Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu O psech, zlodějích, strážníkovi i jiná vyprávění

Audiokniha O psech, zlodějích, strážníkovi i jiná vyprávění

Délka:

4 hod 28 min

Čte:

Martin Dejdar

Vydavatel:

Audiostory

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Komunikací k Vítězství

Komunikací k Vítězství

Audiokniha Komunikací k Vítězství obsahuje mnohem více praktických rad a metod, zaměřených na každou stránku obchodu a interpersonální komunikace, než podobné tituly. Obsahuje nové a aktualizované pohledy na to, jak řeč těla ovlivňuje vaši image, jak řídit dobrou konver

Obrázek podcastu Kainar: Zlatovláska

Kainar: Zlatovláska

Lidovou českou pohádku Karla Jaromíra Erbena, kterou zná téměř každý, v roce 1952 zpracoval básník Josef Kainar jako veršovanou hru pro loutky o čtyřech obrazech, v roce 1958 se ke Zlatovlásce vrátil, přebásnil, upravil ji a dal tak pohádce půvabnou veršovanou podobu. D

Obrázek podcastu Inkoust

Inkoust

V temných uličkách Brightonu kdosi napadl mladou ženu. Zranění se zprvu nezdají vážná, ale oběť za 24 hodin umírá v agónii a na jejím těle se najde smrtící tetování. Po zmizení druhé ženy už inspektor Francis Sullivan ví, že čelí sériovému vrahovi. Jedno ale nečekal: hl

Obrázek podcastu Dobré vibrácie, dobrý život

Dobré vibrácie, dobrý život

Kniha Dobré vibrácie, dobrý život prináša odpovede na mnohé otázky, ktoré si často kladieme: Ako sa naučím mať rád samého seba či samu seba? Ako zmením negatívne pocity na pozitívne? Môžem nájsť trvalé šťastie? Svetoznámy motivátor a instagramový guru Vex King odpovedá

Obrázek podcastu Kallocain

Kallocain

Naše myšlenky - věc veřejná / Co se stane, když nás ovládne ideologie / Droga pravdy je nástroj moci. Vizionářský román a jedno z klasických děl žánru sci-fi přináší mrazivě strhující čtení stejně jako kultovní díla George Orwella nebo Aldouse Huxleyho. Proslulý román

Obrázek podcastu Abeceda slušného chování

Abeceda slušného chování

Původní LP album 1118 4161 Abeceda slušného chování vydal Supraphon poprvé v roce 1984, digitálně pak ve zkrácené formě na CD SU 5112-2 v roce 1996 pod názvem Hurvínkova abeceda slušného chování. Na přání našich zákazníků posíláme nyní do digitálních obchodů titul z řa

Obrázek podcastu Anděl smrti

Anděl smrti

Když najde detektiv šéfinspektor Erika Fosterová vysoce postaveného politika Nevilla Lomase nahého, svázaného a mrtvého ve vlastní posteli, vedení Metropolitní policie rychle rozhodne, že jeho smrt není potřeba vyšetřovat. Případ je odložený, ovšem jen do chvíle, kdy je

Obrázek podcastu Hodina půlnoci

Hodina půlnoci

Hra pro mládež o životních osudech astronoma Mikuláše Koperníka. Režie Ladislav Rybišar. Osoby a obsazení: Mikuláš Koperník (Otakar Brousek), Lukáš Waczenrode (Karel Beníško), Petr z Toruně (Jiří Klem), hvězdář Rhaeticus (Zdeněk Řehoř), hvězdář Domenico Novara (Miloš

Obrázek podcastu Duch s rozkvetlým penisem

Duch s rozkvetlým penisem

Mýty amazonských indiánů. Magický svět amazonských domorodců zblízka poznal Mnislav Zelený-Atapana, který jejich mýty osobně zaznamenal a poté přeložil. Amazonii, rozsáhlou oblast tropických lesů, deštných pralesů, savan a vysočin, protkanou stovkami vodních toků, obý

Obrázek podcastu Druhá šance

Druhá šance

Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai

Obrázek podcastu 15. Portugalština - cestovní konverzace

15. Portugalština - cestovní konverzace

15. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu Ja som tú poéziu žila

Ja som tú poéziu žila

Výber kľúčových diel venovaný 100. výročiu narodenia autorky, od dievčenskej zbierky Dar až do chvíle poďakovania životu. Umelecký prednes Márie Schlosserovej je hlboko precítený.

Obrázek podcastu Důvod věřit

Důvod věřit

Harper Andersová miluje děti – jinak by neučila ve školce. Když je potřeba najít nouzovou pěstounskou péči pro jednoho předškoláka a jeho bratříčka, rozhodne se je vzít k sobě. Její byt je ale vytopený… a tak skončí ve volném domě její dávné lásky Knoxe Danielse. Ten se

Obrázek podcastu Nezkoušej na mě zapomenout

Nezkoušej na mě zapomenout

Chinco není čtvrť pro rozmazlené hraběnky a zhýčkané citlivky s implantovanými enzymatickými zesilovači, neurotransmiterovými urychlovači a dalšími podpůrnými mozkovými biotechnologiemi. Chinco je přirozený stav věcí ve své původním podobě, v jaké byl svět ještě před iP

Obrázek podcastu Ve stínu Říše: Dos grojse genareraj

Ve stínu Říše: Dos grojse genareraj

Německá říše ustupuje na všech frontách a zoufalý Hitler se stále usilovněji upíná k magické záchraně. A společnost Thule má skutečně plán, který jej může zachránit. Klíč se nachází ve starém hradu v srdci Pruska. Nejmocnější mágové Říše ale potřebují pomoc, obrátí se p

Obrázek podcastu Opustíš-li mne

Opustíš-li mne

Dokumentární koláž na téma vztahu k domovu a životu ve vynucené emigraci. Herec a rozhlasový redaktor Jiří Hanák kladl v roce 1994 otázky lidem, kteří prožili velkou část svého života mimo svůj domov a hledali cestu zpět.

Obrázek podcastu To bylo poslední představení

To bylo poslední představení

Komentář k původnímu titulu 1018 3320, který vydal Supraphon v roce 1983 a jenž nyní vychází poprvé digitálně: Televizní film Poslední představení získal na ARS-festivalu v Kroměříži Cenu města Kroměříže. Z jeho zvukového záznamu vznikla tato gramofonová deska, která č

Obrázek podcastu Paddington se zabydluje

Paddington se zabydluje

Paddington, medvídek z nejtemnějšího Peru, se spokojeně zabydluje u rodiny Fouskových v Londýně. Svými ztřeštěnými nápady mnohdy převrátí celý dům vzhůru nohama a Fouskovi se nestačí divit. Medvídek se totiž mimo jiné pustí do fotografování, vymaluje si pokoj, uspořádá

Obrázek podcastu Manželé odvedle

Manželé odvedle

NIKDY NEVÍTE, CO SE DĚJE NA OPAČNÉ STRANĚ ZDI. Vaše sousedka nechce, abyste vzali své šestiměsíční dítě na slavnostní večeři. Nic osobního, ale rušilo by pláčem. Váš manžel prohlásí, že to nevadí. Bydlíme přece hned vedle. Zapneme dětskou chůvičku a každou půl hodinu ho

Obrázek podcastu Dokumentární pásma Františka Gela -  Wilhelm Roentgen a Jaroslav Heyrovský

Dokumentární pásma Františka Gela - Wilhelm Roentgen a Jaroslav Heyrovský

Novinář František Gel a jeho dokumentární pásma věnovaná osobnostem domácí a světové vědy nabízejí dodnes chvíle zajímavého poslechu a poučení.

Obrázek podcastu Bedny

Bedny

Je to sráč, největší v celém Poddrně. O všem ví, všechny ovládá a počet jeho obětí roste. Protistranou je bývalá učitelka a má pro sráče překvapení: smrt. Krutou, velmi bolestivou a hlavně ponižující. Jeho utrpení dokonale naplánovala, avšak polapený padouch se odmítá c

Obrázek podcastu Nevěra

Nevěra

Linda vede zdánlivě dokonalý život. Znenadání však přijde okamžik pravdy a Linda si během jednoho interview uvědomí, že její život je jen nudný stereotyp a ona sama místo štěstí už dlouho cítí apatii a nudu. A právě tehdy se po letech setkává se svou studentskou láskou,

Obrázek podcastu Jak začít MLM - Strašák nebo příležitost?

Jak začít MLM - Strašák nebo příležitost?

Bestseller v ČR. Více než 150 000 prodaných knih za 6 let. Nejjednodušší návod pro podnikaní v MLM. Předmluva: Od počátku mého působení v multi - level marketingu (dále jen MLM) slýchávám o problémech, které mají lidé vstupující do našeho obchodu. I já jsem měl, ale po

Obrázek podcastu Rada moudrých - O pospolitosti

Rada moudrých - O pospolitosti

Podtitul pořadu zněl: "Přímé přenosy besed, které se nikdy nekonaly". Skrze citáty slavných osobností, převážně z oblasti literatury a filozofie, odpovídaly tyto osobnosti v podání předních herců na otázky posluchačů. Do éteru se tak dostaly texty, které by jinak nemohl

Obrázek podcastu Bibi

Bibi

Jedna z nejmilovanějších knížek pro dívky všech dob. Ahoj! Seznamte se s Bibi. Bibi je holka s modrýma očima, blond copánky a dlouhýma hubenýma nohama. Žije v Dánsku jen s tatínkem, který je přednosta na železnici a kterého Bibi nadevše miluje. Ale ne vždycky ho poslouc