Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Neumannovy Poděbrady 1975

Audiokniha Neumannovy Poděbrady 1975

Délka:

47 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Žánr:

Poezie

Obrázek podcastu Princeznovská pravidla 1

Princeznovská pravidla 1

Že je Květuše pěkné kvítko? Vždyť taky není jako ostatní princezny… Dědička země zvané Sedm království nemarní čas starostmi s vyšíváním, módou, dietami, natož s pomstou zhrzené sudičky – ostatně ji ani žádná neproklela. A rozhodně nemíní tvrdnout ve věži, až ji přijde

Obrázek podcastu Divný kořeny

Divný kořeny

Herečka Hana Frejková se ve své knize věnuje hledání nejen svých vlastních rodinných kořenů, ale také - a možná zejména - klíče k osudům svých rodičů, kteří zasvětili život komunistickému hnutí, jež je následně nemilosrdně rozdrtilo. Především jejího otce Ludvíka Frejku

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 71 - Štěpán Rusňák 08.06.2014

100 statečných - Host č. 71 - Štěpán Rusňák 08.06.2014

Host L. Výborné - Š. Rusňák (ředitel Pražské paroplavební společnosti)

Obrázek podcastu Ruština do ucha

Ruština do ucha

Jedná se o ucelený výukový materiál pro začátečníky až po pokročilé, který je sestavený podle platných didaktických pravidel, kdy způsob vlastní výuky je založen na metodě „drilu“. Zaměřuje se na všechny podstatné prvky výuky cizího jazyka – výuku slovní zásoby a frází,

Obrázek podcastu Číslo 20

Číslo 20

Další nervydrásající thriller od autorky bestsellerového Kopíráka. Nález mrtvého muže na černé skládce, jehož tělo už stihly napůl ohlodat krysy, je sice drsný, ale detektiv Adam Bishop už si zvykl na ledacos. Když však kousek od oběti objeví nastříkané číslo XII a neda

Obrázek podcastu Šálivá hra světla

Šálivá hra světla

Jak se z talentovaného a kritického umělce stane kolaborant totalitního režimu? Slavný filmový režisér G. W. Pabst, jeden z velikánů rané éry kinematografie, známý svými levicovými a humanistickými postoji, prožívá koncem 30. let v Hollywoodu neúspěšné období. Navzdory

Obrázek podcastu Život svatého Antonína Poustevníka

Život svatého Antonína Poustevníka

Sv. Antonín přiváděl k rozumu lidi krutého srdce. V 94 paragrafech jeho životopisu z pera alexandrijského biskupa Atanáše projdeme se sv. Antonínem jeho cestu ke svatosti. A ač tento útlý duchovní manuál sepsal biskup Atanáš již r. 357, je to cesta stále inspirativní, b

Obrázek podcastu Zvláštní kurýr pana Horáčka

Zvláštní kurýr pana Horáčka

Svěží komedie o veterináři a případu jednoho geniálního psa.Veterinář se stará nejen o zdraví svých svěřenců, ale je i katalyzátorem vztahů v malém vesnickém společenství. Veterinář Hradecký má co vyprávět. Třeba historku o důchodci Josefu Horáčkovi a jeho psovi, který

Obrázek podcastu Na ledě

Na ledě

Její rozvrh by rozplakal i ty nejotrlejší… Anastasia Allenová má jasný cíl: dostat se do reprezentačního týmu USA. Od svých pěti let intenzivně trénuje a členství v bruslařském družstvu Maple Hills jí zajistilo plné vysokoškolské stipendium. Její rozvrh rozhodně není p

Obrázek podcastu Gerbešín a hezouni

Gerbešín a hezouni

Těch látek, vzorů, barev! Řeč není jenom o šatech, ale hlavně o životě a ženských půvabech. Úspěšná herečka a spisovatelka Ivanka Devátá moc dobře ví, že šaty dělají ženu, a s chutí se probírá vzpomínkami na své divadelní i civilní kostýmy, sukně, halenky, boty a klobou

Obrázek podcastu Čapek: Dášeňka

Čapek: Dášeňka

Slavná kniha Karla Čapka Dášeňka patří do zlatého fondu české literatury. Spisovatel popsal první dny, týdny a měsíce života štěňátka, foxteriéra Dášeńky, s tak neopakovatelným humorem, zaujetím, do té míry vřele a s láskou, že se jeho vyprávění stalo jakousi biblí chov

Obrázek podcastu Sen o tisíci patrech

Sen o tisíci patrech

Detektiv Petr Brok prochází gigantickým mrakodrapem, vybaven neviditelností, ale zbaven pamětí s úkolem osvobodit princeznu Tamaru z rukou vládce Mullerdómu. Dramatizace jednoho z nejzajímavějších románů české science fiction.,br>Autor románů, povídek i divadelních her.

Obrázek podcastu Knížkový pejsek

Knížkový pejsek

Knížkový pejsek, to jsem já, protože bydlím v téhle knížce. Krátké příběhy pro nejmenší vyprávěné Knížkovým pejskem, který spolu s babičkou a kočič-kami bydlí v domečku z převrácené knížky. Všude plno sněhu, modrá obloha, zima až praští. Také to vidíte? Tenký proužek b

Obrázek podcastu Legendy a příběhy Mayů

Legendy a příběhy Mayů

Mayští stařešinové a otcové vyprávějí dětem legendy a příběhy, aby se jejich potomci mohli seznámit s ovzduším slávy civilizace dávných Mayů. Tématy jsou staré zvyky, legendy o dávných panovnících a jejich činech, kouzelných bytostech, ve které Mayové věřili, o zaniklýc

Obrázek podcastu Muži, kteří mě zkazili

Muži, kteří mě zkazili

Pro všechny tragédy, aby viděli, že v tom taky nejsou sami. Pro všechny pěkné a inteligentní holky, aby viděly, že nejen ony to mají v životě těžké. Pro všechny, kteří chápou ironii a sarkasmus. Pro všechny, kteří nechápou ironii a sarkasmus, aby je už konečně pochopili

Obrázek podcastu Vypravěč

Vypravěč

V příběhu malého Vítka Kříže a jeho bratra Jáchyma se ocitáme na Běstvinách, na místě jako stvořeném pro prastarou legendu, ve které se na konci zámecké zahrady hýbe obrovský kompost. Hluboko pod zemí prý žije červ, kterého je třeba krmit – radostí, strachem, výčitkami

Obrázek podcastu Bezvýznamná žena

Bezvýznamná žena

Bezvýznamná žena - audiokniha obsahuje konverzační komedii, jejímž autorem je Oscar Wilde. Účinkují Josef Červinka, Viktor Preiss, Dana Syslová, Svatopluk Beneš, Petra Špalková, Jaroslava Adamová, Pavel Chalupa a další. Režie Markéta Jahodová. Rozhlasová nahrávka z roku

Obrázek podcastu Čekáme děťátko

Čekáme děťátko

Jistě čerpáte zkušenosti od prarodičů, příbuzných a známých. Z časopisů, televize nebo internetu. Nápomocní jsou i pediatři, ale ti nejsou jednak k dispozici kdykoliv a jednak jejich informace nemusí být vždy ucelené. A také, málokdy jsou do problému plně vtaženi a vcít

Obrázek podcastu Křesťanská konference 2012

Křesťanská konference 2012

Nahrávky všech promluv a seminářů z 25. Křesťanské konference, jejímž mottem bylo „Věřím v církev“.Řečníci: Sandy Millar, Lubomír Ondráček, Miro Tóth, Karel Řežábek, Dan Drápal, Lubomír Hlavačka, Jiří Unger, Pavel Raus, Pavel a Brigita Vimrovi, Jan Zajíc. Témata: Hlava

Obrázek podcastu Rytíř milostného květu

Rytíř milostného květu

Příběh o Záviši z rodu Vítkovců, který měl ve znaku růži, milostný květ. O životě plném touhy po moci a koruně, o odvaze a rozumu, ale také o pýše a zradě. Vyprávění o muži, který se zmocnil vlády, bránil se Rudolfu Habsburskému a pomohl králi Václavovi k velikosti. Boh

Obrázek podcastu Lovci mamutov a tí druhí

Lovci mamutov a tí druhí

Audiokniha pre mladých čitateľov, kde autor na základe nových paleontologických objavov vyrozprával históriu Slovenska v praveku. Devätnásť príbehov o dejinách praveku a životných osudov objaviteľov vyšlo po prvý raz v roku 1983. Autor už mal za sebou prvé štyri "knihy

Obrázek podcastu Hubnutí bez diet a cvičení

Hubnutí bez diet a cvičení

Představte si, že stojíte před zrcadlem. Jste nazí. Díváte se na sebe. Jste se sebou spokojení? Nebo chcete zhubnout???? Pokud chcete zhubnout, pak je tato audio kniha pro vás. Martina Králíčková ví, jak na to. Přitom diety nedrží. Nejí ani nízkotučné potraviny. Jí kli

Obrázek podcastu Cestovní kancelář Jinosvěty 2: Na hraně oceánu

Cestovní kancelář Jinosvěty 2: Na hraně oceánu

VÍTEJTE V CESTOVNÍ KANCELÁŘI JINOSVĚTY, KDE VÁS KAŽDÝ KUFR ZANESE DO JINÉHO SVĚTA. STAČÍ JEN VSTOUPIT DOVNITŘ… Flick Hudsonová je hrdou členkou Cestovní kanceláře Jinosvěty a právě se s Jonatánem, který je správcem Jinosvětů, vydává za dobrodružstvím. Královna pirátů Ny

Obrázek podcastu Slečny Brontëovy

Slečny Brontëovy

Třídílná audiokniha o trojici anglických spisovatelek z období romantismu. Zaposlouchejte se do příběhu o životních i tvůrčích cestách Charlotte, Anny a Emily Brontëových.Autorka Markéta Kočí Machačíková zvolila pro své vyprávění o osudech Brontëových specifický tvar. V