Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Staroměstský orloj

Audiokniha Staroměstský orloj

Obrázek podcastu Smrt na kůru

Smrt na kůru

Seskočili do pekla protektorátu. Kdo selže, prolije krev… Chybou pilota skončil výsadek Out Distance 28. března 1942 až za Telčí, což „balonovým agentům“ zkřížilo plány. Zatímco desátník Ivan Kolařík na nezkušenost záhy doplatil, nadporučík Adolf Opálka se coby velitel

Obrázek podcastu Odvaha žít

Odvaha žít

Tato kniha je určena pro tebe, odvážný čtenáři. Této knize můžeš plně důvěřovat, napsal jsem ji proto, že nám oběma jde o stejnou věc – vyměnit zbabělost za odvahu žít život podle sebe. Nebýt otrokem systému a myšlení, skrze které jsi ovládán a redukován na bezvýznamnou

Obrázek podcastu Jak přežít dračí bouři

Jak přežít dračí bouři

Na začátku to vypadá jen jako drobná nepříjemnost – Škyťák se musí zúčastnit plaveckého závodu v ledové vodě, který patří mezi tradiční vikinské kratochvíle. Potom se ale věci jako vždy trochu zvrtnou… Škyťák má tři měsíce, pět dní a šest hodin na to, aby svedl souboj

Obrázek podcastu Muž, který hledal svůj stín

Muž, který hledal svůj stín

„Vždycky jsem se tě chtěl zeptat na to dračí tetování…“ zmíní jednoho dne Holger Palmgren, který získal dokumenty vrhající nové světlo na bezpráví, jež Lisbeth Salanderová zažila v dětství. Dotazovaná si v té době odpykává kratší trest v ženské věznici Flodberga a směřu

Obrázek podcastu V zajetí narcismu

V zajetí narcismu

Nejnovější výzkumy ukazují, že výrazné narcistické sklony se dnes vyskytují až u 20 % běžné populace. Toxické chování narcistických osobností rozvrací manželství, rodinné i přátelské vztahy, komunity, pracovní prostředí. V některých případech narcisté dokážou své oběti

Obrázek podcastu Hotel času

Hotel času

Některá místa nechtějí být znovu objevena. Oslava 25. narozenin má být nezapomenutelná a tahle rozhodně bude. Nika, milovnice hororů a tajemna, pozve svých sedm nejbližších přátel na víkend do jednoho z nejděsivějších hotelů v Evropě. Jenže co začíná jako hra na strach,

Obrázek podcastu Zrůdní mrtví

Zrůdní mrtví

Keira by si opravdu přála, aby se její život konečně vrátil zase do normálu. Je však velice těžké být normální, když díky své schopnosti vidět duchy dostala práci hrobnice a navíc bydlí přímo na městském hřbitově. Když Keira jednoho dne obdrží pozvánku na večeři do chát

Obrázek podcastu Knížata

Knížata

Doba prvních Přemyslovců je dobou legend a pověstí - čím méně ověřených historických informací máme, tím víc můžeme povolit uzdu fantazii. Jaroslav Vrchlický se v prvních dvou částech přemyslovské trilogie (Drahomíra a Bratři) zaměřil na spor Ludmily a Drahomíry a na vr

Obrázek podcastu Mlčící pacientka

Mlčící pacientka

Slavná malířka Alicia Berensonová měla idylické manželství. A pak jednoho dne svého muže zastřelila. Do záhadného případu nemá kdo vnést světlo, protože Alicia od vraždy už šest let nepromluvila ani slovo. Její mlčení chce prolomit psychoterapeut Theo Faber, pro kterého

Obrázek podcastu Angličtina - Nepustilova metoda – Vedlejší věty

Angličtina - Nepustilova metoda – Vedlejší věty

CD Vedlejší větyje poslechovou verzí všech drilových cvičení obsažených ve stejnojmenné knize. Obsahuje cvičení pro vytváření dynamických stereotypů. Anglická část cvičení je namluvena americkými rodilými mluvčími. CD je určeno pro středně a více pokročilé studenty (B1

Obrázek podcastu Encantra

Encantra

Když Genevieve Grimmové zemře matka, zůstane jí řada otázek, na něž nikdo nedokáže odpovědět – dokud neobdrží pozvánku do Encantry, prokleté vily v Itálii, zamrzlé v čase. Hříšně pohledný ale nepřátelský Rowin Silver se ji sice pokusí zahnat, ovšem Genevieve si dovnitř

Obrázek podcastu Kabinet kuriozit

Kabinet kuriozit

Někde mají kostlivce ve skříni, v New Yorku rovnou tunel plný ostatků… Zvláštního agenta Pendergasta z pobočky FBI v New Orleans si pro jeho zevnějšek občas pletou s hrobníkem, což se ve světle jeho dalšího newyorského případu jeví jako vcelku příhodné. Na místě stavby

Obrázek podcastu Princezna Psycho

Princezna Psycho

Každý z nás touží po přijetí, lásce a respektu. Jolanin život se ocitl ve slepé uličce. Hroutí se rodina, manželství, práce v korporátu jí připadá nesmyslná. Je třeba najít cestu k životnímu smíření. Máte pocit, že se váš život ocitl ve slepé uličce? Rodina, manželství

Obrázek podcastu Nikdy nedělej kompromis

Nikdy nedělej kompromis

Audiokniha Nikdy nedělej kompromis vás naučí vyjednávací taktiky používané agenty FBI, které se nejvíc osvědčily v kritických, ale i každodenních situacích. Její autor Chris Voss desítky let působil jako hlavní vyjednavač FBI s únosci. Dnes patří k nejvyhledávanějším le

Obrázek podcastu Psychologie ovlivňování - 99 tipů pro zvýšení vaší přesvědčivosti

Psychologie ovlivňování - 99 tipů pro zvýšení vaší přesvědčivosti

Snažíte se ostatní přesvědčit? Chcete, aby vám vždy vyhověli? Bylo by fajn, kdyby vás děti více poslouchaly. Bylo by skvělé, kdyby vám kolegové či podřízení vyšli vstříc bez zbytečného nucení. Bylo by super, kdybyste dokázali zařídit, aby vám klienti říkali ve většině p

Obrázek podcastu Dáma s kaméliemi

Dáma s kaméliemi

Román Alexandra Dumase mladšího Dáma s kaméliemi čtou lidé už více než 150 let - poprvé vyšel v Paříži r. 1848 a zůstává jedním z nejoblíbenějších prozaických děl 19. století.Jakkoli byl román inspirován autorovými skutečnými zážitky, jde v něm především o oblíbené téma

Obrázek podcastu Dáma s kaméliemi

Dáma s kaméliemi

Román Alexandra Dumase mladšího Dáma s kaméliemi čtou lidé už více než 150 let - poprvé vyšel v Paříži r. 1848 a zůstává jedním z nejoblíbenějších prozaických děl 19. století.Jakkoli byl román inspirován autorovými skutečnými zážitky, jde v něm především o oblíbené téma

Obrázek podcastu Les

Les

{'cs': 'První český slasherový román. V zónách smrti mizí lidé beze stopy\nNejvýraznější autor české hororové scény Jan Hlubek přichází se slasherovým románem, v němž se mísí krev, křik a bolest. V zónách smrti mizí lidé beze stopy…\nUž ho viděla, ten obličej... Vyhlíže

Obrázek podcastu Předmluva - Americká elegie

Předmluva - Americká elegie

Otázka, jak číst knihu, snad není stejně stará jako knihy samy, ale patrně se vynořila nedlouho po jejich vzniku. U memoárů je zvlášť důležitá. Kdo je autor a co chtěl sdělit? Jaký je vztah prvního plánu příběhu k jeho zamýšlené strategii? Obsahuje po vzoru dávných esot

Obrázek podcastu Lovci sexu, sběrači lásek

Lovci sexu, sběrači lásek

Pozoruhodný románový debut na aktuální téma rezonující ve společnosti. Muž zvaný Turek představuje typický prototyp věčného lovce žen, uspokojující své ego i sexuální potřeby, umělce, jenž se nechce vázat, vynalézavého manipulátora, střídajícího partnerky s lehkostí pře

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu May: Old Shatterhand

May: Old Shatterhand

Původní 2LP album 11 0252-1 vydané Supraphonem v roce 1988 bylo vydáno poprvé na CD ve zkrácené formě (SU 5097-2) - nyní vychází digitálně 1:1 i s původním obalem.

Obrázek podcastu Lovec králíků

Lovec králíků

Až se z vašeho telefonu ozve dětský hlas odříkávající básničku o deseti malých králících, dejte se na útěk, protože právě tu před smrtí slyšely všechny oběti Lovce králíků. Po dvou letech strávených ve vězení s vysokou ostrahou je Joona Linna převezen na tajnou schůzku.

Obrázek podcastu Noční agent

Noční agent

Telefon, který neměl nikdy zazvonit. Šokující spiknutí, jež nesmí vyjít najevo. Dá se vůbec utéct před temnými stíny rodinné minulosti, zvlášť když se ocitnete uprostřed nejvražednější politické hry na světě? Otec Petera Sutherlanda byl kdysi nekompromisně označen za pr

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 17

Hovory o józe a mystice č. 17

Podstata úsilí o poznání sebe a vysvobození - díl 2. Základní zásady a postupy, které vedou k poznání vědomí, kterým jsme a výklad účinného soustředění, meditace, která přináší poznání našeho pravého božského Já. Nejedná se o studiovou nahrávku.