Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Macourek: Mach a Šebestová na prázdninách

Audiokniha Macourek: Mach a Šebestová na prázdninách

Délka:

1 hod 16 min

Čte:

Petr Nárožný

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Angličtina nejen do auta

Angličtina nejen do auta

{'cs': 'Poslouchejte a učte se cizí jazyky kdykoliv a kdekoliv! Nejen v autě, ale i při relaxaci můžete rozvíjet svou slovní zásobu angličtiny. Díky různým typům cvičení se vaše znalosti při poslechu upevní a s využitím vzorových frází se naučíte vytvářet nová slovní sp

Obrázek podcastu Silo

Silo

Co když je všechno lež? A co když není?! Objevte svět, kde už jen samotná myšlenka na to, že byste chtěli jít ven, je smrtelným zločinem. Svět zredukovaný na desítky pater oceli a betonu a pohřbený míle pod zemí. V obřím Silu vládne neúprosný řád. Lidé pracují podle kas

Obrázek podcastu Angličtina pro tebe 1 - Začátečníci

Angličtina pro tebe 1 - Začátečníci

Angličtina pro tebe 1 - začátečníci - audiokniha obsahuje anglické rozhovory, tematiky a příběhy. Představte si, že jste turista v cizí zemi. Ocitnete se v různých situacích a potřebujete se jednoduše domluvit. Nic složitého. Na těchto nahrávkách najdete 45 rozhovorů a

Obrázek podcastu Vídeňské zločiny II

Vídeňské zločiny II

Kriminální román současného rakouského autora bestsellerů Andrease Pittlera 1918: Vražda na konci války je druhý ze série Vídeňské zločiny. Major David Bronstein ve velmi sugestivně vylíčené atmosféře rozpadajícího se mocnářství vyšetřuje dva případy: vraždu mladé ženy

Obrázek podcastu Posunutá hranice

Posunutá hranice

Statisíce Čechoslováků se přes noc z 29. na 30. září 1938 stalo cizinci ve svých domovech. Během několika týdnů odešlo ze zabraných území v pohraničí téměř 350 tisíc Čechoslováků. Ti, kteří zůstali, se stali občany nepřátelského státu. Byl to podzim, který napsal mnoho

Obrázek podcastu Nevermore Baltimore

Nevermore Baltimore

Když Jerry Linden přiletěl z Paříže do Washingtonu převzít tělo své sestry (včetně devítimilimetrových projektilů v něm), ani v nejmenším netušil, v čem to jeho drahá sestřička vlastně jela. Až na místě zjistil, že kromě poměrně rozsáhlé sítě místních nevěstinců zdědil

Obrázek podcastu DNA

DNA

V Reykjavíku došlo k vraždě mladé ženy, pachatel však netušil, že po celou dobu brutálního činu byla pod postelí schovaná sedmiletá dcerka oběti. Oficiální vyšetřování vede mladý detektiv Huldar, který musí spolupracovat s psycholožkou Freyjou pověřenou výslechem malé s

Obrázek podcastu Krev není voda

Krev není voda

Žádný rok v Krauzově krátké detektivní kariéře nebyl tak těžký jako rok 1992. Bezpečnostní analytici tvrdili, že na vině byla neuvážená porevoluční totální amnestie, protože vylidnila věznice a zalidnila ulice násilím. Krauz a jeho kolegové tenkrát nedbali bezpečnostníc

Obrázek podcastu Pan Todero Brumla aneb Starý protiva

Pan Todero Brumla aneb Starý protiva

Je nepříjemný na lidi. Na všechno má tisíc řečí. Věčně si stěžuje, nikdo a nic mu není vhod. A navíc je takový lakomec, že omezuje celou rodinu. Todero Brumla je prostě člověk, kterého byste doma mít nechtěli. A přes všechnu svou odpudivost vyvolává smích, protože jeho

Obrázek podcastu Neumannovy Poděbrady 1983

Neumannovy Poděbrady 1983

Celostátní přehlídka uměleckého přednesu Neumannovy Poděbrady vycházela od roku 1974 na deskách Supraphonu. Další díl této řady vydaný původně na EP kompletu 1088 0651-53 v roce 1984 vychází poprvé digitálně. Obsah: I. cena - mladí profesionální umělci¨ - Fanfáry pro kr

Obrázek podcastu Cesta pravého muže

Cesta pravého muže

Má můj život smysl a cíl? Jaké je moje životní poslání? Co vlastně ženy doopravdy chtějí? A jak je milovat a zůstat při tom volný? Těmito a podobnými otázkami se již někdy zaobíral každý muž. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpoved. Nyní před sebou máte knihu, kter

Obrázek podcastu Na plnou hubu – Parádní desetiletí ve formuli 1

Na plnou hubu – Parádní desetiletí ve formuli 1

„Už předtím jsem obdržel nabídku, abych sesmolil pokračování Přežít a závodit, ale abych řekl pravdu, nic mě nenapadalo. Dokud jsem nedostal padáka…“ Oblíbený outsider mezi šéfy stájí F1 – a jak sám tvrdí, taky stařík s talentem mít v pravou chvíli nevhodné kecy – odkrý

Obrázek podcastu Dobrodinci

Dobrodinci

Utopila se jako kotě v přepravním kontejneru. Že by nepohodlný náklad? Před helsinskou vilu zámožné podnikatelské dynastie Lehmusojových kdosi přistavil nápadný modrý kontejner plný vody. Prapodivná instalace však obsahuje něco, co k modernímu umění nepatří: utopenou m

Obrázek podcastu Moderní komedie

Moderní komedie

Pokračování předchozího rozhlasového zpracování: Ságy rodu Forsytů v dramatizaci Františka Pavlíčka a režii Ivana Chrze. Děj se odvíjí ve dvacátých letech 20. století a líčí osudy třetí a čtvrté generace Forsytů. Hlavním hrdinou je mladý liberální aristokrat Michael Mo

Obrázek podcastu Sulek maluje

Sulek maluje

Pavel Kosatík si za objekt své knihy vybral osobu svérázného malíře Svatopluka Sulka. Narozen v roce 1921, studoval po druhé světové válce na prestižní Akademii Montmartre v Paříži, v ateliéru Fernanda Légera. Doma směl poprvé vystavovat až v roce 1958, na přímluvu prof

Obrázek podcastu Mému mladšímu já

Mému mladšímu já

Napsali jsme dopisy... Těm, kdo zatím opatrně našlapují kolem sebe, i Těm kdo se vrhají střemhlav do vln. Těm, kdo hledají správný směr i Těm, kdo si před radami zakrývají uši. Těm, kdo ještě věří pohádkám, i Těm kdo už nevěří ani sami sobě. Těm, kdo potřebují obejmout,

Obrázek podcastu Baskervillský pes

Baskervillský pes

Jedinečné líčení atmosféry tajemství a hrůzy z událostí, které se zprvu vzpírají logickému chápání, činí z Baskervillského psa nejslavnější Doylův detektivní román. Detektiv Sherlock Holmes se svým přítelem a pomocníkem doktorem Watsonem vyšetřují případy záhadných úmrt

Obrázek podcastu Bezohledná

Bezohledná

Království Ilya právě potlačilo povstání Odboje, ale klid nezavládl. Paedyn Grayová, patřící k Obyčejným, přežila Očistné zkoušky a poté, co v sebeobraně zabila krále, je na útěku před tím, komu začala až příliš důvěřovat. Kai Azer je nyní ilyjským Vymahatelem. Novým kr

Obrázek podcastu Jako stín

Jako stín

Někde tam je. Skrývá se. A neustále se dívá. Edinburské kriminální oddělení má plné ruce práce s případem únosce, kterého svědci popisují spíš jako stín než jako opravdového člověka. Vyšetřovací tým se proto rozrůstá o nekonvenční americkou forenzní psycholožku Connie W

Obrázek podcastu Hurvínkovi k narozeninám

Hurvínkovi k narozeninám

Ano, Hurvínek slavil osmdesátiny! K tomuto jubileu vydal Supraphon Music nejlepší scénky z odkazu Miloše Kirschnera, který byl nejenom skvělým interpretem Spejbla a Hurvínka, ředitelem Divadla S+H, ale i mimořádnou a všestrannou tvůrčí osobností!

Obrázek podcastu Skočný příliv

Skočný příliv

Ostrovní pláž v zátokách Hasslevikarna se stane němým svědkem nelidské vraždy. Obětí je neznámá těhotná žena. Píše se rok 1987, případ je po čase odložen jako nevyřešený. Po více než dvaceti letech ho znovu otevírá Olivia Rönningová, studentka Policejní akademie. Má k d

Obrázek podcastu Galerie slávy - Jan Saudek

Galerie slávy - Jan Saudek

Galerie slávy - Jan Saudek - audiokniha obsahuje biografický rozhovor se známou osobností, který moderuje Luboš Xaver Veselý. Jedinečný životopisný rozhovor se světoznámým českým fotografem Janem Saudkem. Mimořádně otevřená, exkluzivní, zpověď člověka, která nenechá n

Obrázek podcastu Oheň

Oheň

Něco v ní kdysi zemřelo. Teď všechno spálí na prach... Na první pohled žije Freya pohádkový život, v němž platí pouze její vlastní pravidla. Má všechno, co patří k privilegovanému postavení: dostatek peněz, pověst uznávané chiruržky popáleninového centra, okázalý byt po

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (