Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Síla lítosti

Síla lítosti

Non, rien de rien. Non, je ne regrette rien. Ne, ničeho. Ne, nelituji vůbec ničeho. … zpívá ve svém slavném šansonu Edith Piaf. Je ale vůbec možné ničeho nelitovat? Každý cítí lítost, vysvětluje Daniel H. Pink. Procesy lítosti jsou univerzální a zdravou součástí lidskéh

Obrázek podcastu Bouře

Bouře

Stockholmský finančník August Strindberg se rozhodl pověsit kariéru na hřebík a otevřít si vetešnictví. Jenže s jeho příjezdem do ospalé pobřežní vesničky jako by tu veškerá idyla skončila – za bouřlivé noci zmizí oblíbená místní učitelka. Policie v čele se sympatickou

Obrázek podcastu Karanténa

Karanténa

Londýn je epicentrem globální pandemie. Zákeřný virus si vyžádal už tisíce mrtvých. V izolovaném městě bují násilí a nepokoje, na dodržování zákazu vycházení dohlíží armáda. Inspektor Jack MacNeil slouží sice ve sboru metropolitní policie poslední hodiny, ale přesto je

Obrázek podcastu Rychlejší než vítěz

Rychlejší než vítěz

Nejdelší cyklistický závod z pohledu českého ultracyklisty a spisovatele Daniela Polmana, který dojel i přes těžký pád a zranění do cíle jako první s náskokem 500 km! Po návratu domů byl ovšem z výsledkové tabulky přesunut do neklasifikované kategorie. Ryzí svědectví o

Obrázek podcastu So smrtiacim pozdravom

So smrtiacim pozdravom

Exkluzívny pobyt pre autorov trilerov na súkromnom ostrove sa zmení na smrteľnú pascu, keď jedného z hostí nájdu mŕtveho a zdá sa, že nebude jediný... Slávny anonymný autor J. R. Alastor najme bývalú nádejnú spisovateľku, dnes organizátorku podujati Milu del Angélovú, a

Obrázek podcastu Skleněný muž

Skleněný muž

Druhý díl série temných severských případů o krutých zákoutích lidské duše. Inspektorku Leo Askerovou po letech mlčení kontaktuje její otec. Na jeho farmě našli mrtvolu, pro policii se stal podezřelým číslo jedna, ale on tvrdí, že je nevinný. Lein přítel z dětství Marti

Obrázek podcastu Stínadla se bouří

Stínadla se bouří

Dobrodružství Rychlých šípů pokračuje! Druhý díl stínadelské trilogie. Po několika měsících klidu jsou Stínadla opět v pohybu. Nečekaná zpráva o znovunalezeném ježkovi v kleci spustí smršť nových událostí, vontské hnutí ožije a schyluje se k volbě Velkého Vonta. Pro vše

Obrázek podcastu Pan Garcia

Pan Garcia

"Byl nádherný, starší a tajemný. Věděla jsem, že máme problém, hned jak se naše oči setkaly. Seznámili jsme se v kavárně můj první den v práci. Usmál se, já uvnitř roztála... pak ochutnal moji kávu a vyhodil ji. Znovu, další den a další. Tu kávu fakt nesnášel, a přesto

Obrázek podcastu Čechura: Špatně vyučený čaroděj

Čechura: Špatně vyučený čaroděj

Na náměstí přijel cirkus s čerstvě vyučeným kouzelníkem Pincálem. Kouzelník má před sebou svoje první vystoupení, ale je to skutečně řádný popleta: kouzelnické kousky se mu opravdu moc nedaří - z malého psíka chce vyčarovat bílou myšku, ale vyčaruje velikánského dinosau

Obrázek podcastu Pollyanna

Pollyanna

"Jedenáctiletá Pollyanna žije jenom s tatínkem a když ztratí i toho, vezme ji k sobě její teta, která žije na opačném pobřeží Ameriky. Namáhavá cesta vlakem nemůže Pollyanně zkazit ani její výmluvnost, ani naděje, které si spojuje s novým domovem. Sice se dostaví těžké

Obrázek podcastu Kája a Claudie: Hra na štěstí

Kája a Claudie: Hra na štěstí

Dvojčata Claudie a Karel chodí do 4.B a protože se jejich rodiče rozvedli, tráví jeden týden u maminky a druhý zase ve vesnickém domku s tatínkem a babičkou. Po jedné sourozenecké hádce se ale Claudie zraní a skončí v nemocnici. Vyděšená maminka se proto rozhodne, že dě

Obrázek podcastu Enola Holmesová - Případ pohřešovaného markýze

Enola Holmesová - Případ pohřešovaného markýze

Když Enola Holmesová, mladší sestra Sherlocka a Mycrofta Holmesových, zjistí, že její matka zmizela, vydá se ji do Londýna hledat. Rozhodně ale není připravená na to, co ji tam čeká. Zaplete se do únosu mladého markýze, prchá před ničemnými vrahy a snaží se vyhýbat svým

Obrázek podcastu Detox hlavy

Detox hlavy

PRAKTICKÉ TECHNIKY, POSTUPY A RITUÁLY PRO ČISTOU MYSL A SKVĚLÝ POCIT Z KAŽDÉHO DNE Spousta lidí je v dnešní době konstantně ve stresu. Nechávají se zahltit svými myšlenkami, emocemi a velkým množstvím aktivit, vzruchů a podnětů. Je snadné nechat se zmást a uvěřit tomu,

Obrázek podcastu Italské prázdniny

Italské prázdniny

Známý literární cestopis Jana Wericha poprvé na 2CD v rozšířené - rozhlasové - podobě autorského čtení. Zatímco pro předchozí vydání v nahrávce na LP nebo CD připravil Jan Werich jen malou část ze svých letních italských vzpomínek, rozhlasový záznam zahrnuje téměř dvojn

Obrázek podcastu Všechno si pamatuju...

Všechno si pamatuju...

Pan Otakar Brousek oslavil v roce 2013 89 let svého života. Života, který je naplněn časy šťastnými i trudnými, setkáními s mnoha významnými osobnostmi v divadlech i mimo nich, úspěchy i prohrami, ale života, který vždy překypuje nezměrným optimismem. Mistr má obdivuhod

Obrázek podcastu Na okraji propasti

Na okraji propasti

Mrazivý thriller, po jehož poslechu budete chtít vyhodit váš smartphone/ Mladá Francouzka Moira pracuje v oblasti nových technologií. Když se kvůli vývoji nového softwaru ocitne v hongkongském digitálním gigantu Ming, má pocit, že ji někdo stále sleduje. Mezi zaměstnanc

Obrázek podcastu Dvě staré babky

Dvě staré babky

Pro soubor třiačtyřiceti filozoficky laděných minipovídek nizozemského praktického lékaře, básníka a spisovatele jsou příznačné půvabná poetika, přemýšlivost, ironie, humor, absurdní logika a hra s konkrétními i přenesenými významy. Autor v leckdy groteskních, tragikomi

Obrázek podcastu Pohřbená pravda

Pohřbená pravda

Nález starých kosterních ostatků na pomezí dvou policejních okrsků postaví inspektorku Kim Stoneovou nejen před nový případ, ale také před neobvyklou výzvu – spolupracovat s bývalým parťákem, s nímž se nerozešla právě v dobrém. Podrobný průzkum hrobu odhalí, že těl tu l

Obrázek podcastu Válka umění

Válka umění

>> Žádná jiná kniha mě na válečné stezce proti vlastním slabostem neposunula ke 100% profesionalitě tak jako Válka umění. Odhaluje nejhlubší podstatu toho, oč by měl usilovat každý tvůrce, umělec či profesionál.“ — Robert Vlach, autor knihy Na volné noze # O knize Mě

Obrázek podcastu Krvavý Bronx

Krvavý Bronx

16 povídek na motivy „černé kroniky“ brněnského Cejlu, zvaného Bronx. Myšlenka udělat knihu příběhů vytvořených na základě novinových článků z druhé poloviny devatenáctého století není moje. Svěřil mi ji v pivním baru Na Stojáka historik Michal Konečný. Já mám akorát v

Obrázek podcastu Nebezpečná hra

Nebezpečná hra

Strhující propojení napínavé detektivky a zábavné romantiky! „Řekněte mi, jak se jmenuje,“ naléhal Tom a modlil se, aby měl dost času ubohou ženu ochránit. „Laurant,“ zašeptal ďábel. „Jmenuje se Laurant.“ Toma se zmocnila panika. „Moje Laurant?“ „Ano. Teď už to víte, ot

Obrázek podcastu H2O a poklad šíleného oka

H2O a poklad šíleného oka

Státní banka v ohrožení. A někdo chce zastavit orloj. Není čas ztrácet čas! Padouch nikdy nespí, jelikož pláchl z kriminálu a spřádá sen o epochálním vyloupení státní banky. Jenže proti němu zase stojí nyní už páťáci Hubert, Hugo a Ofélie – čili jednotka rychlého nasaz

Obrázek podcastu Krajinou příběhů - četba z Knihy o Jizerských horách

Krajinou příběhů - četba z Knihy o Jizerských horách

Nevrlého Kniha o Jizerských horách stále zůstává vzorem pro literární zpracování vlastivědných titulů a inspirací ve vztahu člověka ke krajině a její historii. Informace o historii i přírodě, o cestách, pomníčcích, o místních jménech a místopisu, příběhy rozhleden i dom

Obrázek podcastu Dědečku, vyprávěj – Příběhy staré Evropy

Dědečku, vyprávěj – Příběhy staré Evropy

V dalším díle úspěšné řady Dědečku, vyprávěj se dědeček věnuje bájím, pověstem a historickým událostem staré Evropy. Děti se dozvědí, jak bylo založeno věčné město Řím, co podle řecké báje vykonal pro lidstvo Prometheus, proč Sisyfos nikdy nedovalí kámen na vrchol hory,

Obrázek podcastu Divočinou Nového světa

Divočinou Nového světa

Dobrodružný seriál pro mládež o objevech v Americe. Velikost objevů má v každé době jiné měřítko. Režie Jaroslav Kodeš.Obsah: 1. Vodní cesty za kožešinami - 2. Od Velkých jezer k otci vod. - 3. Indiánská princezna a puritáni. - 4. O kříž i o kořist. - 5. Pustinami k Ti