Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Macourek:Žofka ředitelkou zoo

Audiokniha Macourek:Žofka ředitelkou zoo

Délka:

1 hod 30 min

Čte:

Petr Nárožný

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Kubula a Kuba Kubikula

Kubula a Kuba Kubikula

Za časů ušatých čepic bývaly náramné zimy… Tehdy chodil po světě medvědář Kuba Kubikula se svým nezbedným a mlsným medvědem Kubulou. Kubula byl strašný neposeda a neposlucha a medvědář už si s ním nevěděl rady, a tak si vymyslel medvědí strašidlo Barbuchu. Mělo medvídka

Obrázek podcastu Václav IV.

Václav IV.

O pradávna se říká, že jablko nepadá daleko od stromu. Ale bylo tomu tak u synů našeho nejvýznamnějšího panovníka, Karla IV.? Například u jeho prvorozeného? Šel alespoň trochu ve stopách svého otce silného, schopného vládce? Anebo byl slabým panovníkem, zmítaným událost

Obrázek podcastu Pohodová produktivita

Pohodová produktivita

V této revoluční knize Ali odhaluje, jak může věda o dobré produktivitě změnit váš život. Představuje tři skryté "energizéry", které jsou základem příjemné produktivity, tři "blokátory", které musíme překonat, abychom porazili prokrastinaci, a tři "udržovače", které zab

Obrázek podcastu Malý stín velkého trpaslíka

Malý stín velkého trpaslíka

Kniha o lásce, talentu, oběti, sexu a šikmé ploše - to je román Malý stín velkého trpaslíka, který Michal Gulyáš vydal v roce 1997, jako první beletristické dílo. Dílo, které nadchlo ženy-čtenářky obsahem ryzího citu, a muže-čtenáře peprným popisem sexuálních scén. V je

Obrázek podcastu TO

TO

Kultovní hororový román o podobách zla a nejniternějších lidských děsech, ale i o odvaze, síle přátelství a dětské imaginace ve velkolepé audio adaptaci v podání sedmi interpretů a v dosud neslýchaném rozsahu přes 50 hodin vícehlasé nahrávky. Aby se nesmírně propracova

Obrázek podcastu Čtveročasí básnictví českého (1)

Čtveročasí básnictví českého (1)

Z obsáhlého komentáře k 2 LP kompletu 1218 0511 vydanému v Supraphonu v roce 1982 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně:....Obsah a uspořádání tohoto souboru mohou vyvolat dvě pochybnosti o jeho názvu. Za prvé: proč "básnictví", když je zde věnováno tolik místa próze, a

Obrázek podcastu Babička

Babička

{'cs': 'Malebný příběh z venkova 19. století nám vypráví o životě a hodnotách prostých lidí i vrchnosti. Kdo by mohl zapomenout na babičku a její nejoblíbenější vnučku Barunku, paní kněžnu a její schovanku Hortensii či Viktorku a černého vojáka.'}

Obrázek podcastu Bezohlední lidé

Bezohlední lidé

Co se děje za oponou jedné z nejvlivnějších společností planety? Bývalá vysoce postavená zaměstnankyně Facebooku Sarah Wynn-Williams v memoáru mapuje svou kariéru a dává nahlédnout do rozhodnutí, která v posledních desetiletích ovlivnila světové dění, a do pohnutek lidí

Obrázek podcastu Kudy bloudí Odysseus

Kudy bloudí Odysseus

Slaboch, lhář a pochybovač Odysseus a jeho neslavná pouť? Hořká aktualizace homérského mýtu. Z původních her Karla Tachovského si tentokrát připomínáme ironický apokryf na Odysseovské téma, který Tachovský zasadil do dvacátého století.Bájný hrdina je v tomto případě př

Obrázek podcastu Pan Bergeret v Paříži

Pan Bergeret v Paříži

Závěrečná část románové tetralogie jejíž ústřední postavou je pan Bergeret, učenec, filozof, humanista a docent provinční univerzity, jenž prochází různými peripetiemi vědecké dráhy i úskalími manželského života. V režii Josefa Melče účinkují: Josef Velda, Pavel Pípal,

Obrázek podcastu Pikantní astrologie

Pikantní astrologie

Chcete víc poznat své přátele a pobavit se na účet svých nepřátel? Chcete se o nich dozvědět něco, co vám astrologičtí lichotníci nikdy neřeknou? Chcete se podívat na rubovou stránku všech dvanácti znamení? Pak jste na správné adrese. Daniela Fischerová využila čtyřicet

Obrázek podcastu Metráček I.

Metráček I.

Nemožně tlustá holka se nevzdává. Hledání sebe sama, svého sebevědomí i místa na světě a mezi přáteli. To jsou témata, která v dospívání řeší každý mladý člověk. Korpulentní Jitka se postaví posmívání svých spolužáků svou odhodlaností ukázat jim, že i „nemožně tlustá h

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Milosrdný samaritán

Milosrdný samaritán

Ne každý, kdo tvrdí, že chce pomáhat lidem, říká pravdu... Olivia Rönningová zmizela. Její kolegyni Lise Hedqvistové brzy dojde, že musela být unesena. Když se Tom Stilton dozví, co se stalo, rozhodne se hned opustit svou ostrovní covidovou karanténu. Lisa a Tom se vydá

Obrázek podcastu Jóga vědomí slovem 3

Jóga vědomí slovem 3

Jóga vědomí slovem 3 - audiokniha obsahuje nahrávky ze setkání jógy vědomí ve Vnitřním kruhu 13. 1. 2018. Obsah: Princip vědomí – kultivace vědomí celo-tělesného prožívání, 2. Kultivace prostorové subjektivity těla (jóga-um prostoru), 3. Kultivace vědomí dechu (jóga-um

Obrázek podcastu Zlodějka knih

Zlodějka knih

„Věřte mi. Já doopravdy dokážu být bezstarostná. Dokážu být přátelská. Příjemná. Přívětivá. Ale nechtějte po mně, abych byla hodná, to není moje parketa. Když nic, jsem aspoň spravedlivá,“ prohlašuje o sobě vypravěčka tohoto příběhu, jímž je sama Smrt. „Budu vám povídat

Obrázek podcastu Pohádky výjimečných hrdinů

Pohádky výjimečných hrdinů

Každý den se potýkají s nepřízní osudu. Přesto se nevzdávají a věří v další lepší ráno. Sbírka 66 pohádek je inspirovaná skutečnými hrdiny a jejich životními příběhy. Nestává se často, že by někdo zachraňoval svět z vozíčku, ocitl se ve světě kouzel a čar i s neposlušn

Obrázek podcastu Sněhurka z vesmíru

Sněhurka z vesmíru

Spisovatel Sebastian neprožívá zrovna nejšťastnější období svého života. Vztah s manželkou skomírá, syn se proti jeho vůli chce vydat také na spisovatelskou dráhu. On sám je totiž slavný, uznávaný a bohatý, ale vůči svým schopnostem, a vlastně i vůči možnostem literatur

Obrázek podcastu O myších a lidech

O myších a lidech

Poetická novela o síle přátelství, dnes již klasické dílo světové literatury, vychází v mistrném podání Vladislava Beneše. George a Lennie spolu putují za prací od jednoho kalifornského ranče k druhému. Ačkoli se píší 30. léta 20. století a chudý zemědělský dělník by si

Obrázek podcastu Černá hra

Černá hra

Mafiánské devadesátky na Slovensku. Thriller známého autora. Devadesátá léta na Slovensku byla drsným obdobím, kdy se do popředí dostával organizovaný zločin – a i český posluchač v tom pozná ozvěnu vlastní minulosti. Petr a Luboš nechtějí propást žádnou příležitost, al

Obrázek podcastu Jiráň, Palla: Ve znamení hada

Jiráň, Palla: Ve znamení hada

Dramatizace humorného románu autorů Jana Jiráně a Mariana Pally vypráví dobrodružné příběhy dvou přátel z Divokého západu - westmenů Jacka a Davida.

Obrázek podcastu Geniální přítelkyně III.

Geniální přítelkyně III.

Třetí díl „neapolské tetralogie“. Audioverze bestselleru tajemné Eleny Ferrante z cyklu Geniální přítelkyně. Třetí díl zachycuje naše hrdinky už dospělé a budující své vlastní životy. V třetím pokračování příběhu Eleny Grecové a Lily Cerrullové sledujeme, jak se z dospí

Obrázek podcastu Mína z Barnhelmu

Mína z Barnhelmu

Klasická komedie o lásce, překypující upřímným citem, humorem a vírou ve spravedlnost. Mínu v rozhlasové inscenaci režiséra Ševčíka hraje Vilma Cibulková, jejího partnera, majora Tellheima, ztvárnil Jiří Štěpnička. Dále účinkují Jana Boušková, Bronislav Poloczek, Václav