebe

Myši patří do nebe

Ustrašená malá myš a její velké činy. Příběh o dobrodružstvích myšky Šupito a lišáka Bělobřicha, kteří se vydávají na putování plné humorných i odvážných příhod v nekonečném koloběhu života. Poutavý příběh s nečekanou pointou, napsaný jako humorné vyprávění o dvou kam

Obrázek podcastu Egypťan Sinuhet: patnáct knih ze života lékaře

Egypťan Sinuhet: patnáct knih ze života lékaře

„Toto vše jsem napsal já, Sinuhet, Egypťan, pro sebe sama. Nikoli pro bohy, ani pro lidi, ani pro zachování svého jména navěky, nýbrž pro sebe sama, ubohého a ztrápeného, a pro své srdce, jež dostalo svou míru plnou.“ Rákosová loďka se houpe na hladině Nilu. Jaký dar bo

Obrázek podcastu Milenec Adely Ostrolúckej

Milenec Adely Ostrolúckej

Adela, jediná dcéra pána Ostrej Lúky, spozná na návšteve u svojho strýka v Zemianskom Podhradí neobyčajného muža. Nesmierne príťažlivý básnik a filozof Ludevít sa búri voči vrchnosti, a preto ho považujú za vyvrheľa. Adela sa proti zdravému rozumu vášnivo zamiluje a mus

Obrázek podcastu Terezínské ghetto

Terezínské ghetto

{'cs': 'Kára s mrtvolami a divoká honička liduprázdnými ulicemi! Takhle hororovou noc Bára ještě nezažila. Na opuštěné půdě, kde se schovala, ji objeví Petr, od nějž se dozvídá, že se ocitla v židovském ghettu v roce 1944. Když Petr dostane povolávací lístek do transpor

Obrázek podcastu Zlatí netopýři a růžoví holubi

Zlatí netopýři a růžoví holubi

Kdyby Durrell dorazil včas, možná by blboun nejapný nevymřel. Vtipná i poučná kniha o velké výpravě za záchranou ohrožených druhů ptáků a plazů na ostrově Mauricius v Indickém oceánu. Když Portugalci objevili v Indickém oceánu souostroví později nazvané Maskarény, nast

Obrázek podcastu Anglické konverzační otázky a odpovědi pro středně pokročilé

Anglické konverzační otázky a odpovědi pro středně pokročilé

Nerozumíte zatím rodilým mluvčím? Mluví na vás moc rychle, ale v budoucnu byste jim chtěli rozumět? Kdo by nechtěl porozumět tomu, na co se vás cizinci a rodilí mluvčí ptají a jak jim odpovědět. Audiokniha Anglické konverzační otázky a odpovědi pro středně pokročilé j

Obrázek podcastu Balada o pilotovi

Balada o pilotovi

Autentický příběh z průběhu a závěru 2. světové války vznikl na základě archivních materiálů a rodinných vzpomínek. Obraz českého letce, který za druhé světové války působil u RAF, našel spisovatel Jiří Stránský ve vlastní rodině. Jeho žena byla totiž dcerou pilota Karl

Obrázek podcastu Ona, oni a já

Ona, oni a já

Vítejte ve světě, ve kterém není místo pro špatnou náladu a kde se nakonec vše v dobré obrátí! Mladík z dobře situované rodiny, s břitkým humorem a zálibou v krásných ženách, se za účelem bližšího seznámení s (další) půvabnou dívkou nechává najmout na místo vychovatele

Obrázek podcastu Jane Eyre

Jane Eyre

Audiokniha Jane Eyre namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. Jane Eyre is an orphan, and all alone in the world. But she is no ordinary young woman; despite her lonely and unhappy childhood, she is determined to succeed at a time

Obrázek podcastu Moc faktov

Moc faktov

Čo myslíte – porazili by ste vo vedomostnom teste šimpanza? Táto audiokniha vám možno prezradí že – nie. Na základné otázky o našej planéte, napríklad koľko percent populácie žije v extrémnej chudobe, akým tempom rastie počet obyvateľov, aká je úroveň vzdelávania, aký n

Obrázek podcastu Hodiny pro nevěstu

Hodiny pro nevěstu

Pohádka básníka Karla Šiktance - příběh starého hodináře Matouše a jeho ztracené, zakleté dcery. Účinkují Jana Štěpánková, Jaromír Meduna, Štěpánková, Jaromír Meduna, Dana Černá, Ladislav Županič, David Prachař, Svatopluk Schuller, Jaroslav Vlach, Marek Libert, Lenka Kr

Obrázek podcastu Jak získávat přátele a působit na lidi 2019

Jak získávat přátele a působit na lidi 2019

Nadčasový bestseller osobního rozvoje a mezilidské komunikace. Hledáte-li v historii knižního trhu knihu, která zásadním způsobem změnila podobu svého oboru, pak na poli osobního rozvoje a mezilidské komunikace náleží první místo knize Jak získávat přátele a působit na

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom

Obrázek podcastu Zvědavost

Zvědavost

Rozhlasová hra, jejíž hlavní hrdinkou hry je mladá žena, která ze zvědavosti rozpoutá zvláštní hry s muži ze svého okolí. Hra Zvědavost probíhá v několika plánech: prvním je samotné Alexandřino vyprávění, druhým dramatické zpřítomňování jejích vzpomínek a třetím vnější

Obrázek podcastu Hamlet, Othello, Orlík, Marie Stuartovna. Výňatky z her

Hamlet, Othello, Orlík, Marie Stuartovna. Výňatky z her

Původní LP album s výňatky z her Hamlet, Othello, Orlík a Marie Stuartovna vydal Supraphon v roce 1959. Nyní vychází toto album poprvé digitálně

Obrázek podcastu SEIF

SEIF

Zajímá vás, jaké to je, setkat se o pauze na oběd s vlastním osudem? A co se děje s dětmi odloženými do Dětského hotelu? Co nás čeká v blízké budoucnosti, pokud se budou sociální sítě rozvíjet tak, jako doposud, jak možná bude vypadat konec světa a spoustu dalšího se do

Obrázek podcastu Šlápoty

Šlápoty

Milé, vtipné, někdy až něžně naivní vzpomínky nejen na dětství, rodiče, sestru Lidušku a bratra Karla, o mnoho let později slavného filmového historika a tvůrce legendárního Videostopu a Hledání ztraceného času. Je pár let po válce a pro kluka z Lipnice nad Sázavou začí

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Dva roky prázdnin

Dva roky prázdnin

Dva roky prázdnin je jeden z nejznámějších Verneových dobrodružných románů z cyklu Podivuhodné cesty. Řadí se mezi tzv. robinsonády, což je označení pro typ filmového nebo literárního díla, jehož ústředním námětem je postava trosečníka nebo trosečníků a problémy, které

Obrázek podcastu Dračí republika

Dračí republika

Ukončila válku a nyní jde po krku své císařovně! A krom toho válčí i sama se sebou… Právě Rininou zásluhou sice říše Nikan neprohrála ani třetí makovou válku, nicméně za vítězství tvrdě zaplatili jak její obyvatelé, tak sama mladá šamanka mučená nočními můrami i neodbyt

Obrázek podcastu O dvanástich mesiačikoch

O dvanástich mesiačikoch

Na kraji jedného čierneho lesa, ktoré konca ani vidno nebolo, stála malá horárnička, v ktorej bývala vdova s dvoma dcérami. Vlastnou Holenou a nevlastnou Maruškou. Ako to už býva, vdova svojej dcére všetko po vôli robila a Marušku len hrešila - roboty hrsťami, chlieb so