Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Moudrý Nathan

Audiokniha Moudrý Nathan

Délka:

2 hod 20 min

Čte:

Antonín Zíb

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Humoriády Felixe Holzmanna

Humoriády Felixe Holzmanna

LP album 11 1359-1 811 se záznamem představení Humoriády Felixe Holzmanna v Kulturním domě v Kroměřiži vydal Supraphon pod stejnojmenným názvem v roce 1991 - nyní titul vydáváme poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Já, robot

Já, robot

Děsíte se nástupu umělé inteligence? Prozkoumejte vyhlídky lidstva v devíti legendárních povídkách otce robotické etiky! Lidstvo vyvinulo zástupy umělých bytostí a může si pískat. Mechaničtí pomocníci obstarají vše, na co si jejich pánové vzpomenou. Pohlídají děti, zast

Obrázek podcastu Okraj nebe

Okraj nebe

Elen se pokouší zachránit to, co z jejího života zbylo. Její dospívající dcera Viky přežívá jen skrze bolest. Bývalá učitelka Vilma ztratila blízké i důstojnost. Všechny stojí na hraně a stačí málo, aby přepadly na špatnou stranu. Když je kriminalistka Elen povolaná do

Obrázek podcastu Cesta zpátky

Cesta zpátky

„Válka nás přejela jako parní válec…“ Na zprávu ze západní fronty, kde klid byl jen přízračnou předehrou k umírání, navázal velký německý humanista žalozpěvem o mladých, jejichž odhodlání změnit svět zmařila první světová válka. Ernst Birkholz z roty padlého Paula Bäum

Obrázek podcastu Luca

Luca

Moderní technologie jsou všude… a děs jim jde v patách jako stín. Sharkův tým se potýká se zlověstnými událostmi. Těhotná mladá žena, která za vysokou cenu pronajala svou dělohu bezdětnému páru, hned po svém příjezdu do hotelu zmizí z pokoje. Na dně jámy vykopané v lese

Obrázek podcastu Agent JFK –  Chladná hra

Agent JFK – Chladná hra

Další adrenalinový příběh plný akce, ledu, mamutů – a kovářů. Do literární série Agent JFK vstupuje skvělý spisovatel, věhlasný šéfredaktor a nakladatel v jedné osobě – Tomáš Němec. Nechte se jím provést hodně – ale fakt hodně – zmrzlou Prahou. A bude vám zima, to vám z

Obrázek podcastu O víle Dobruške

O víle Dobruške

Dávno pradávno žil múdry a spravodlivý kráľ. Ľudia ho mali tak radi, že jeho kráľovstvo nazvali Šťastnou krajinou. V susedstve však bola ríša Zlého kráľa, ktorý sa na šťastie svojich susedov nemohol pozerať. Jedného dňa vtrhol do Šťastnej krajiny so svojím vojskom, spus

Obrázek podcastu Kudy kráčel zločin

Kudy kráčel zločin

Tyto skutečné kriminální případy hravě překonají fantazii autorů těch nejlepších detektivek. Případ Hepnarová. Spartakiádní vrah. Veksláci, Tuzex, bony, první počítačový podvod či podvod v Loterii Milion, Ivan Jonák a další fenomény „divokých devadesátek“. Svět podle Mr

Obrázek podcastu Rybí povídky

Rybí povídky

Rybí povídky jsou dárek k 20. narozeninám Centra Paraple. Z nebe k tomu dal souhlas Ota Pavel. My, co jsme je do mikrofonu přečetli, jsme darovali svůj hlas, a vy, kteří jste si cédéčko koupili, jste darovali své peníze. Nebojte se, v Parapleti se neztratí. Je to užiteč

Obrázek podcastu Duna

Duna

V roce 10 191 vládne galaktickému impériu padišáh císař Shaddam Corrino IV. a spolu s ním i vznešené velkorody. Právě vlivu jednoho z nich - rodu Atreidů - se panovník obává a svěří mu tedy správu nad planetou Arrakis a s ní i komplikovanou těžbu neobyčejné látky - zázr

Obrázek podcastu Všechny cesty vedou do Santiaga

Všechny cesty vedou do Santiaga

Pouť do Santiaga mi v osmnácti letech změnila život a já si slíbil jednu věc: až se budu potřebovat s něčím vyrovnat, vydám se na camino znovu. Teď nastal ten čas. Náš vlak zastavil na nádraží ve francouzském Saint Jean Pied de Port a já vystupuji ven v obklopení poutní

Obrázek podcastu Pomíkovy Pohádky pro Aničku 3

Pomíkovy Pohádky pro Aničku 3

Milé maminky, také už vám z toho věčného vysvětlování proč by se „tohle mělo dělat“ a naopak „tohle nemělo dělat“ točí hlava? Tak si v klidu sedněte, a nechte to pro jednou na Pomíkovy. Užijte si klidnou hodinku, poslouchejte a bavte se. Pomík bude neopakovatelným způso

Obrázek podcastu Plzeňské mordy

Plzeňské mordy

Případ plzeňských mordů je úvodním příběhem knižní řady Letopisy Královské komory. Odehrává se v polovině 16. století, za vlády Ferdinanda I. Habsburského. Děj se zasazen do města Plzně. Při vyšetřování několika záhadných vražd se poprvé setkává královský písař z Prahy

Obrázek podcastu Krv sa stane zábavou

Krv sa stane zábavou

Mŕtve dievča v aute uprostred sídliska. Verdikt doktora Lengyela je jednoznačný - mladá, zdravá, pekná, len trochu mŕtva. Smrť spôsobil pervitín, jeden vpich do žily a život vyprchal. Problémy nastanú, keď detektívi z oddelenia vrážd o Vierke zistia, že nikdy nebrala dr

Obrázek podcastu Iluze

Iluze

Překladatelka Karla potkává Martina v těžkém období svého života. Doposud dokonalý vztah s jediným synem začíná s jeho dospíváním dostávat trhliny, když se Tomáš snaží vyrovnat s vlastní identitou a vztahem k otci a začne experimentovat s drogami. A pak jednoho dne potř

Obrázek podcastu Přemyslovská epopej II. Jednooký král

Přemyslovská epopej II. Jednooký král

Druhá část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů. Přemyslu I. Otakarovi se po letech obratné diplomacie i bojů podaří získat Zlatou bulu sicilskou, čímž stvrdil nárok na dědičnou vládu svého syna. "Jednooký král" Václav I. (o oko přišel v ml

Obrázek podcastu Einstein - Jeho život a vesmír

Einstein - Jeho život a vesmír

Vynikající dílo, které poprvé zpracovává Einsteinův život v celé jeho šíři, neboť Hebrejská univerzita v Jeruzalémě podle poslední vůle Einsteinovy nevlastní dcery uvolnila přes 3 000 stran nových dokumentů, především Einsteinových dopisů jeho první a druhé ženě a dětem

Obrázek podcastu Muž, který chtěl být šťastný

Muž, který chtěl být šťastný

Představte si, že jste na výletě na ostrově Bali a pár dní před odjezdem navštívíte jednoho starého léčitele. Ne že byste k tomu měli nějaký zvláštní důvod, nejste nemocní, jen se doslechnete o jeho velkém věhlasu a napadne vás, že byste se s ním mohli setkat. Starý léč

Obrázek podcastu Zázračná imunita

Zázračná imunita

>>„Silné i slabé stránky našeho imunitního systému vám Richtelova kniha předvede na zdravotních obtížích čtyř skutečných lidí. Pomůže vám pochopit, jak tenhle úžasně komplexní systém funguje – a jak složitá a choulostivá rozhodnutí před ním dennodenně stojí.“ — Bill Gat

Obrázek podcastu Hra o trůny - Bouře mečů

Hra o trůny - Bouře mečů

Z pěti uchazečů o trůn Západozemí je jeden mrtvý, další upadli v nemilost, a boj, v němž jsou bez skrupulí rušena stará spojenectví, zuří nemilosrdně dál. Každý podniká odhodlanou výpravu za své vítězství, a všichni dohromady halí svět do temné bouře mečů. Ta je však po

Obrázek podcastu Za vše můžu já

Za vše můžu já

Věra Špinarová se nikdy nedívala zpátky, nikdy nebilancovala, vždycky byla zvědavá, co jí budoucnost teprve přinese. Jenže: "Najednou jsem zjistila, že jsou takové chvíle v životě lidském, kdy myšlenky samy začnou utíkat do minulosti a ze zapomenutých koutků duše neodby

Obrázek podcastu Hrdinův atlas smrtících draků

Hrdinův atlas smrtících draků

Jak nejspíš neslavit dvanácté narozeniny! Hned po probuzení si Škyťák nejvíc ze všeho přál, aby byl tenhle prazvláštní slavnostní den příjemný, tichý a KLIDNÝ. Bez ztroskotání, bouří, osobních setkání s vraždícími zlosyny s háky místo rukou a se zvlášť krvelačnými drak

Obrázek podcastu Panoptikum města pražského

Panoptikum města pražského

Panoptikum města pražského (1971), tak se jmenuje závěrečný díl souborů detektivních povídek Jiřího Marka z prostředí prvorepublikové Prahy. Povídky vznikaly na základě skutečných událostí, které za starých časů vyvolaly senzace. Jde o případy vrchního policejního rady

Obrázek podcastu Co já vím?

Co já vím?

O filmařině, o lidech, vítězstvích i prohrách. "Já to psát nebudu, ty to napiš, bude to vlastně můj život, jak ho prožil Jan Novák," řekl Miloš Forman Janu Novákovi. Výsledkem spolupráce je kniha Co já vím?. Kniha o úspěšném, českém a světovém režisérovi, scenáristovi a

Obrázek podcastu Svěrák: Pan Buřtík a pan Špejlička

Svěrák: Pan Buřtík a pan Špejlička

Když se pan Buřtík a pan Špejlička poprvé setkali, dali se do smíchu. Smáli se sami sobě, vždyť jeden vypadal jako soudek a druhý jako tyčka. Ale hned si byli sympatičtí, skamarádili se azažili spolu řadu dobrodružství. K jejich komické dvojici patří také tři psi, kteří