Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Lionet & jiné podivné případy

Audiokniha Lionet & jiné podivné případy

Délka:

18 hod 40 min

Čte:

Aleš Procházka

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Môj Macík

Môj Macík

Hračky malej Ely si lámu hlavu nad tým, čo sa asi stalo, že sa s nimi Ela prestala hrávať. Veď s nimi obyčajne trávila celé dni. A teraz? Hneď ráno odíde z detskej izby a vracia sa až po obede. Vari si našla nových, lepších kamarátov? Špekulujú nad tým, či sa nebodaj na

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 28

Hovory o józe a mystice č. 28

Jiří Vacek: Živá nauka. Záznamy promluv z meditačních seminářů v Modré a na Hostýně v roce 2010. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Umenie blízkosti

Umenie blízkosti

Psychológ Ján Hrustič hovorí, že osamelosť je, keď sme vedľa seba, ale každý vo svojom svete. Keď partnerstvo upadne do rutiny a láska je vyčerpávaná hádkami, vzájomnými zraneniami, netoleranciou a nepochopením, prichádza odcudzenie a pocit osamelosti. Nie je to však ne

Obrázek podcastu Cesta pravého muže

Cesta pravého muže

Má můj život smysl a cíl? Jaké je moje životní poslání? Co vlastně ženy doopravdy chtějí? A jak je milovat a zůstat při tom volný? Těmito a podobnými otázkami se již někdy zaobíral každý muž. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpoved. Nyní před sebou máte knihu, kter

Obrázek podcastu Pohádky pro benjamínky silničního provozu

Pohádky pro benjamínky silničního provozu

Pohádka o zeleném panáčkovi, Pohádka o kouzelných rohačkách, Pohádka o mravencích s boulemi na hlavě, Pohádka o veverčí jedenáctce a další, které byly nahrány a vydány v roce 1973 v Supraphonu, byly později v roce 1984 dokonce v animované podobě uváděny Českou televizí

Obrázek podcastu Defoe: Robinson Crusoe

Defoe: Robinson Crusoe

Původní 2LP komplet 1118 4531 vyšel v Supraphonu poprvé v roce 1985, na CD (SU 5069-2) pak vyšel v podstatně zkrácené podobě titul poprvé v roce 1999. Nyní je posíláme do digitálních obchodů v původní délce.

Obrázek podcastu Anglické konverzační otázky a odpovědi pro věčné začátečníky

Anglické konverzační otázky a odpovědi pro věčné začátečníky

NAUČTE SE POSLOUCHAT POMALU NAMLUVENÉ ANGLICKÉ KONVERZAČNÍ OTÁZKY A ODPOVĚDI Zeptal se vás někdy někdo v cizině anglicky a vy jste na něj jen koukali s otevřenou pusou? Setkali jste se s někým nebo se vám osobně stalo, že jste na vaší dovolené v zahraničí slyšeli otáz

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 23

Hovory o józe a mystice č. 23

Jiří Vacek, Jiří Krutina: Vědomí Já. Promluvy a úvahy. Záznam promluv, které předcházely nebo provázely meditace přátel na společných setkáních. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Anglická slovíčka - úroveň 4 pro pokročilé

Anglická slovíčka - úroveň 4 pro pokročilé

Anglická slovíčka - úroveň 4 pro pokročilé - audiokniha obsahuje jednoduché věty a slovíčka v angličtině pro snadné zapamatování a jejich využití. Audiokniha vás učí poslouchat jednoduché věty pořád dokola a to dlouho, až přes 7 hodin. Můžete poslouchat celkem 1770 krá

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Není to konec světa

Není to konec světa

>> Inspirující studnice dat, která nám nabízí nejen realistický návod, ale taky tu nejdůležitější ingredienci ze všech: naději. — Margaret Atwood << # O knize Přepadá vás někdy úzkost ze stavu naší planety? Klimatická změna, ztráta biodiverzity nebo oceány plné plast

Obrázek podcastu Hastrmancká komedyje

Hastrmancká komedyje

Humorný příběh z časů, kdy postavy z říše bájí měly ještě podobu nikoli jenom vysněnou. Jediný příběh pro sedm vodníků, kteří obývají tentýž rybník. Nejstarším z nich je vodník Vrbovec, jehož ztvárnil - v režii Jiřího Horčičky - František Filipovský. Jeho hastrmanskými

Obrázek podcastu O princezně v oslí kůži

O princezně v oslí kůži

Vyprávění, které jistě znáte z filmového zpracování s Catherine Deneuvovou a Jeanem Maraisem, uslyšíte ve skvělém hereckém obsazení s Danou Medřickou, Eduardem Cupákem, Viktorem Preissem, Naďou Konvalinkovou a dalšími herci.. Pro rozhlas pohádku upravil Tomáš Pěkný a v

Obrázek podcastu Dialog pro hlas muže a ženy

Dialog pro hlas muže a ženy

Dramatická báseň Petra Skarlanta z r. 1982 o přátelství a lásce mladého manžeského páru. Hudebně dramatická kompozice a literární příběh. Účinkují: Viktor Preiss a Jana Preissová.

Obrázek podcastu Cesta na sever

Cesta na sever

Na cestě podniknuté převážně lodí zachytil Karel Čapek slovy i kresbami klid vzdálených míst, kde se spořádaně střídají polární den a noc, kde končí cesty i železnice. Spisovatel nehledal kulturní památky. Tentokrát pro něj byla středobodem zájmu příroda a místa civiliz

Obrázek podcastu Královna Margot

Královna Margot

Svatba Markéty z Valois, zvané Margot a Jindřicha Navarrského měla smířit protestanty s katolíky, ale události, které po ní následovaly, se pod jménem Bartolomějská noc staly synonymem krveprolití. Francouzský královský dvůr 16. století tvoří pozadí a osudy energické re

Obrázek podcastu Napoleon

Napoleon

Alexandre Dumas starší byl vypravěčským mistrem. Jeho romány jsou nadčasové, stále čtenářsky atraktivní. Je méně známé, že nepsal pouze fikce, ale vytvořil také několik životopisů skutečných historických osobností. Jeho zřejmě nejznámější biografií je životopis Napoleon

Obrázek podcastu Klapzubova jedenáctka (1990)

Klapzubova jedenáctka (1990)

Jedenáct zlobivých synů a bída nedá tatíkovi Klapzubovi spát. Ale jen do té doby, než přijde na ten úžasný nápad - prodá kozu, koupí dva míče a z kluků postaví fotbalové mužstvo. A to mužstvo dobude svět! Nestárnoucí román Eduarda Basse natočil jako dvoudílnou rozhlasov

Obrázek podcastu To nejlepší z české humoresky

To nejlepší z české humoresky

Humoreska bývala krátká a slibovala pobavení. Stavěla na příhodě a vypravěči, který neváhal nadsazovat. Bytostné zalíbení v novinkách ji sbližovalo s obecnou mluvou a nespisovnými výrazy. Svým domovským právem patřila do novin a časopisů. Lačnila tudíž po námětech atrak

Obrázek podcastu Karafiát: Broučci

Karafiát: Broučci

Dramatizace jednoho ze základních děl české dětské literatury - pohádkového vyprávění evangelického kněze Jana Karafiáta o Broučkovi, o jeho tatínkovi a mamince, o jeho kamarádce Berušce, o jejím tatínkovi Kmotříčkovi a mamince Kmotřičce, o tetě Janince a dalších broučc

Obrázek podcastu Dabér

Dabér

Miroslav Moravec exceluje v hlavní roli groteskního příběhu o ctižádostivém herci, který se snažil stihnout víc, než je v lidských silách. Autor této původní rozhlasové hry Jan Vedral za ni získal v roce 1996 cenu v autorské soutěži pořádané Českým rozhlasem.

Obrázek podcastu AHA! Rodičovstvo

AHA! Rodičovstvo

Tento prelomový sprievodca pre každého rodiča mení zaužívané postupy vo výchove detí a transformuje vzťah rodiča a dieťaťa do pohodlného spolunažívania. Netrestajte – pomáhajte a vychovávajte! Pomôžte deťom spracovať ich emócie a obmedzte ich neposlušnosť na minimum. P

Obrázek podcastu O synech Šťastného chána a princezně Ašu

O synech Šťastného chána a princezně Ašu

Pohádka, kterou na motivy dávných kalmyckých příběhů napsala Olga Krejčová a režisér Karel Weinlich si vybral do hlavních rolí známé české herce: Karla Högera, Vladimíra Ráže, Jiřího Plachého, Klára Jerneková a další...

Obrázek podcastu Pod junáckou vlajkou

Pod junáckou vlajkou

Mirek vstupuje do skautského oddílu s nečistými úmysly – chce tu pro svoji partu ukrást stan. V Devadesátce se mu však dostane vlídného přijetí, pozná tu spoustu kamarádů a do krádeže se mu najednou vůbec nechce. Jenže šéf party Ondra ho má v hrsti. Vyhrožuje, že vůdci