Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Tři muži na toulkách

Audiokniha Tři muži na toulkách

Délka:

8 hod 1 min

Čte:

Otakar Brousek starší

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Páni severu

Páni severu

„Vedl mě osud. Psal se rok osmistý sedmdesátý osmý, bylo mi jednadvacet let a věřil jsem, že jsem schopen dosáhnout svým mečem všeho na světě…“ Po vítězství v bitvě u Ethandunu má Uhtred z Bebbanburgu věru co slavit: šiky nepřátelských nájezdníků byly rozprášeny a Alfre

Obrázek podcastu Velká denní hudba

Velká denní hudba

Rozhlasová hra podle povídky Adolfa Branalda. Drama českého vězně a amatérského muzikanta, který se v koncentračním táboře stal obětí zvráceného experimentu - mučení hudbou. Dramatizace Hana Šotová. Režie Karel Weinlich.Účinkují František Němec, Dana Syslová, Jaroslav K

Obrázek podcastu Nic mě nezastaví

Nic mě nezastaví

Autorův bestseller Nic mě nezlomí ukázal, kolik nevyužitých schopností všichni máme. Byl to nicméně pouhý úvod do síly mysli. V nové audioknize vás Goggins zavede do své mentální laboratoře, kde vyvinul filozofii a psychologii, které mu umožnily zjistit, že to, co považ

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Koniáš & Bakly - Mrtví muži

Koniáš & Bakly - Mrtví muži

Koniáš a Bakly – dva legendární hrdinové české fantasy v jedné knize! Koniáš překáží císařské válečné mašinerii víc a víc. Náklady na jeho dopadení už ani nerozhodují – rozkaz je jasný, jednou provždy se zbavit muže mnoha tváří: šermíře, žoldnéře, muže na stezce. Bakly

Obrázek podcastu Mistr Kampanus

Mistr Kampanus

Četba z oblíbeného historického románu Zikmunda Wintera. V roce 1967 v režii Jiřího Rolla účinkuje Karel Höger.Karel Höger v knize Z hercova zápisníku:"Při četbě jsem se snažil vytvořit dobové prostředí, jak je dokresloval starý jazyk a frazeologie, prostupující slohem

Obrázek podcastu Horníček: Jablko je vinno

Horníček: Jablko je vinno

Vybrané dialogy protagonistů ze stejnojmenné knihy Miroslava Horníčka ironizují úsměvně téměř scholastické spory o podílu žen či mužů na lidském pokroku. Na osudech tří známých historických dvojic jerelativizována vžitá představa o průběhů osudných setkání Samsona a Dal

Obrázek podcastu Wolf.e

Wolf.e

Doporučený věk 18+ Varování pro posluchače. Kniha zmiňuje domácí násilí, sexuální napadení nezletilé osoby a zkušenosti z vojenské služby. Dále obsahuje vraždu a mučení, krvavé hrátky s nožem (se souhlasem), konsensuální nesouhlas, užití drog a alkoholu, užití střelnýc

Obrázek podcastu Válka ve třetím poschodí, Pech pod střechou, Požár v suterénu

Válka ve třetím poschodí, Pech pod střechou, Požár v suterénu

Válka ve třetím poschodí, Pech pod střechou a Požár v suterénu - tři aktovky o nezvaných hostech Hrají: Viktor Preiss, Daniela Kolářová, Miroslav Donutil, David Novotný, Andrea Elsnerová, Miroslav Táborský, Barbora Hrzánová a další...

Obrázek podcastu SPRÁVNÁ PĚTKA už v tom zase lítá

SPRÁVNÁ PĚTKA už v tom zase lítá

Když je Správná pětka zase pohromadě, může se stát opravdu cokoli… Léto budiž pochváleno. Parta je díky němu znovu komplet u sestřenky George a užívá si lážo plážo na ostrově Kirrin. A co víc: bude mít dům pro sebe, protože teta Fanny vytáhla strýčka Quentina na dva týd

Obrázek podcastu No Filter

No Filter

To dobré, to špatné a to krásné ve výjimečném životě slavné modelky. Pavlína Pořízková se narodila a prožila dětství v komunistickém Československu. Když jí byly tři roky, uprchli její rodiče před režimem do Švédska a trvalo šest let, než se mohli s malou dcerou znovu s

Obrázek podcastu Rozmarné léto (1981)

Rozmarné léto (1981)

V poněkud zpustlých říčních lázních na břehu řeky Orše se denně setkávají tři postarší pánové: majitel lázní Antonín Důra, sečtělý abbé Roch a major ve výslužbě Hugo. Počasí je nestálé, většinou poprchává a tak má pan Důra nouzi o zákazníky. Většinu času tudíž tráví v r

Obrázek podcastu 03. Angličtina - cestovní konverzace

03. Angličtina - cestovní konverzace

3. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu Pouť krkonošská, Máj, Marinka a další

Pouť krkonošská, Máj, Marinka a další

Hluboký dotyk se vzácnými okamžiky volnosti. Básnická próza nejslavnějšího českého básníka. Mácha za svůj krátký život prochodil mnohé krajiny Čech a své zážitky z těchto cest ztvárnil ve svém díle. Koncem léta roku 1833 vykonal Karel Hynek Mácha se svým přítelem Eduar

Obrázek podcastu Ježíškovy první Vánoce

Ježíškovy první Vánoce

Pohádková podoba biblického příběhu o narození Ježíše. Provedou nás jím dva strážní andělé, jeden již postarší anděl v podání Luďka Munzara a jeho malý pomocník Toník. Budou bdít nejen nad jesličkami s právě narozeným Ježíškem, ale i nad celým příběhem, aby byl vyprávěn

Obrázek podcastu Génius zločinu

Génius zločinu

Záhadná elektrická bouře uvrhne Manhattan do temnoty, a když se na něj ještě snese prapodivná dusivá mlha, zhroutí se veškerá elektronická komunikace – jako by ostrov vmžiku zmizel v prázdnotě. Zvláštní agentka FBI Jessica Blackwoodová a brilantní vědec Theo Cray vědí,

Obrázek podcastu Malé pikantní vraždy

Malé pikantní vraždy

Dvojice skvěle okořeněných zabijáckých jednohubek! Lars z povídky Malé pikantní vraždy vede tuctový život, a to až do chvíle, než ho opustí žena a s ní i peníze. Naštěstí uplatní senzační podnikatelský záměr: z náhodně zaslechnutých ženských hovorů vyrozumí, která z dam

Obrázek podcastu Šimek & Sobota & Nárožný Komplet 1971-1977

Šimek & Sobota & Nárožný Komplet 1971-1977

Komplet Šimek & Nárožný & Sobota 1971-1977 přímo navazuje na předchozí album Šimek & Grossmann 1966-1971. Miloslav Šimek se po smrti Jiřího Grossmanna rozhodl pokračovat dál v divadelní činnosti a hledal nového jevištního partnera. Od roku 1972 tvořil komickou dvojici

Obrázek podcastu Pokoj, lidé, budiž vám  - pásmo o životě J. J. Ryby

Pokoj, lidé, budiž vám - pásmo o životě J. J. Ryby

Pásmo o životě skladatele provázené jeho drobnými vánočními skladbami i úvahami kolem nich. Připravil Pavel Miňovský. Stereofonní scénář Antonín Němec a Markéta Jahodová, která má také režii. Účinkují Blanka Bohdanová, Sylva Sequensová, Vladimír Brabec, Jiří Holý a Petr

Obrázek podcastu Liška Bystrouška

Liška Bystrouška

Klasické dílo české literatury, v podání Arnošta Goldflama, plném nadčasového humoru a porozumení, zůstává i dnes otevřeno posluchačům všech generací. Příběh lišky, kterou našel opuštěnou místní revírník a vychoval ji mezi domácími zvířaty dal vzniknout proslulé opeře L

Obrázek podcastu Carmen

Carmen

Literární příběh Carmen je prodchnut nezadržitelnou vášní a neúprosnou osudovostí. Základ příběhu si Mérimée podle vlastního doznání odnesl z vyprávění své přítelkyně hraběnky de Montijo, obsahujícího mj. skandální rodinnou aféru o milostném vzplanutí šlechtice k dělnic

Obrázek podcastu Na východ od zdravého rozumu

Na východ od zdravého rozumu

Čo robiť, keď sa nedostanete na vysokú školu a ponuka z úradu práce vám doslova vyrazí dych? Odskočíte si s kamošom na konkurz do rádia, a po sérii pitoreskných udalostí začnete robiť v médiách bez toho, aby ste na to niekedy čo i len pomysleli. Žiaden splnený sen, iba

Obrázek podcastu Mačací kožuch a ťava pri Čínskom múre

Mačací kožuch a ťava pri Čínskom múre

Toto je len maličký výňatok z viac ako sedemdesiatich kapitol tejto pozoruhodnej zbierky príhod, zozbieraných počas autorkinho života na Ďalekom východe. Dominika, lokálpatriotka s folklórnym srdcom, si jedného dňa zbalila kufre a z východného Slovenska sa vybrala do vý

Obrázek podcastu Zorro – la máscara misteriosa

Zorro – la máscara misteriosa

Poslechněte si legendu ve španělštině, kde tajemný a mrštný Zorro s bičem, kordem a maskou přes obličej bojuje za chudé rolníky. Stojí proti němu ale zákeřný, nemilosrdný protivník, kapitán Monasterio. Příběh je napsán zjednodušenou španělštinou tak, aby vyhovoval potře

Obrázek podcastu Ziel Karminia

Ziel Karminia

Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni B1 pro středně pokročilé. Alex, Kerstin und Eva aus Freiburg im Schwarzwald helfen der Archäologin Sonja Peng bei der Entdeckung der antiken Stadt Karminia. Die drei Freunde er