Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Smích prodlužuje život! 4

Audiokniha Smích prodlužuje život! 4

Autor:

Různí interpreti

Délka:

1 hod 12 min

Čte:

Vlasta Burian

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Vánoce v Šípkové ulici

Vánoce v Šípkové ulici

Aby to nebyly vypečené Vánoce, bude zapotřebí jisté kouzlo… Štědrý den je přede dveřmi. Třiadvacátého prosince mrzne, až praští, a Ježíšek ukrutně nastydl. Maminka Marie ho sice nabádala, aby nosil kulicha, ale teď leží v nebeské ložnici s rýmou jako trám. A kdo roznese

Obrázek podcastu Stará historie

Stará historie

Komedie o mladých milencích, kteří obelstí chlípného starce. Prvotina českého klasika sepsaná po vzoru italské commedie dell'arte.Již v názvu své dramatické prvotiny se Julius Zeyer přiznával ke svým oblíbeným inspiračním kořenům. Ve své hře Stará historie použil typy p

Obrázek podcastu Dobrodružství hraběte Lydericha

Dobrodružství hraběte Lydericha

V příběhu o přátelství, lásce i zradě ožívají v postavě prvního flanderského hraběte rytířské ctnosti evropského středověku: udatnost v boji, vazalská věrnost, ušlechtilost mysli, služba dámě, křesťanská víra.Alexandre Dumas starší, vlastním jménem Davy de la Pailleteri

Obrázek podcastu Pollyanna

Pollyanna

"Jedenáctiletá Pollyanna žije jenom s tatínkem a když ztratí i toho, vezme ji k sobě její teta, která žije na opačném pobřeží Ameriky. Namáhavá cesta vlakem nemůže Pollyanně zkazit ani její výmluvnost, ani naděje, které si spojuje s novým domovem. Sice se dostaví těžké

Obrázek podcastu Milosrdný samaritán

Milosrdný samaritán

Ne každý, kdo tvrdí, že chce pomáhat lidem, říká pravdu... Olivia Rönningová zmizela. Její kolegyni Lise Hedqvistové brzy dojde, že musela být unesena. Když se Tom Stilton dozví, co se stalo, rozhodne se hned opustit svou ostrovní covidovou karanténu. Lisa a Tom se vydá

Obrázek podcastu Ještě že nejsem kat

Ještě že nejsem kat

Být katem může být výnosné i pěkně nebezpečné řemeslo. Dobrodružný příběh z renesanční Prahy. Hlavními hrdiny je zdánlivě nesourodá trojice – staroměstský rychtář, katovka a zběhlý student teologie. Dobrodružný detektivní příběh se odehrává v renesanční Praze. Román vzn

Obrázek podcastu Zabil jsem...

Zabil jsem...

Když se vám život ve vteřině otočí o 180 stupňů. Psychologický příběh člověka, který byl v nesprávný moment na nesprávném místě. Ráno jako každé jiné. Spokojený bankovní úředník posnídá se svou rodinou a odjíždí autem do práce. Lesní úsek silnice je zahalen hustou mlhou

Obrázek podcastu Duchovní detox: Cesta k probuzení

Duchovní detox: Cesta k probuzení

V této audioknize představuje Oliver Niño, renomovaný energetický léčitel a odborník na duchovní aktivaci, inovativní energetický detoxikační program Spiritual Activator, který vám pomůže eliminovat energetické bloky, jež vám brání v dosažení a udržení stavu maximálního

Obrázek podcastu Tajná dvojka A + B - Zločin mezi dinosaury

Tajná dvojka A + B - Zločin mezi dinosaury

{'cs': 'Artur a Bára jsou spolužáci a kamarádi, ale ve třídě na sebe moc neupozorňují. Potřebují vypadat nenápadně. Jsou to totiž špičkoví detektivové, kteří za pomoci supermoderních technologií řeší zapeklité záhady. Měla to být poučná exkurze, při které se žáci dozvěd

Obrázek podcastu Třetí hlas

Třetí hlas

Drsný severský thriller od autorů bestselleru Skočný příliv. Zaměstnanec švédské celní správy Bengt Sahlmann byl nalezen oběšený ve svém domě – jeho nedobrovolná smrt nejspíš souvisí se zabavením velké dodávky drog. V Marseille objevili brutálně zavražděnou slepou ženu,

Obrázek podcastu BASIL – Valašský vojvoda

BASIL – Valašský vojvoda

Legendární stvořitel mnoha fantasy hrdinů, Miroslav Žamboch, nepřestává překvapovat. Po všech fantastických hrdinech vytáhne na světlo světa obyčejnýho chlapa z Moravy. A pište si, že to není jen tak nějakej obyčejnej chlap. Protože tohle je… Basil! První polovina třin

Obrázek podcastu Kavárna u Anděla 1: Nová doba

Kavárna u Anděla 1: Nová doba

Wiesbaden, 1945 Mladá Hilda sotva dokáže uvěřit svému štěstí. Válka skončila a kavárna U Anděla zůstala jako zázrakem ušetřena. Pres všechny překážky chce spolu s matkou tento rodinný podnik s bohatou tradicí opět učinit skvělým místem setkávání významných osobností, č

Obrázek podcastu Já ještě nechci jít spát

Já ještě nechci jít spát

Poslechněte si hned tři veselé, prosté, ale kouzelné příběhy! Je to s Lassem trápení! Je mu už pět let, ale každý večer zlobí maminku: Já ještě nechci jít spát! Já chci taky sourozence, říká Petr rodičům a těší se, že si s ním užije spoustu radovánek. Ale ouha! Do rodin

Obrázek podcastu Pohádky 9

Pohádky 9

Pohádky staršího data i pohádky novější, známé i méně známé, pohádky dramatizované, pohádky poučné, výchovné, pohádky pro radost. Nikdy jich není dost! Již devátý titul miniserie Pohádky určené pouze pro digitální obchody právě vychází...

Obrázek podcastu Stíny cest

Stíny cest

Jaroslav Šindelář, akademický malíř, sochař, restaurátor a pedagog vydal v roce 2024 dvě knihy svých povídek pod názvem Stíny cest I. a Stíny cest II. Audionahrávka Stíny cest je výborem povídek z těchto dvou knih. Obsahuje 38 povídek, autorových postřehů z cest po svět

Obrázek podcastu Chyť mě, jestli to dokážeš

Chyť mě, jestli to dokážeš

Skutečný příběh toho nejtroufalejšího lháře a podvodníka v dějinách. Zločincům obvykle nefandíme, ale Frankovu stylu nikdo neodolá! Každý dostihový sázkař vám řekne, že nejjistější způsob, jak zůstat švorc, je sázet na mladé klisničky. Dívky, s nimiž Frank Abagnale chod

Obrázek podcastu Kazatel na scestí

Kazatel na scestí

Mladý farář přijíždí do malé vesnice, aby zaskočil za místního duchovního, a během pobytu se zamiluje do půvabné paní domácí. Její život je však plný záhad, převleků a tajemných nočních výletů. Co vše musí pan Stockdale přestát, aby získal její srdce? Z Wessexských poví

Obrázek podcastu Povídky Alphonse Daudeta

Povídky Alphonse Daudeta

Alphonse Daudet je znám především svou prvotinou Listy z mého mlýna a Podivuhodnými dobrodružstvími Tartarina z Tarasconu. Jeho svěží styl se stal jedním ze vzorů francouzské moderní prózy a Daudetovy texty patří do zlatého fondu francouzského písemnictví 19. století.Čt

Obrázek podcastu Angličtina - Nepustilova metoda – Cvičení

Angličtina - Nepustilova metoda – Cvičení

CD Cvičení je poslechovou verzí stejnojmenné učebnice určené úplným začátečníkům až mírně pokročilým (úroveň A0, A1, A2). Obsahuje cvičení pro vytváření dynamických stereotypů. Anglická část je namluvena britským rodilým mluvčím. Cvičení jsou koncipována jako anglicko

Obrázek podcastu Český snář

Český snář

Četba z autobiografické prózy českého prozaika, publicisty a signatáře Charty 77 Ludvíka Vaculíka, v níž autor zachytil nejen rok vlastního života, ale přinesl i obraz české společnosti z konce sedmdesátých let 20. století, kterou ovšem nahlíží z nitra disidentského pro

Obrázek podcastu Můj brácha tornádo

Můj brácha tornádo

Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD. Někdy se mi zdá, že se chová jako tornádo. Chvíli neposedí, místo

Obrázek podcastu The Picture of Dorian Gray

The Picture of Dorian Gray

Audiokniha The Picture of Dorian Gray namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. Late nineteenth-century London: a city of contrasts. Great wealth and terrible poverty, beauty and ugliness, purity and immorality. Oscar Wilde takes th

Obrázek podcastu Milión

Milión

Vyprávění proslulého italského středověkého cestovatele, který se stal dvořanem mongolského chána Kublaje, zaujme i dnes barvitým líčením zemí Dálného východu.Benátský cestovatel a prozaik Marco Polo (1254-1324) byl původem šlechtic. V letech 1271-1295 podnikl s otcem N

Obrázek podcastu SEIF

SEIF

Zajímá vás, jaké to je, setkat se o pauze na oběd s vlastním osudem? A co se děje s dětmi odloženými do Dětského hotelu? Co nás čeká v blízké budoucnosti, pokud se budou sociální sítě rozvíjet tak, jako doposud, jak možná bude vypadat konec světa a spoustu dalšího se do

Obrázek podcastu Dítě tmy

Dítě tmy

Úspěšný hororový román Miroslava Pecha Dítě tmy vychází jako audiokniha v podání Josefa Trojana! Měla to být jen opuštěná továrna, která bude chátrat tak dlouho, až se rozpadne. A ten mladík, co se potuloval kolem, se nezdál nebezpečný. Jako kdyby na něm nebylo nic zvlá