Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Obejmi mě dočista, dočista…

Audiokniha Obejmi mě dočista, dočista…

Délka:

3 hod 18 min

Čte:

Oto Linhart

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Dětské duše

Dětské duše

Na hřišti v Haden Hill Parku byla zavražděna Belinda Evansová, bývalá profesorka dětské psychologie. Vzadu na krku jí pachatel vyřízl písmeno X. Belinda měla poměrně komplikovaný vztah se starší sestrou Veronikou, která Kim a jejímu týmu odmítá cokoli o sestře i jejich

Obrázek podcastu Nádej

Nádej

Želaním pápeža Františka bolo, aby tento výnimočný dokument uzrel svetlo sveta až po jeho smrti. Nové Jubileum nádeje a okolnosti doby ho však priviedli k rozhodnutiu, aby tento vzácny odkaz zverejnil už teraz. Nádej je prvá autobiografia, ktorú kedy pápež v histórii vy

Obrázek podcastu Žiarlivec a iné príbehy

Žiarlivec a iné príbehy

Vyšetrovateľ sa vďaka trpkej životnej skúsenosti stáva expertom na zločiny spáchané zo žiarlivosti. Podarí sa mu vystopovať muža podozrivého z vraždy svojho dvojčaťa? O tisíce kilometrov ďalej nájde taxikár náušnicu svojej manželky v šéfovom aute. Ako sa tam dostala? V

Obrázek podcastu Tři muži na toulkách

Tři muži na toulkách

Humoristický román Jeromea Klapky Jeromea Tři muži na toulkách je volným pokračováním velmi slavného a oblíbeného románu Tři muži ve člunu. Nerozluční přátelé Harris, Jerome a Georg se tentokrát vydávají na poznávací výlet po Německu, aby se vymanili ze stereotypu rodi

Obrázek podcastu Román lásky a cti. Dramatická montáž o Janu Nerudovi a Karolíně Světlé

Román lásky a cti. Dramatická montáž o Janu Nerudovi a Karolíně Světlé

Z komentář k původnímu albu Supraphonu DV 15286 z roku 1966:....V řadě námětů, které se u nás staly základem biografických děl té doby, zaujímá obzvláštní místo historie, o níž nemůže pomlčet ani ta nejstručnější studie obírající se zjevem Jana Nerudy anebo Karoliny Svě

Obrázek podcastu I'm your man: Život Leonarda Cohena

I'm your man: Život Leonarda Cohena

„Když mi řekli, že jsem kohen, věřil jsem tomu. Nebral jsem to jako bezvýznamnou informaci.“ Biografie literáta a písničkáře, jehož židovské příjmení („kněz“) předurčilo promlouvat k druhým v zájmu spásy, představuje světoznámého bludného Kanaďana v celé jeho nádherné s

Obrázek podcastu O Rumcajsovi

O Rumcajsovi

Dnes už pozapomenuté dramatizace pohádkových příběhů z lesa Řáholce z konce šedesátých let. A jedna rozhlasová "řáholecká" pohádka z roku 1993.

Obrázek podcastu Lyžák

Lyžák

Horor pro 10+ Na horách číhá zlo. S hlavními hrdiny prožijete školní zájezd, který jim rozhodně závidět nebudete. Všechno začne jedním zdánlivě nevinným vyvoláváním duchů, které se zvrtne... Pro prostorový zvuk poslouchejte se sluchátky. Hrají: Jiří Lábus (Cháron) Pav

Obrázek podcastu Štorch: Lovci mamutů - Kopčem v nebezpečí

Štorch: Lovci mamutů - Kopčem v nebezpečí

Dramatizace dnes už klasického Štorchova románu pro mládež Lovci mamutů zaujala už v loňském roce svou 1. částí Kopčem, strážce ohně. Druhý díl (zcela samostatný a dějově uzavřený) nabízí volně navazující pokračování, v němž sledujeme další strastiplná, avšak napínavá d

Obrázek podcastu Šolleová: Jak Bzuk a Ťuk putovali za sluníčkem

Šolleová: Jak Bzuk a Ťuk putovali za sluníčkem

Původní kreslený televizní večerníček z roku 1977, ožívá ve zvukové podobě. Dva čmeláčci, Bzuk a Ťuk touží po sluníčku. Chtějí je proto připevnit pevně na oblohu tak, aby bylo stále krásné počasí. Při cestě za sluncem je pronásleduje strašný sršeň, ale spousta obyvatel

Obrázek podcastu Sebevědomí

Sebevědomí

1. Mantra „ Já jsem teď a tady“ Zpěvem této mantry se soustředíme na přítomný okamžik, v němž se odehrává skutečný život a na lásku k sobě 2. Meditace „ Sebevědomí“ Meditace vede k pochopení a nalezení vlastní hodnoty, přijetí zodpovědnosti za svůj život a učí, jak se

Obrázek podcastu Němcová: O statečném kováři

Němcová: O statečném kováři

Hudba Petr Ulrych Zpívají Hana a Petr Ulrychovi Hraje skupina Javory a Filmový symfonický orchestr, řídí Mario Klemens Slavná filmová pohádka ožívá ve vyprávění proslulého hlavního hrdiny, doprovázena původní hudbou Na motivy pohádky Boženy Němcové Neohrožený Mikeš, d

Obrázek podcastu Vídeňské zločiny I.

Vídeňské zločiny I.

První z celkem pěti detektivních románů rakouského spisovatele a novináře, který nás spolu s inspektorem Bronsteinem postupně provede významnými roky rakouské historie. Případ podivné sebevraždy se odehrává v roce 1913, v sice stále starosvětské, ale už předválečné Víd

Obrázek podcastu Břemeno minulosti

Břemeno minulosti

Práce na oddělení vražd připomínala někdy Krauzovi jízdu na horské dráze: chvíli nahoru, chvíli dolů - někdy nevěděli, kam dřív skočit, jindy jako by si vrazi vybírali náhradní volno. Za rychlé vyřešení posledního případu si Krauz a Canis vysloužili šťavnatou odměnu a s

Obrázek podcastu V první linii: Armádní generál Petr Pavel‎

V první linii: Armádní generál Petr Pavel‎

Unikátní příběh cesty studenta vojenského gymnázia do čela předsedy Vojenského výboru NATO. Dětství i motivy kariéry, záliby, rodina, přátelé, cesty a setkání. Poutavá vyprávění o nasazení ve válečných konfliktech i příběhy ze zákulisí mezinárodní diplomacie. Audiokniha

Obrázek podcastu Prorok, Zahrada Prorokova

Prorok, Zahrada Prorokova

Prorok a Zahrada Prorokova jsou významné a proslavené básnické prózy charismatického libanonského malíře a spisovatele. Staly se po celém světě proslulým poselstvím moudrosti a lásky. S filozofickou hloubkou a poetickým stylem v nich autor proniká do tajemství základníc

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu O pyšné lokomotivě a další pohádky o mašinkách

O pyšné lokomotivě a další pohádky o mašinkách

Sedmero pohádek o mašinkách vypráví Pavel Zedníček Nová nahrávka pohádek o mašinkách, vláčcích, lokomotivách a všech věcech, které se dějí na železnici. Pavel Zedníček je protagonistou úspěšné a oblíbené audioknihy Pohádky o mašinkách, která zdařile adaptovala pět příb

Obrázek podcastu Čtvrtek: Jak Křemílek a Vochomůrka hledali, až našli

Čtvrtek: Jak Křemílek a Vochomůrka hledali, až našli

Třetí díl /dosud vyšlo: Jak Křemílek a Vochomůrka hospodařili a Jak si Křemílek a Vochomůrka věděli se vším rady/ cyklu o dvou skřítcích známých z knížek i televizní obrazovky nabízí vyprávěnío tom, jak zasadili semínko, otvírali studánku, hledali pět peněz a našli pod

Obrázek podcastu Verne: Patnáctiletý kapitán, Ocelové město, Tajemný hrad v Karpatech

Verne: Patnáctiletý kapitán, Ocelové město, Tajemný hrad v Karpatech

Tento komplet nabízí tři známé a často vydávané verneovky v klasických dramatizacích s prvního boxu (Cesta kolem světa za 80 dní, Dvacet tisíc mil pod mořem, Dva roky prázdnin, Supraphon a.s. 2009). Uvítají jej jistě nejen mladí posluchači seznamující se s dobrodružným

Obrázek podcastu Mumínci a kometa

Mumínci a kometa

Vypadá to jako konec, ale možná je to spíš začátek! V muminím údolí se rozkřikne, že se na svět řítí kometa. Mumínek s Čenichem a se Šňupálkem neváhají a neohroženě se vypraví najít hvězdárnu v Opuštěných horách, aby zjistili, jestli opravdu hrozí zánik všeho. Při svém

Obrázek podcastu IKIGAI

IKIGAI

"Nový světový bestseller o životním stylu IKIGAI přichází z Japonska – ze země s nejdéle žijícími lidmi na světě. IKIGAI je dost možná to, co chybí lidem, kterým ráno dělá problém vylézt z postele, protože je během dne nečeká žádná dostatečně motivující a naplňující akt

Obrázek podcastu Malenka

Malenka

V pohádce z roku 1984 o malinké Malence a maličkém Malíčkovi, kteří se jeden druhému ztratili, ale nakonec se díky pomoci stejně malých živáčků našli, účinkují Naďa Konvalinková, Viktor Preiss, Jiřina Bohdalová, Vlastimil Brodský a další. Režii má Karel Weinlich.

Obrázek podcastu Naučte se investovat

Naučte se investovat

Audiokniha na motivy knihy Naučte se investovat - druhé rozšířené vydání od Daniela Gladiše. Chcete být finančně nezávislí? Naučte se investovat. Průvodcem vám bude tato audiokniha. Autor vás povede tak, že se naučíte rozlišovat mezi investicemi a spekulacemi, správně

Obrázek podcastu Cirkadiánní kód proti cukrovce

Cirkadiánní kód proti cukrovce

>> „Krása metody časově omezeného stravování Satchina Pandy spočívá v její jednoduchosti. Je to elegantní zásah do životního stylu, kterým by se měl vyzbrojit každý..“ — Rhonda Patricková, Found My Fitness