Audiokniha Pomsta je sladká, a.s.

Sandokan II: Tajemství černé džungle
Černá džungle nemá konce. Hlavní postavou druhého dílu Sandokanových dobrodružství je lovec hadů Tremal-Naik, rozhodnutý osvobodit bílou dívku vězněnou sektou přívrženců bohyně Kálí. Atmosféra temné džungle, kde na každém rohu číhá smrtelné nebezpečí. Sekta přívrženců …

Výlet pana Broučka do 15.století
S prozaikem, básníkem a milovníkem Pražského hradu, zejména pak restaurace Na Vikárce Svatoplukem Čechem a s jeho nehrdinským hrdinou Matějem Broučkem, se nečekaně octneme v patnáctém století.Pan Brouček, domácí z Nového města, který si spokojeně žije v osmdesátých lete…

London: Bílý tesák
Strhující příběh Bílého tesáka - napůl psa a napůl vlka - je nejznámějším románem klasika dobrodružné literatury Jacka Londona. V několika vydáních vyšel i u nás, byl mnohokrát zfilmován a nynívám Supraphon nabízí jeho zvukovou verzi v hvězdném hereckém obsazení. Titul …

Posilování stresem - Cesta k odolnosti
O stresu se hovoří zejména jako o umělé, lidstvem vyrobené zátěži. Člověk se musel naučit porozumět a vzdorovat rozmanitým stresovým vlivům od počátku své existence. Tělesná zátěž, zima střídaná horkem, nedostatek jídla a tekutin, bakterie, viry, nedostatek spánku či bo…

Wolfi
Pohádkový příběh, který je volným pokračováním vyprávění o Vlčpanně, která kdysi vysvobodila svého bratra z vlčí podoby. Tentokrát se mladý Wolfi vydává na strastiplnou pouť, na jejímž konci jej snad čeká dívka, která ho kdysi velmi okouzlila.Volné pokračování pohádkové…

Školák Kája Mařík 2
Pokračování navazuje v líčení každodenních dobrodružství malého Káji, který si svou bezprostředností, smyslem pro spravedlnost a živou fantazií získal srdce několika generací čtenářů. Tentokrát se Kája ocitá v situacích, které prověří jeho charakter. Čekají ho školní vy…

Tvůrčí akt
Legendární hudební producent, známý svou jedinečnou dovedností ukazovat druhým cestu ke zřídlu jejich tvořivosti, po mnohaletém úsilí předkládá čtenářům nádherně zpracovanou knihu, ve které se s námi dělí o hlubokou moudrost. „Chtěl jsem napsat knihu o tom, jak se dělá …

O království, kde se drželo slovo
Pohádkové vyprávění o tom, že slova nesmíte brát tak doslova. V tomhle království je tak brali. A často je ani nevraceli, kam patří. A tak tam byl někdy nevýslovný zmatek.Slova nesmíte brát tak doslova. Ono se snadno něco řekne, ale člověk musí taky přemýšlet, co to zna…

101 esejů, které změní vaše myšlení
Brianna Wiest si v posledních letech vydobyla reputaci autorky jímavých filozofických textů. V této nově uspořádané sbírce se dočtete, proč by se vaše jednání nemělo řídit vášní, nýbrž účelem, proč se nebránit negativnímu myšlení, jak nacházet smysl v rutinních záležito…

Okamžitá pomoc proti úzkosti
Jak nalézt klid právě teď a jak se postavit obavám a úzkostem Čtyřicet nejjednodušších a nejefektivnějších cvičení, technik a postupů na snížení úzkosti od předních odborníků na duševní zdraví, kteří tyto dovednosti vyzkoušeli v praxi se svými klienty. Všechny užité tec…

Útěk z Falaise
"Audiokniha Útěk z Falaise obsahuje šestnáctý díl úspěšné fantasy série Johna Flanagana. Hraničářův učeň #16 Plán na záchranu galického prince se zvrtne a Will Dohoda je i se svou učeňkou Maddie uvězněn na hradě Falaise. Nebezpečný a intrikánský baron Lassigny se snaží …

Bílí baroni: bílé pláště v zajetí zelených mozků
Klasické a oblíbené dílo české literatury Černí baroni má svého následovníka v knize z prostředí vojenských lékařů s názvem Bílí baroni. Autor Jiří Kučera byl sám studentem medicíny na vojenské škole. Knihu doplňují ilustrace Petra Urbana. Kniha zavede čtenáře do nedávn…

Snězte tu žábu!
Tato kniha z oblasti time managementu přináší zcela nový pohled na efektivní využití času pomocí 21 jednoduchých pravidel, která používají úspěšní lidé po celém světě. Přestaňte odkládat nepříjemné úkoly a získejte tak více času pro svůj šťastný život! V knize Snězte tu…

Dítě tmy
Úspěšný hororový román Miroslava Pecha Dítě tmy vychází jako audiokniha v podání Josefa Trojana! Měla to být jen opuštěná továrna, která bude chátrat tak dlouho, až se rozpadne. A ten mladík, co se potuloval kolem, se nezdál nebezpečný. Jako kdyby na něm nebylo nic zvlá…

Město a jeho nejisté zdi
Ty jsi to byla, kdo mi vyprávěl o tom městě. Město a jeho nejisté zdi – dlouho očekávaný román Harukiho Murakamiho volně navazuje na autorovu starší novelu z roku 1980 a tematicky se prolíná s jeho kultovním dílem Konec světa & Hard-boiled Wonderland. Bezejmenný vypravě…

Krvavé slzy
Detektivka z přemyslovských Čech. Další ze série historických detektivek s královským prokurátorem Oldřichem z Chlumu. Ten má tentokrát zjistit, zda vrahem zbožného šlechtice nebyl sám ďábel. Královský prokurátor Oldřich z Chlumu má opět plné ruce práce. Když je v Opavě…

Jak přežít dračí bouři
Na začátku to vypadá jen jako drobná nepříjemnost – Škyťák se musí zúčastnit plaveckého závodu v ledové vodě, který patří mezi tradiční vikinské kratochvíle. Potom se ale věci jako vždy trochu zvrtnou… Škyťák má tři měsíce, pět dní a šest hodin na to, aby svedl souboj …

Křepelková: Hvězda naděje
Naše dramatizovaná pohádka začíná svatbou princezny Hvězděny a budoucího krále Jaromíra, ale svatbu překazí tajemný rytíř a vyzve prince na souboj. Princ ale nechce bojovat, je rozmazlený, bojí se a chová se jako zbabělec - rytíř mu dá lhůtu tři roky, aby si princeznu z…

Sekyra
„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil…

Kdo zabil tu babu?
Severočeský Most. Temné místo, do kterého zavítal nový kriminalista Jan Šindler. A hned jeho první případ má desítky podezřelých. Vrah je ovšem jenom jeden. Ale kdo tedy zabil tu babu?

Zrození Evropanů
>> „Krause a Trappe uchvátí čtenáře nadšením z mladého oboru archeogenetiky a ukážou, že dějiny evropského obyvatelstva jsou příběhem změn, převratů, míšení, migrace, adaptace a samozřejmě i utrpení. Minulost je dekódovaná jako nikdy předtím.“ — Wall Street Journal ## …

Nestárnoucí smích aneb U nás v Hahuhově
Nejlepší scénky a výstupy našich předních komiků a hereckých osobností vybrané ze silvestrovských pořadů a estrád nedávných let vás příjemně překvapí a pobaví. Je to humor, který skutečně nestárne!

Bitcoin: Odluka peněz od státu
Proč by stát neměl mít monopol na produkci peněz? Fascinující sonda do historie peněz z pera českého ekonoma Josefa Tětka. Proč by se po církvi, vzdělávání a médiích měla ze státního monopolu vymanit i tvorba peněz? Jaká jsou úskalí používání státem vydávaných a kontrol…

Bulbem záchranáře
To máte: krvácení, úraz hlavy, pád z výšky, mrtvice, epilepsie, tonutí, dopravní nehoda, zlomenina dlouhé kosti, otrava, popálenina... Pořád se něco děje! A právě vy můžete být náhle u toho a až to přijde, jakým člověkem chcete být? Samozřejmě tím, který zachrání život!…