Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Milenec lady Chatterleyové

Audiokniha Milenec lady Chatterleyové

Délka:

9 hod 55 min

Čte:

Petr Lněnička

Vydavatel:

Audiostory

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Labyrint z kostí

Labyrint z kostí

V odlehlých chorvatských horách dojde k podivnému objevu: v podzemní jeskyni se nachází stovky let stará katolická kaple s kostmi neandrtálské ženy. Nástěnné malby v sousední jeskyni vyprávějí příběh o velké bitvě mezi kmeny neandrtálců a nestvůrnými postavami ze stínů.

Obrázek podcastu Kirké

Kirké

Když se narodila, neměli pro to, co byla, žádné pojmenování. Dali ji jméno Kirké a nazvali nymfou, protože měla být jako ty ostatní. Ale malá Kirké je jiná, protože nemá božskou moc. Trápí ji pošklebky sourozenců: k čemu je v říši bohů nymfa mluvící lidským hlasem? Tepr

Obrázek podcastu Zaječí příběhy

Zaječí příběhy

Ostřílený zaječí taťka Chlupáč se rozhodně nenudí ani se svým nejlepším (trochu prchlivým) kamarádem Huňáčem, ani se zlobivým Filípkem, ani s Povídálkem nebo dalšími zajíci z lesa. Oba kamarádi zažijí nepovedený výlet do hor, postaví se přivandrovalému Likvidátorovi, al

Obrázek podcastu Já, robot

Já, robot

Děsíte se nástupu umělé inteligence? Prozkoumejte vyhlídky lidstva v devíti legendárních povídkách otce robotické etiky! Lidstvo vyvinulo zástupy umělých bytostí a může si pískat. Mechaničtí pomocníci obstarají vše, na co si jejich pánové vzpomenou. Pohlídají děti, zast

Obrázek podcastu Hra na vraždu

Hra na vraždu

„Já jsem příšerná Mrtvola,“ řekla… Již zítra se v Nasse House, v jednom z posledních panských sídel, které ještě nepředělali na školu nebo penzion, pořádá velká dobročinná slavnost. Kromě tradičních atrakcí, jako je věštecký stan, hádání váhy dortu, srážení pyramid koko

Obrázek podcastu Ticho

Ticho

Mlčení přináší smrt… V Reykjavíku je z kočárku uneseno spící nemluvně a na jeho místě leží cizí mrtvé dítě. I to ale záhy zmizí… O jedenáct let později objeví detektiv Huldar se svou nadřízenou Erlou v kufru odstaveného auta rozřezané ženské tělo bez hlavy. Vyšetřovací

Obrázek podcastu Rambo – První krev

Rambo – První krev

JMENOVAL SE RAMBO... Knižní předloha kultovního filmu se Sylvestrem Stallonem v titulní roli o navrátilci z Vietnamu a jeho konfliktu se systémem. Nebo systému s Rambem…? Přišel muž – mladý tulák s dlouhými vlasy ve zplihlém kabátu. Pak se z něj stala legenda: JOHN RAMB

Obrázek podcastu Mumínci a čarodějův klobouk

Mumínci a čarodějův klobouk

Ať se tam dělo, co dělo, na nudu nikomu času nezbývalo. A to byla přece velká výhoda. Není nad to, probudit se po dlouhém zimním spánku do prvního jarního rána... Všichni tvorečkové běhají v tajícím sněhu, hledají své věci, chvilku se zastaví na kus řeči, ale pak spěch

Obrázek podcastu Čechov: Újezdní Hamlet

Čechov: Újezdní Hamlet

Z komentáře k původnímu LP 1 18 1479 vydaného Supraphonem v roce 1974: Čechov znamená Čechův. Jeden Čechův dědeček byl Čech. Ač tyto věty zní jako citáty z čítanky pro druhou třídu základní školy nebo jako diktát z těsnopisu, jsou pravdivé. Nemají samozřejmě nejmenší zá

Obrázek podcastu Farma zvířat

Farma zvířat

Alegorická novela začíná vzpourou zvířat, která vyženou majitele farmy a začnou si vládnout sama. Zprvu ušlechtilé, idealistické myšlenky o rovnosti, svobodě a blahobytu záhy berou za své a jejich místo postupně zaujme propaganda, nesvoboda a totalitní diktatura. Vláda

Obrázek podcastu The Invisible Man

The Invisible Man

Jak se stát neviditelným? A jaká úskalí tento zdánlivě úžasný stav s sebou nese? Poslechnete si napínavý příběh o mladém vědci a studujte přitom angličtinu! Poté, co mladý přírodovědec Griffin objeví klíč k neviditelnosti a provede úspěšný pokus na sobě, již není schope

Obrázek podcastu Spát v moři hvězd - Kniha II.

Spát v moři hvězd - Kniha II.

Xenobioložka Kira Navárezová na průzkumné misi objevila mimozemský organismus a celý život se jí obrátil vzhůru nohama. Měkké ostří – jak organismus pojmenovala – ukrývá řadu děsivých tajemství. Poté, co se Kiře a jejím přátelům nepodaří najít mystický artefakt pro boj

Obrázek podcastu S Blbounem za velkým dobrodružstvím

S Blbounem za velkým dobrodružstvím

Jeníček, Mařenka a jejich svérázný kamarád Blboun nejapný jsou zpět a s nimi i známé postavy ze světa pohádek. Tentokrát se dozvíme pravdu o tom, jak to bylo se Šípkovou Růženkou, Otesánkem nebo Čertem a Káčou. To pravé velké dobrodružství ale začne v okamžiku, kdy se J

Obrázek podcastu Hadrová Ančka

Hadrová Ančka

Ústřední hrdinkou příběhu je hadrová panna, která byla nejoblíbenější hračkou jeho dcery Marcely. Právě ona inspirovala vznik knížky Hadrová Ančka. Je to příběh o holčičce Marcele, která ve starém sudu na půdě najde hadrovou pannu po babičce. Babička v ní hned pozná svo

Obrázek podcastu Večne spievajú lesy

Večne spievajú lesy

V srdci ticha spievajú stromy... a ozýva sa hlas minulosti. Na odľahlom statku Bjørndal, ukrytom medzi hlbokými nórskymi lesmi, žije rodina, ktorej korene sú hlboko zapustené do zeme i tradícií. Keď sa mladý Dag Bjørndal vracia domov, je postavený pred výzvu – ochrániť

Obrázek podcastu Buď v pogodě

Buď v pogodě

Audioknihu čte Sandra Pogodová a Jan Kanyza Mám intenzivní pocit, že zatímco jiní stáli před narozením frontu na chytrost a šikovnost, já jsem se omylem zatoulala ke stánku, kde rozdávali nemotornost a nepoučitelnost. Můj život je plný karambolů a neskutečně skutečných

Obrázek podcastu Projekt potomek

Projekt potomek

Není to průměrný muž. Jeho problémy jsou jedinečné a řeší je ještě výjimečněji… Jsou svoji už deset měsíců a deset dní, takže mít dítě by asi nebyla taková věda. Jenže jejich rodičovství začalo nevyzpytatelnou náhodou zase úplně jinak, než kdyby ho profesor genetiky Don

Obrázek podcastu Nikdo není vinen?

Nikdo není vinen?

Příběh románu se odehrává v prostředí předválečné Prahy. Obchodní zástupce se následkem špatné životní situace, do níž se dostal, ocitne v naprosto neznámem prostředí. Útočiště nalezne u muže, kterému dříve pomohl. Neví však, že jde o vůdce zločinecké organizace. Pozděj

Obrázek podcastu Až najdu klíč

Až najdu klíč

V každé rodině se najde černá ovce. Jen pro stromy nejdřív nevidíme les. A klíč k tomu všemu. Per Günter Mott je pracháč z vlivného dřevařského rodu, navíc kvartální alkoholik. Jednoho rána však stojí na prahu stockholmské kanceláře soukromé vyšetřovatelky Julie Starkov

Obrázek podcastu Hadrián z Římsů

Hadrián z Římsů

Ilja Racek, Simona Stašová nebo Ivan Trojan v rozhlasovém zpracování jedné z nejznámějších komedií českého repertoáru. Hadrián z Římsů je jednou z nejhranějších her Václava Klimenta Klicpery. A jistě právem. Zápletku postavenou na záměně osob, jak se tehdy říkalo kuklen

Obrázek podcastu Dalajlamova kočka

Dalajlamova kočka

Maličkého kotěte, kterému hrozí nešťastný osud, se ujme samotný dalajlama. V jeho přítomnosti a díky jeho příkladu chytré zvířátko zjišťuje, jak naplnit dvě základní touhy všech živých tvorů: být šťastný a vyhnout se utrpení. Postupně se himálajské koťátko učí, jak se n

Obrázek podcastu Život víry 2023/09

Život víry 2023/09

Život víry 2023/09 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Ludmila Matušková, Lucie Endlicherová a Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Mariam Ibrahímová: I ve vězení jsem měla radost Súdán

Obrázek podcastu Mikulášovy patálie

Mikulášovy patálie

Mikuláš je malý nezbedný kluk s partou kamarádů, kupou bláznivých nápadů a úžasným dětským pohledem na svět. „Když jsem přišel domů, maminka mi vynadala, že jsem přišel pozdě na večeři. Když jsou takoví, tak tedy bez milosti: Zítra uteču z domova. Tatínek s maminkou se

Obrázek podcastu Pro kravičku

Pro kravičku

Vtipná novela s laskavou moudrostí a lidskostí odehrávající se v Postřekově na Chodsku o prostých lidech, kteří se vydávají za prací do Mnichova, aby si vydělali na kravičku. Hlavní hrdinové Hadam a Barka po roční dřině v Mnichově, při níž se seznámí s malířem Pavlíkem,