Audiokniha Němec: Pan Sanytr chce svůj tácek a další soudničky

Cesta ľadového muža
"Dlhotrvajúce zdravie pomocou metódy Wima Hofa. Veda potvrdila, že legendárna metóda Wima Hofa postavená na dychových cvičeniach a otužovaní podstatne zvyšuje energiu, zlepšuje prekrvenie, znižuje stres, podporuje imunitný systém, posilňuje telo a úspešne bojuje s mnohý…

Španielčina pre pokročilých B2
Ďakujeme za váš záujem o kurz Španielčina – slovná zásoba pre pokročilých B2. Kurz je určený pre pokročilých používateľov. Jeho pomocou si rozšírite pokročilejšiu slovnú zásobu a upevníte alebo rozšírite si svoje vedomosti o zložitejšie gramatické témy. Kurz je založený…

Hurvínkovy večerníčky pro kluky a pro holčičky (1)
Původní LP album 1118 2997 "Hurvínkovy večerníčky pro kluky a pro holčičky (1)" vydal Supraphon v roce 1982 - na CD již jednotlivé díly vyšly v různých kompilacích (leckdy i pod jinými názvy scének), ale nyní tento první díl Hurvínkových večerníčků vydává Supraphon v pů…

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích
Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše …

Psychologie lidské odolnosti
Ve světě plném nejistoty a výzev se odolnost stává neocenitelnou dovedností. Audiokniha Psychologie lidské odolnosti od Karla Paulíka nabízí hluboký pohled do tématu psychické odolnosti, ukazuje, jak ji rozvíjet a využívat ve prospěch osobního růstu a duševní pohody. Ka…

Odemykání dětského potenciálu
Audioknižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají. Odhalíte, proč je důležité pomoct dětem objevit přirozené talenty a jak …

Paní Hemingwayová
První kapitulovala před druhou, která byla odvržena pro třetí, po jejímž odchodu nastoupila čtvrtá. Vyprávění čtyř osudových žen jednoho slavného muže. Žhavé Antibes, bohémská Paříž, válečný Londýn, měnící se Amerika, veselá Kuba… všude tam se odehrávaly jejich lásky, v…

Jedz a behaj - Moja neuveriteľná cesta k ultramaratónskej špičke
New York Times bestseller z bežeckého prostredia, Jedz a behaj, je kniha ultramaratónskej legendy Scotta Jureka plná ľudských príbehov o vytrvalosti a závodení v krajných situáciach ktorá namotivuje k aktivite úplne každého. Nezáleží, či človek obúva tenisky pri čítaní …

Rezervoár č. 13
V anglické vesnici Gladstone poblíž malebného národního parku Peack District se na Silvestra ztratí nezletilá dívka Rebecca Shawnová. I přes rozsáhlé pátrání nenalezne policie jediné vodítko, co se s ní mohlo stát. Tragická událost rezonuje s životy místních a ani neúpr…

Vyděšená k smrti
V budově opuštěné biologické laboratoře je nalezeno tělo zmizelé studentky. Vypadá to na únos, který se zvrtnul, ale detektiv seržant Kay Hunterová o tom není přesvědčená – a ve svém podezření se jen utvrdí, když je nalezen mrtvý i muž s výkupným. S únosem další student…

Nezlomní: Prošli džunglí, aby našli nejlepšího přítele
Knižní předloha filmu s Markem Wahlbergem v hlavní roli, skutečný příběh o osudovém setkání sportovce a psa. Když závodíte 700 kilometrů skrz džungli a hory Ekvádoru, toulavý pes v patách je to poslední, co potřebujete. Přesně to se ale stane Mikaelu Lindnordovi, když j…

O synech Šťastného chána a princezně Ašu
Pohádka, kterou na motivy dávných kalmyckých příběhů napsala Olga Krejčová a režisér Karel Weinlich si vybral do hlavních rolí známé české herce: Karla Högera, Vladimíra Ráže, Jiřího Plachého, Klára Jerneková a další...

Zvieracia farma
Aktualizované vydanie románu Zvieracia farma je politickou satirou na revolúciu, ktorá sa vymkla z rúk. Zvieratá sa zbavia nadvlády nenávidených ľudí a zavedú si svoj vlastný režim, v ktorom si všetci majú byť rovní. Z nádherných ideálov revolúcie sa však postupne stáva…

Angličtina cez rozprávky (7+)
Objav čarovný svet rozprávok, ktoré ti pomôžu učiť sa angličtinu prirodzene a s radosťou. Audio kniha *Angličtina cez rozprávky (7+)* prináša 11 známych príbehov v jednoduchej angličtine, preložených vetu po vete do slovenčiny, v PDF doplnených o výslovnosť každého slov…

Jak zvyšovat firemní zisk snižováním nákladů
Ač se to může zdát samozřejmé je spousta podnikatelů, kteří snižování firemních nákladů často opomíjejí. Přitom náklady přímo ovlivňují míru jejich zisku, ale také mohou být pro firmu velmi nebezpečné. Díky této audioknize se podnikatelé dozvědí, že řízení nákladů je po…

Hovory o józe a mystice č. 23
Jiří Vacek, Jiří Krutina: Vědomí Já. Promluvy a úvahy. Záznam promluv, které předcházely nebo provázely meditace přátel na společných setkáních. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Pravidlo pěti vteřin
PŘIPOJTE SE K DESETI MILIONŮM LIDÍ, KTEŘÍ OBJEVILI TAJEMSTVÍ K VELKÉ ZMĚNĚ. PRAVIDLO PĚTI VTEŘIN. PŘETVOŘTE SVŮJ ŽIVOT, PRÁCI I SEBEVĚDOMÍ POMOCÍ KAŽDODENNÍ ODVAHY! JESTLI UMÍTE POČÍTAT 5 – 4 – 3 – 2 – 1, MŮŽETE MÍT VŠECHNO, CO JSTE SI KDY PŘÁLI. V této audioknize se d…

Bílý den
Londonův dobrodružný román o Bílém Dni, hrdinovi Aljašky z prvních let zlaté horečky, patří do časů ještě před velkým objevem zlata na Klondyku. Tehdy zprávy o nalezištích přivábily na sever neohrožené průkopníky a zlatokopy, tuláky a dobrodruhy, uvyklé drsnému životu. …

Povznesení
Jak málo toho víme! Stačí pohlédnout ke hvězdám – nebo se ponořit do hlubin oceánu... Mikrobioložka Leigh vyrůstala v Rotterdamu s násilnickým otcem, snad proto se odjakživa cítila lépe v laboratoři než ve společnosti lidí. Fascinace životem v jeho nejmenších formách ji…

Zpěv Susannah
Série Temná věž popisuje cestu hlavního (anti)hrdiny Rolanda Deschaina z Gileadu, posledního „pistolníka“, při hledání Temné věže. V tomto díle musí Roland a jeho ka-tet zachránit těhotnou Susannah, v jejímž těle sídlí démonická matka Mia, která chce přivést na svět své…

Můj růžový život s Bohem a rakovinou
Po stanovení diagnózy rakoviny v roce 2007 podstoupila autorka operaci a za nějakou dobu byla propuštěna z nemocnice jako stabilní pacient. O téměř pět let později přišla jako blesk z čistého nebe stejná diagnóza. Další dvě operace ani následná chemoterapie nepomohly, a…

Africká zima
Jižní Súdán, nejmladší stát světa, už celá desetiletí sužují ozbrojené konflikty. Na začátku roku 2017 se do míst s nedostatkem potravin, kde se až příliš daří infekčním a tropickým nemocem, vydává lékař Tomáš Šebek jako jeden ze zástupců mezinárodní organizace Lékaři b…

Bětka a její cesta od Chmury
Bětka je desetiletá holčička. Chodí do školy, má svoje běžné dětské starosti. Přičemž největší starost je, že se jí děti často smějí nejen kvůli brýlím, které nosí, ale hlavně kvůli okluzoru. A to pořád není nic proti tomu, když zjistí, že se maminka a tatínek budou roz…

Maria Chapdelainová
Román Maria Chapdelainová zachycuje drsný život francouzských usedlíků v kanadské divočině. Vypráví se v něm o tvrdém živobytí venkovských dřevorubců, kteří musejí vzdorovat silám přírody a dobývat dnes a denně půdu na divokém lese - říkají tomu hrdě "dělat zemi". Příbě…

Ve znamení Kon-tiki
„Hranice? Sám jsem nikdy žádné neviděl. Ale slyšel jsem, že existují v myšlenkách některých lidí.“ THOR HEYERDAHL. 28. dubna 1947 vyplul z Peruánského Callaa balzový vor se šesti muži a papouškem. Jeho kapitánem byl tehdy třiatřicetiletý Thor Heyerdahl a jejich cílem b…