Audiokniha Macbeth

Všemi dary obdarovaná
Desetiletá Melanie žije spolu s dalšími dětmi ve vězení na vojenské základně, kde se pod přísným dohledem vzdělává. Nadprůměrně inteligentní dívka miluje staré řecké báje a za svou spřízněnou duši považuje zbožňovanou učitelku. Zato nemilosrdného seržanta Parkse, který …

Digiděti
Jak pečovat o děti, o něž současně pečují digitální technologie? Všechny děti a rodiče spojuje láska. Láska přeskakuje též mezi člověkem a světem. A také mezi dětskýma očima a Youtubem nebo počítačovou hrou. O takové lásce se v této audioknize mluví jako o lásce k pozná…

Berylová korunka
Ztráta nesmírně vzácné berylové korunky by pro rodinu bohatého pana Holdera znamenala naprostou katastrofu. Přestože ji chrání jako oko v hlavě, jednoho dne je poničena. Kdo za tím stojí? Jaký měl motiv? Případu se ujímá Sherlock Holmes.Účinkují: Tomáš Krejčí, Jaroslav …

U nás si odpočinete
V komediálním příběhu podle povídky amerického spisovatele se hudebnímu skladateli Benu Drakeovi, který hledá chvilku klidu, dostane neočekávané péče od chovatele dobytka Ralfa a jeho ženy Hildy. Představuje ale farma obdivovatelů jeho talentu to pravé místo?Osoby a obs…

Zadní pokoj
Na chatě bývalého ministra zdravotnictví a zahraničí Bernharda Clausena se našla pozůstalost neslučitelná s obrazem bezúhonného politika. V sázce mohou být i národní zájmy. Během utajeného pátrání se vynoří stopy vedoucí k případu zmizelého rybáře u jezera Gjersjo, kter…

Dobří a zlí hrdinové, EN, CS
Dobří a zlí hrdinové, EN, CS je dvojjazyčná kniha napsaná v češtině a angličtině. Obsahuje 2000 vět, které jsou v češtině a postupně přeloženy do angličtiny. Slouží k rozvoji slovní zásoby v obou jazycích v oblasti psychologie osobnosti. Čtenáři se setkají se základním…

Nepil: Pět báječných strýčků
Kdo by nechtěl mít báječného strýčka! Malá Minka jich má dokonce pět. Všechno začalo o Vánocích. Pod stromečkem našla Minka lyže a brzy nato vyjela s tatínkem a jeho pěti kamarády na hory.A tam zažila úplně jiná dobrodružství, než čekala… Všechny nevšední příběhy můžete…

Ultrazpracovaní lidé
>> „Pokud byste měli přečíst pouze jedinou knihu o výživě, pak právě tuhle“ — Bee Wilson, novinářka a spisovatelka se zaměřením na výživu

Můj přítel Maigret
„Haló! Jestli jsem znal nějakého Marcellina?… Jak?… Rybář?… Zkuste mluvit jasněji, Lechate… Nerozumím ničemu z toho, co mi vyprávíte… Týpek, který žije v bárce… Dobře… Tvrdí, že je mým přítelem?… Co?… Tvrdil?… Je mrtev… “ Maigret se za doprovodu korektního pana Pyka ze …

Moudrost lesa
Moudrost lesa je audiokniha o tom, že les má schopnost dostat z lidí to nejlepší. Napsal Peter Wohlleben, čte Aleš Procházka. Procházka lesem s nejproslulejším německým hajným.

Obrana Mozarta
Pro všechny z nás, kteří si neumí představit život bez hudby. Vstupujete do světa hudby? Položte si otázky, na které si buď hned, nebo časem budete muset odpovědět. „Dílo se mi po přečtení jeví jako velmi potřebné a niterné krédo někoho, kdo celý život hudbou žil, kompo…

Dracula
Audiokniha Destination Karminia namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A2 pro mírně pokročilé posluchače. Transylvania to meet Count Dracula, he soon realises that he has made a big mistake. What is happening in the lonely castle? Where does Count Dracula go during…

Luděk Munzar: "...když jsem to slíbil!"
Vyprávění úspěšného herce a režiséra (ale také automobilového závodníka a sportovního pilota) je zajímavou sondou do jedné z oblastí jeho zájmu - letectví. Ale zdaleka nevypráví jen o něm. Luděk Munzar čte z vlastní stejnojmenné románové prvotiny. Luděk Munzar (1933) J…

Sekyra
„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil…

Skandar a zlodej jednorožcov
Postavte sa zoči-voči nečakaným hrdinom, elementálnej mágii, súbojom na oblohe, prastarým tajomstvám a divým jednorožcom. Skandar Smith chcel odjakživa jazdiť na jednorožcoch. Ocitnúť sa v hŕstke vyvolených, ktorí dostanú šancu stáť pri zrode jednorožca a nadviazať s ní…

Roden24
Roden24 s nespočetnými zaujímavými linkami a možnosťami ma nadchol natoľko, že by som najradšej odložil všetky naše projekty a venoval sa produkcii rôznych častí tohto nadčasového diela. Martin Beinhauer, BANYS MEDIA K napísaniu tohto diela ma z veľkej časti inšpirovala…

Klára a Slunce
Chápou umělé bytosti věci, které jejich tvůrcům unikají? Až doteď robotka Klára, umělý přítel generace B2, čekala ve výloze obchodu na puberťáka, jemuž by sloužila jako submisivní společnice. Přitom vůbec nepatří do výprodeje: snad trochu divně mluví a nerozumí plně sou…

Strašidelná pohádka
Strašidla bývala ve světě odjakživa. O čertech, bludičkách, čarodějnicích i hejkalech jste už asi slyšeli, ale jestlipak znáte jilemnického Vejrycha? Pohádku o něm napsala Marie KubátováHrají: Svatopluk Skládal, Václav Postránecký, Luděk Munzar, Ladislav Pešek a další. …

Odvaha žít
Tato kniha je určena pro tebe, odvážný čtenáři. Této knize můžeš plně důvěřovat, napsal jsem ji proto, že nám oběma jde o stejnou věc – vyměnit zbabělost za odvahu žít život podle sebe. Nebýt otrokem systému a myšlení, skrze které jsi ovládán a redukován na bezvýznamnou…

Barí, syn Kazanův
Vlastní kořeny nezapřeš. Román amerického spisovatele Jamese Olivera Curwooda o Barím, potomku slavného zvířecího hrdiny Kazana a jeho družky Šedky, nás opět zavede do nádherné americké divočiny. Jeho otcem je Kazan, ze čtvrtiny vlk, ze tří čtvrtin severský vlčák. Jeho …

Doktore, fofrem, jde o život!
Slasti a strasti venkovského obvoďáka. Doktore, fofrem, jde o život! je poutavý příběh plný laskavého humoru, okouzlující román v duchu tradic A. J. Cronina a Jamese Herriota. Když se doktor Barry Laverty poprvé vydá do Ballybucklebo, málem tuhle vesničku ani nenajde …

Anatómia lží
Novomanželia Tricia a Ethan hľadajú svoj vysnívaný domov. Navštívia odľahlé sídlo, ktoré kedysi patrilo doktorke Adrienne Haleovej, uznávanej psychiatričke, ktorá pred tromi rokmi bez stopy zmizla. Počas obhliadky ich v dome uväzní silná zimná búrka... nemajú šancu uni…

Binding 13
Johnny má všechno, o čem by kluk jeho věku mohl snít. Na ragbyovém hřišti je pro svůj tým nepostradatelný a má před sebou hvězdnou kariéru. Zkrátka mu nic nestojí v cestě. Potom ale potká nesmělou, smutně vyhlížející dívku, která v polovině školního roku přestoupila na …

Slunce a hvězda
Nico di Angelo jako Hádův syn zažil víc hrůz než kdokoli jiný. Ale i jeho dny prosvětlil paprsek slunce v podobě milovaného Willa Solace, Apollónova syna. Spolu dokážou překonat jakoukoli překážku. Poslední dobou ale Nika volá hlas z Tartaru. Zdá se, že patří napraveném…