Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Nepil: Pohádková lampička

Audiokniha Nepil: Pohádková lampička

Délka:

46 min

Čte:

Jana Hlaváčová

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Doktorova žena

Doktorova žena

Můj manžel je lékař. Je chytrý a okouzlující a všichni mu věří. Kromě mě. Navenek to vypadá, že mám všechno – dokonalé manželství, dokonalého manžela, dokonalý život. Ale to zdaleka není pravda. Doktor Drew Devlin není tak úctyhodná postava, za jakou se vydává. Důvodem,

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Hurvínkovo trápení se školou

Hurvínkovo trápení se školou

Ano, Hurvínek má trápení se školou, což není nic divného, protože to školáci občas mívají. Ale Hurvínek má těch trápení víc. Třeba s taťuldou Spejblem a to nejen kvůli škole, někdy s Máničkou a dokonce i sám se sebou. Napovídají to názvy scének, které tvoří tento nový t

Obrázek podcastu Tichý pláč

Tichý pláč

Pokud chce Josie Quinnová zachránit další životy, musí rozluštit, kdo skrývá temné tajemství. Zvládne Josie rozehnat mlhu lží včas? Odpověď přináší další audiokniha bestsellerové autorky Lisy Reganové v přesvědčivém podání Jitky Ježkové.

Obrázek podcastu Proměna

Proměna

Útěk před životem, útěk před realitou, útěk před sebou samým. Příběh muže, který dostal ještě jednu šanci začít od začátku. Ptáte se, co se musí stát, aby člověk opustil svůj život, slibnou kariéru a rodinu, a znenadání začal žít nový život na samotě v hlubokých lesích

Obrázek podcastu O smrti a jiných hrůzách

O smrti a jiných hrůzách

První krok k Temnotě nese název O smrti a jiných hrůzách a obsahuje tři povídky. Autorem první z nich – Strašidelný domeček pro panenky – je příhodně Montague Rhodes James, jenž se za svého života zprvu věnoval výhradně vědecké práci, ovšem později uspěl i se strašideln

Obrázek podcastu Dobrá znamení

Dobrá znamení

Dny jsou sečteny. Třeste se, vy, co nevěříte. V Tadfieldu začíná apokalypsa. Nadešel soudný den a tentokrát to není jen na zkoušku. Nadcházející sobotu po odpoledním čaji má přijít konec světa, a obrovská spousta lidí si vzala do hlavy, že se postará o to, aby se to sku

Obrázek podcastu Valgir

Valgir

Na počátku byla poušť a muž, který měl v osudu napsanou dlouhou cestu na sever. Valgirův život plný zvratů a osobních proher i vítězství se stal kronikou první severské války a jejích dopadů na osud obyvatel Alatey. Příběh, který otevírá romány cyklu Ilusie, byl inspir

Obrázek podcastu Sonny Boy - Paměti

Sonny Boy - Paměti

K fanouškům nejen filmu se dostává tato exkluzivní autobiografie jedné z největších hereckých ikon minulého století. Al Pacino v knize popisuje svoje začátky v chudinských čtvrtích, temné dny strávené v ghettech a následnou lásku k hraní, která mu vydržela po celý život

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 79 - Judita Matyášová 08.06.2014

100 statečných - Host č. 79 - Judita Matyášová 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - J. Matyášová (novinářka, spisovatelka)

Obrázek podcastu Čichač

Čichač

Rozhlasové zpracování Fikerova sci-fi románu s detektivní zápletkou. Vyprávění o muži, který si v krizové životní situaci nechá do nosu transplantovat dokonalejší čichový psí orgán a stane se tak schopným detektivem... Režie Jiří HorčičkaOsoby a obsazení: Josef Pekárek,

Obrázek podcastu Dopamin

Dopamin

{'cs': 'Jak najít rovnováhu mezi potěšením a bolestí?\nTato kniha je o potěšení. Je ale také o bolesti. Hlavním tématem však je, jak najít křehkou rovnováhu mezi těmito dvěma protipóly, a proč je nyní více než kdy jindy nezbytné rovnováhu hledat.\nŽijeme v době neomezen

Obrázek podcastu Symfonie s úderem kotlů

Symfonie s úderem kotlů

Dramatizace povídky ze sbírky Muzikální Sherlock, ve které houslista Sherlock Holmes s orchestrem studuje Haydnovu symfonii S úderem kotlů. V roli Sherlocka Holmese Josef KemrIlja Hurník, skladatel, klavírista, hudební pedagog a spisovatel, napsal v úvodu své knihy: "Pů

Obrázek podcastu Neviditelný

Neviditelný

Jen málo českých spisovatelů dokázalo dát svým příběhům tak hutnou a působivou atmosféru jako Jaroslav Havlíček, nejvýznamnější představitel tuzemského psychologického románu 20. století. Právě pro znepokojivý spodní proud, kterým autor podemílá životy postav, se dodnes

Obrázek podcastu Jak mluvit s dětmi o čemkoli

Jak mluvit s dětmi o čemkoli

Průvodce krok za krokem, jak odpovědět na nejtěžší otázky vašich dětí. „Když lidé zemřou, kam jdou?“ „A jak se to miminko dostane do bříška dostane?“ „Proč má tmavší pleť než já?“ Nepropadejte panice. I když víme, že prvním krokem k hlubokému spojení s našimi dětmi je s

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 50 - Petr Bláha 07.06.2014

100 statečných - Host č. 50 - Petr Bláha 07.06.2014

Hostem L. Výborné - P. Bláha (koreanista, překladatel)

Obrázek podcastu Život víry 2022/06

Život víry 2022/06

Život víry 2022/06 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Bohdana Medřická, Jakub Lofítek. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Naši mě nechápou! Dřív jsme si s dětmi rozuměli. Najed

Obrázek podcastu Neumannovy Poděbrady 1981

Neumannovy Poděbrady 1981

Celostátní přehlídka uměleckého přednesu Neumannovy Poděbrady vycházela od roku 1974 na deskách Supraphonu. Další díl této řady vydaný původně na EP kompletu 1088 0631-33 v roce 1982 vychází poprvé digitálně. Obsah: I. cena - mladí profesionální umělci - Vzestup (úryvek

Obrázek podcastu Kalendář

Kalendář

Kniha s vybranými novinovými sloupky z let 1920-24 Kalendář vyšla poprvé po smrti Karla Čapka v roce 1940. V těchto sloupcích se Karel Čapek představuje jako skvělý pozorovatel. Všímá si všeho - proměny krajiny během čtyř ročních dob, zvířat i hmyzu, vůně domu, železnič

Obrázek podcastu Jak táhla mračna

Jak táhla mračna

Obrazy ze života básníka Jaroslava Vrchlického v rozhlasové hře se skvělkým hereckým obsazením.Osoby a obsazení: Jaroslav Vrchlický (Pavel Soukup), Bedřich Frída, jeho bratr (Vlastimil Fišar), Sofie Podlipská (Jaroslava Adamová), Ludmila-Mimi, její dcera a Vrchlického ž

Obrázek podcastu Můj útěk z olověných kobek

Můj útěk z olověných kobek

Historie mého útěku z vězení republiky benátské, zvaného Olověné kobky, jak zní celý název předlohy četby na pokračování Můj útěk z olověných kobek, byla sepsána roku 1787 v severočeském Duchově na panství valdštejnském, kde italský básník, hudebník, dějepisec, diplomat

Obrázek podcastu Ekonomie dobra a zla

Ekonomie dobra a zla

Bestseller Tomáše Sedláčka, který se stal v Něměcku Ekonomickou knihou roku - získal 1. místo na Mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu 2012 (Wirtschaftsbuchpreis). Čte Tomáš Sedláček, Lukáš Hejlík a Alan Novotný. Ekonomie dobra a zla ukazuje, jak barvitě uměli o

Obrázek podcastu Ze světa lesních samot

Ze světa lesních samot

Drsná příroda, silné charaktery. Byť dnes mohou Klostermannovy knihy na leckoho působit archaicky, nenapodobitelné vylíčení šumavské přírody a jejich obyvatel i uchvacující jazyk jsou i po více než sto třiceti letech stále působivé. Autor nás jako ve všech svých knihách

Obrázek podcastu Dědictví zkázy

Dědictví zkázy

Situace v Praze se vymkla z rukou. Řád vyjimečně nadaných českých vlastenců musel město opustit. Trhlinu do jiných dimenzí se nepodařilo uzavřít a nezvaní návštěvníci se dál hrnou do pražských ulic a ničí celé město. Mimo všech těch bohů, polobohů a mýtických kreatur oh

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 23 - Michal Jagelka 07.06.2014

100 statečných - Host č. 23 - Michal Jagelka 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - M. Jagelka (moderátor a dabér)