Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Masopustní maškary

Audiokniha Masopustní maškary

Délka:

2 hod 12 min

Čte:

Aleš Procházka

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Heart of Darkness

Heart of Darkness

Audiokniha Heart of Darkness namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň C2 pro posluchače experty. Marlow, a man who has spent his life at sea, tells the story of a journey up the River Congo which changed his life. His journey upriver to find Kurtz, the charismatic he

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 20 - Filip Turek 07.06.2014

100 statečných - Host č. 20 - Filip Turek 07.06.2014

Hostem L. Výborné - F. Turek (automobilový sběratel)

Obrázek podcastu I'm your man: Život Leonarda Cohena

I'm your man: Život Leonarda Cohena

„Když mi řekli, že jsem kohen, věřil jsem tomu. Nebral jsem to jako bezvýznamnou informaci.“ Biografie literáta a písničkáře, jehož židovské příjmení („kněz“) předurčilo promlouvat k druhým v zájmu spásy, představuje světoznámého bludného Kanaďana v celé jeho nádherné s

Obrázek podcastu Spejbl versus Dracula

Spejbl versus Dracula

V polovině sedmdesátých let, kdy muzikál byl v našich krajích ještě v plenkách, natočili protagonisté Divadla S+H muzikálovou parodii s hudbou Ivana Štědrého. Snímek byl určen větším dětem a dospělým. V současnosti poznamenané muzikálovou módou je Spejbl versus Dracula

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 61 - Pavel Zvolánek 07.06.2014

100 statečných - Host č. 61 - Pavel Zvolánek 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - P. Zvolánek (ošetřovatel slonů v ostravské zoo)

Obrázek podcastu Divadelní profily - historický archiv

Divadelní profily - historický archiv

Digitální titul sestavený z historických snímků vydaných původně pod značkou Ultraphon představuje písničky a ukázky scén z inscenací Národního divadla a divadla Větrník (1941 - 1946) Byť je kvalita záznamu poplatná přepisu ze standardních desek, představují se vám hlas

Obrázek podcastu Válka světů

Válka světů

Lidstvo je postaveno před rozhodující bitvu o svou holou existenci! Na Zemi přistávají záhadní mimozemšťané a lidstvo je postaveno před rozhodující bitvu o svou holou existenci! Příběh odehrávající se v Anglii na konci 19. století barvitě líčí invazi Marťanů na Zemi a p

Obrázek podcastu Nepil: Naschválníčci

Nepil: Naschválníčci

Naschválníčci autora Františka Nepila, to jsou malí trpaslíci Škudibík a Mezulán, kteří většinu času prospí. Jakmile ovšem uslyší řinčení stanových kolíků a kouzelné slovíčko „tábor", jsou okamžitě na nohou. Žít s nimi není vůbec lehké – neustále hledají způsoby, jak vá

Obrázek podcastu Prostě vztahy

Prostě vztahy

Jak to mám v životě já? Známý terapeut Honza Vojtko se zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dříve nebo později musí v životě vyřešit každý z nás. Známý terapeut Honza Vojtko se v jedenácti kapitolách zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dř

Obrázek podcastu Dopamin

Dopamin

{'cs': 'Jak najít rovnováhu mezi potěšením a bolestí?\nTato kniha je o potěšení. Je ale také o bolesti. Hlavním tématem však je, jak najít křehkou rovnováhu mezi těmito dvěma protipóly, a proč je nyní více než kdy jindy nezbytné rovnováhu hledat.\nŽijeme v době neomezen

Obrázek podcastu Time Management nejvyšší generace

Time Management nejvyšší generace

Unikátní metoda SOUSTO - Stanovte – ovládněte – uvědomte si - sestavujte – tvořte – ošetřujte - od Davida Grubera, 1. českéhoho lektora a nejčtenější autora v České i Slovenské republice v oblasti Soft Skills. Dozvíte se to základní podstatné o dosavadních čtyřech gener

Obrázek podcastu Eva

Eva

Mateřství není jasná volba. Čtyři ženské osudy, jedno velké téma a dilema, které si časem musí vyřešit téměř každá žena – mít, nebo nemít děti? Čtyři ženské osudy, jedno velké téma a dilema, které si časem musí vyřešit téměř každá žena – mít, nebo nemít děti? Učitelka a

Obrázek podcastu F1: Přísně tajné

F1: Přísně tajné

Startovní světla zhasínají… Začíná fascinující jízda světem formule 1! Piloty F1 znají a obdivují miliony lidí po celém světě, do zákulisí jejich sportu však smějí nahlédnout jen vyvolení. Zásluhou dlouholetého insidera Gilese Richardse k nim nyní můžete patřit také vy

Obrázek podcastu Mám jméno

Mám jméno

Než se rozhodla odhalit svou identitu, byla pro svou ochranu nazývána jménem Emily Doe: mladá žena, kterou pachatel Brock Turner sexuálně napadl v kampusu Stanfordské univerzity a poté byl odsouzen k pouhým pěti měsícům vězení. Její prohlášení zveřejněné na platformě Bu

Obrázek podcastu Pohádky a písničky pro kluky a holčičky. Den dětí

Pohádky a písničky pro kluky a holčičky. Den dětí

Nový kompilační titul "Pohádky a písničky pro kluky a holčičky" se snímky určenými jak pro nejmenší děti (zpívaná veršovaná pohádka O perníkové chaloupce, pohádky O myšce a medvědovi, Čtyři pejsci na výletě, písničky Ukolébavka pro hlemýždě, Včelka Mája a další), tak i

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 56 - Vojtěch Kostiha 07.06.2014

100 statečných - Host č. 56 - Vojtěch Kostiha 07.06.2014

Hostem L. Výborné - V. Kostiha (ekonom, překladatel animovaných filmů)

Obrázek podcastu Erben, Janečková: Zlatovláska

Erben, Janečková: Zlatovláska

Titul bude lahůdkou pro malé i velké posluchače. Patnáct písniček ze slavné televizní pohádky, natočené v Československé televizi v roce 1974, s hudbou Angelo Michajlova, je nyní dokonale zvukově vyčistěno a vydáváno v původní interpretaci Jitky Molavcové, Petra Štěpánk

Obrázek podcastu Dech

Dech

Na základě tisíciletých lékařských textů a nedávných špičkových studií v pulmonologii, psychologii, biochemii a fyziologii člověka kniha Dech konfrontuje naši znalost toho, co víme o své nejzákladnější biologické funkci. Dechu. Po poslechu této audioknihy už nebudete ni

Obrázek podcastu Angličtina pro tebe 2 - Mírně pokročilí

Angličtina pro tebe 2 - Mírně pokročilí

Angličtina pro tebe 2 - mírně pokročilí - audiokniha obsahuje anglické rozhovory a příběhy. Představte si, že jste turista v cizí zemi. Ocitnete se v různých situacích a potřebujete se jednoduše domluvit. Nic složitého. Na těchto nahrávkách najdete 44 rozhovorů a 35 mi

Obrázek podcastu O psech, zlodějích, strážníkovi i jiná vyprávění

O psech, zlodějích, strážníkovi i jiná vyprávění

Pokud si někdy rádi dopřejete porci starosvětského poklidu, kterému tak dobře sluší slunné odpoledne, nicnedělání a vyprávění zábavných příběhů, potom jste správně sáhli po povídkách anglického spisovatele, jehož všichni znají jako autora Tří mužů ve člunu (o psu nemluv

Obrázek podcastu Hraniční porucha osobnosti

Hraniční porucha osobnosti

Vznik poruchy, průběh a možnosti jejího překonání. V současné době stoupá počet lidí, kteří trpí takzvanými ranými poruchami. Jednou z nich je i borderline čili hraniční porucha osobnosti. Odborníci očekávají, že v budoucnosti bude výskyt raných poruch ještě častější n

Obrázek podcastu Půl roku na útěku před smrtí

Půl roku na útěku před smrtí

Když je člověku osmdesát, přemýšlí o světě mnohdy jinak. Kolik času ještě na zemi mám? Je tohle naposledy, kdy vidím moře? Co tu po mně zůstane? Jak to, že se stále necítím až tak stará? To jsou otázky, které si klade vypravěčka z povídky Půl roku na útěku před smrtí. A

Obrázek podcastu Šprechty v plném počtu

Šprechty v plném počtu

Populární komik, který si získal velkou přízeň diváků a posluchačů, by se v letošním červenci dožil 100 let K nedožitým narozeninám komika Felixe Holzmanna (8. 7. 1921) vychází ve formátu mp3 vše, co ukrýval archiv Supraphonu, s přispěním archivů České televize, Českéh