Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Pirát jménem Šampaňský

Audiokniha Pirát jménem Šampaňský

Délka:

2 hod 50 min

Čte:

Otakar Sovina

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Mnišská kápě

Mnišská kápě

Když za rohem číhá travič, ptejme se, komu to prospěje… Středověkem ošlehaný bratr Cadfael – bylinkář, léčitel a hlava otevřená – řeší třetí případ přímo mezi zdmi svého kláštera ve Shrewsbury. V poválečném prosinci 1138 ke klidu místních benediktinů nepřispěla vražda

Obrázek podcastu Co už nikdy nepřebolí

Co už nikdy nepřebolí

Atraktivní vousáč Knox nejraději žije tak, jak popíjí kávu: sám. Nesnáší drama, a to ani tehdy, když má podobu zoufalé nevěsty na útěku. Naomi však neprchá jen před svou svatbou, do Knockemoutu se vydala taky proto, aby pomohla svému odcizenému dvojčeti – Tině. V tomhle

Obrázek podcastu Nadace a Říše

Nadace a Říše

Jedinou naději lidstva na brzký restart hrozí tentokrát zhatit moc nadčlověka Nadace založená na planetě Terminus utěšeně vzkvétá – na rozdíl od Galaktické říše, jejímž troskám nyní vládne poslední císař Kleon II. Proroctví Hariho Seldona se tak naplnilo a jeho následov

Obrázek podcastu Na konci října

Na konci října

Pandemii se nepostavil žádný vyjukaný pěšák, nýbrž velitel s maršálskou holí. Bude to stačit? Elitní mikrobiolog Henry Parsons se na ženevské konferenci WHO dozví o nákaze v internačním táboře Kongoli u Jakarty, která zabíjí mladé vězně i jejich lékaře. Měl se sice vrát

Obrázek podcastu Smích prodlužuje život! 9

Smích prodlužuje život! 9

..aneb Usmívejte se na život a život se bude usmívat na vás a také Humor je boj s lidskou hloupostí (Werich), Veselost je druhem odvahy (Hemingway), Humor a vtip jsou příjemné a často mimořádně užitečné (Cicero Marcus Tullius) Humor a satira jsou jako milenec a milenka;

Obrázek podcastu Italské mentolky: S příchutí svěžího humoru

Italské mentolky: S příchutí svěžího humoru

O čem většinou klevetí Italky mezi sebou? A proč nepomlouvají své drahé polovičky? Kdy vás omyl mladí více nežli drahé krémy? Proč bývá v italských divadlech více mužů nežli žen? Opravdu mládí končí – viděno italskýma očima – až v sedmdesáti? Proč jsou některé žáby kurá

Obrázek podcastu Bridgertonovi II: Vikomt, který mě miloval

Bridgertonovi II: Vikomt, který mě miloval

Rok 1814 slibuje rušnou společenskou sezónu a vikomt Anthony Bridgerton má nejvyšší čas se oženit. Dokonce se už rozhodl, kterou z mladičkých debutantek si vybere – vyhlášenou krásku Edwinu Sheffieldovou. Jedinou překážkou je starší sestra jeho vyvolené, Kate – ta nejvš

Obrázek podcastu Čtyři případy mladého Oldřicha z Chlumu

Čtyři případy mladého Oldřicha z Chlumu

Audiokniha je malým dárkem těm posluchačům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu. Audiokniha je malým dárkem těm posluchačům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora Oldřicha z Chlumu. Ani jedna z povíd

Obrázek podcastu Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Běžel jsem k útočníkovi, křičel na něj, ať nechá paní na pokoji a nůž pustí na zem. Jenže nepustil, a tak jsem mu chytil ruku, začal ji kroutit a do toho zhaslo světlo. Zkroucenou ruku jsem si pro jistotu chtěl dát před sebe a najednou vidím, že v ní žádný nůž není. V t

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje v prodejně zbraní

Krotitel rizik podnikání zasahuje v prodejně zbraní

Podnikáte nebo se teprve chystáte podnikat? Bojíte se rizik, problémů, neúspěchu nebo dokonce krachu své firmy? Bojíte se, že v důsledku neúspěchu v podnikání přijdete o rodinný či firemní majetek? Máme pro Vás řešení! Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasah

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 45 - Petr Tichý 07.06.2014

100 statečných - Host č. 45 - Petr Tichý 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - P. Tichý (generální ředitel společnosti Barrandov Studio)

Obrázek podcastu Husitská epopej III.

Husitská epopej III.

Husitská epopej III. Za časů císaře Zikmunda (1425–1437) Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní jako právě husitství. Ta dob

Obrázek podcastu Válka světů

Válka světů

Lidstvo je postaveno před rozhodující bitvu o svou holou existenci! Na Zemi přistávají záhadní mimozemšťané a lidstvo je postaveno před rozhodující bitvu o svou holou existenci! Příběh odehrávající se v Anglii na konci 19. století barvitě líčí invazi Marťanů na Zemi a p

Obrázek podcastu Pan Bergeret v Paříži

Pan Bergeret v Paříži

Závěrečná část románové tetralogie jejíž ústřední postavou je pan Bergeret, učenec, filozof, humanista a docent provinční univerzity, jenž prochází různými peripetiemi vědecké dráhy i úskalími manželského života. V režii Josefa Melče účinkují: Josef Velda, Pavel Pípal,

Obrázek podcastu Starý Bodrík

Starý Bodrík

Na motívy ľudových rozprávok napísala Maja Glasnerová.

Obrázek podcastu Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda

Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda

Rozhlasová nahrávka z roku 1994 Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda je hororový příběh o dvou protikladných tvářích lidského charakteru ztělesněných dobrým doktorem Jekyllem a zlým panem Hydem. Pohledný Dr. Jekyll, vynikající vědec uznávaný celou vědeckou komuni

Obrázek podcastu Vražda ve mlýně

Vražda ve mlýně

Na vodním kole mlýna visí tělo. A pod hladinou čeká pravda. Na mlýnském kole opuštěného vodního mlýna visí nahé tělo muže. Novopečený inspektor Haze tak musí opustit vánoční ples a ponořit se do vyšetřování brutální vraždy Franka Darrowa, člověka, který ve svém okolí za

Obrázek podcastu Obrazy ze starého zákona

Obrazy ze starého zákona

Autorská kniha Renáty Fučíkové přibližuje současným jazykem starodávné biblické příběhy, které se staly součástí tří světových náboženství a základem kulturní historie lidstva. Poslech krátkých kapitol v interpretaci Lukáše Hlavici se může stát společným rodinným zážitk

Obrázek podcastu Za vše můžu já

Za vše můžu já

Věra Špinarová se nikdy nedívala zpátky, nikdy nebilancovala, vždycky byla zvědavá, co jí budoucnost teprve přinese. Jenže: "Najednou jsem zjistila, že jsou takové chvíle v životě lidském, kdy myšlenky samy začnou utíkat do minulosti a ze zapomenutých koutků duše neodby

Obrázek podcastu Cooper: Poslední Mohykán

Cooper: Poslední Mohykán

Poslední Mohykán je historicko-dobrodružný román, jedna z nejlepších indiánek všech dob.. Příběh je situován do doby sedmileté války mezi Francouzi a Angličany, jejímž důsledkem byl konec koloniálníhopanství Francouzů na území dnešních Spojených států amerických. James

Obrázek podcastu Primární důvěra - Prst na spoušti

Primární důvěra - Prst na spoušti

Jak dobře znáte lidi ve svém bezprostředním okolí? Své sousedy, přátele, spolupracovníky? Tušíte vůbec, kolik má jejich viditelná slupka vrstev a že dohlédnete jen do míst, kam vás oni sami pustí? Budete věřit jejich slovům, i když se ukážou v rozporu s objektivní skute

Obrázek podcastu Dračí republika

Dračí republika

Ukončila válku a nyní jde po krku své císařovně! A krom toho válčí i sama se sebou… Právě Rininou zásluhou sice říše Nikan neprohrála ani třetí makovou válku, nicméně za vítězství tvrdě zaplatili jak její obyvatelé, tak sama mladá šamanka mučená nočními můrami i neodbyt

Obrázek podcastu Ctnost české šlechtičny

Ctnost české šlechtičny

Osobité zpracování jednoho z nejhezčích humorných příběhů slavného vypravěče období italské renesance Mattea Bandella. V hlavních rolích Klára Jerneková a Petr Štěpánek.Příběhy velkého italského renesančního básníka a spisovatele Mattea Bandella se zapsaly do historie l

Obrázek podcastu 3x Poirot #1

3x Poirot #1

3× Poirot Fanfáru, prosím! Přichází génius korunované královny detektivky… Skoro celá meziválečná Anglie si o něm myslí, že je Francouz, ačkoli on se hrdě hlásí k belgickému původu. Snad bývá občas kapku ješitný, legračně cupitá a trvá na starosvětské eleganci, nicmén

Obrázek podcastu Zelená míle

Zelená míle

O myších, lidech a kouzlech mezi nebem a zemí Blok E jižanské věznice Cold Mountain, na nějž k stáru vzpomíná tehdejší hlavní dozorce a nyní šikanovaný klient pečovatelského domu Paul Edgecombe, býval ponurou čekárnou na smrt. I na podzim 1932 se tamní odsouzenci hrozil