Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kelley aneb První sčítání holubů v Čechách

Audiokniha Kelley aneb První sčítání holubů v Čechách

Délka:

58 min

Čte:

Otakar Brousek

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Neklidný muž

Neklidný muž

Už zase bojuje sám se sebou, bolestněji než dřív. Ovšem buldoci se nevzdávají! Se šedesátkou se na práh Kurtova domu dostavilo stáří a drze se ptá, jestli je přichystaný. Někdejší samotářský šéf ystadské kriminálky, přežívající v Löderlupu jen se svým psem, čelí návalům

Obrázek podcastu Psycho

Psycho

Mary Craneové připadá, že jí život utíká mezi prsty – než se jí v rukou ocitne značná finanční částka, s níž by mohla pomoci svému milému a začít znovu. Na útěku s penězi ji však dostihne bouřka i únava. Z bloudění ji vysvobodí osamělý motel, který vede stydlivý, na prv

Obrázek podcastu Búrková sestra

Búrková sestra

Ally - nadšená jachtárka, ktorej odvahu preveria tragické udalosti Strhujúci druhý diel historicko-romantickej série o neuveriteľných osudoch nevlastných sestier Maie, Ally, Star, Cece, Tiggy, Electry a Meropé vychádza z mytologického príbehu o Plejádach, siedmich sestr

Obrázek podcastu Povídky a věty 1, Anglicky, Česky

Povídky a věty 1, Anglicky, Česky

Audiokniha „Povídky a věty 1, Anglicky, Česky, Ilustrované“ představuje sbírku 17 pohádek a lidových příběhů určených pro děti ve věku 3–6 let. Na základě klasických děl upravovaných Andrewem Langem (1889–1910), včetně příběhů jako „Tři medvědi“, „Princezna na hrášku“ n

Obrázek podcastu Serotonin

Serotonin

Šestačtyřicetiletý́ zemědělský inženýr Florent-Claude Labrouste se po rozchodu s partnerkou odebere na rodný́ venkov, kde bilancuje svůj život a vzpomíná na předchozí vztahy. Při životě ho udržují pouze antidepresiva, jež však mají nežádoucí vedlejší účinky – třeba impo

Obrázek podcastu Blade Runner

Blade Runner

Sní androidi o elektrických ovečkách? Ve světě nepříliš vzdálené budoucnosti vyhubila jaderná válka většinu živočišných druhů a část lidstva se přestěhovala na Mars. V pozemských městech život přetrval, ale bez zvířat. Jen málokdo si může dovolit opravdového domácího ma

Obrázek podcastu Selfíčka

Selfíčka

Dříve si lidé psali deníky, aby pomohli paměti a zachytili pomíjivé okamžiky. Rembrandt si občas kreslil rychlé skicy, pérovky, zachycení momentu pár čarami. Dnes si mladí fotí selfíčka, aby, snad, zachytili důležité momenty života. Marek Orko Vácha se naučil selfíčka n

Obrázek podcastu Stopy davnej minulosti - Zrod národa

Stopy davnej minulosti - Zrod národa

"Tento diel série Stopy dávnej minulosti rozpráva o príchode Slovanov, ktorí sa usadili na oboch brehoch rieky Moravy, na sever od Dunaja v Dolnom Rakúsku a na Slovensku, v Zadunajsku a azda aj v Potisí. Prišli ako blízki príbuzní, niekoľko stáročí zdieľali spoločný osu

Obrázek podcastu Deník farářky

Deník farářky

Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církve československé husitské. Jak vypadá život moderní farářk

Obrázek podcastu Mnich, který prodal své ferrari

Mnich, který prodal své ferrari

Kniha patřící mezi nejznámější klasická díla s duchovní a psychologickou tematikou. Tato „úchvatná knížka, která přináší potěšení i poznání“, jak se o ní vyjádřil Paulo Coelho, byla přeložena do třiačtyřiceti jazyků a inspiruje miliony čtenářů na celém světě. Vypráví př

Obrázek podcastu Divadlo, divadlo, divadlo /Jean Baptiste Poquelin Moliére

Divadlo, divadlo, divadlo /Jean Baptiste Poquelin Moliére

Divadlo, divadlo, divadlo - nová miniserie určená pouze pro digitální prodej je věnovaná divadlu a autorům s divadlem spjatým. Jean Baptiste Poquelin Moliére (*15.1.1622 - 17. 2. 1673) byl francouzský herec, spisovatel a dramatik období přelomu baroka a klasicismu. Jak

Obrázek podcastu Úmluva s vodami

Úmluva s vodami

Ohromující epos o lásce, víře, medicíně a o rodině, která chce vyřešit podivné tajemství. Sedmasedmdesát dlouhých let, jihoindická Kérala na Malabárském pobřeží a tři generace rodiny, která trpí zvláštním neduhem. V každé generaci nejméně jeden člověk utone – a v Kéral

Obrázek podcastu Už hořela, když jsem si do ní lehal

Už hořela, když jsem si do ní lehal

„Jak se to stalo?“ „Já nevím. Už hořela, když jsem si do ní lehal.“ Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho pr

Obrázek podcastu Pověsti středních Brd

Pověsti středních Brd

Soubor pověstí středních Brd zahrnuje lidová vyprávění z území vymezeného zhruba Hořovicemi na severu, obcí Dobřív na západě, Rožmitálem na jihu a Holým vrchem na východě. Je to prostředí plné temných lesů a tajuplných zákoutí, brdská krajina v tom trochu připomíná Šuma

Obrázek podcastu Legendy a pověsti staré Šumavy

Legendy a pověsti staré Šumavy

Šumava záhad a tajemství. Skrytá místa, hluboké lesy, rokle a strže Šumavy jsou nezřídka opředeny množstvím záhad a tajemství. Výbor z původních záznamů šumavských pověstí vybral, z němčiny přeložil a uspořádal Josef Rauvolf. Legendy a pověsti dotvářejí podobu každého k

Obrázek podcastu Můj brácha tornádo

Můj brácha tornádo

Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD. Někdy se mi zdá, že se chová jako tornádo. Chvíli neposedí, místo

Obrázek podcastu Smrtící bílá

Smrtící bílá

„Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství. Třebaže je mladík zjevně nevyrovnaný, jeho příběh zní věrohodně. Než ho ale de

Obrázek podcastu Anička v zahradě

Anička v zahradě

Letní prázdniny utíkají jako voda, a Anička jejich začátek strávila na řece. Byl to báječně dobrodružný i trochu nebezpečný týden, vždyť sjela na kánoi Lužnici! Teď se Anička chystá k babičce na vesnici. Chodila tam jeden rok do školy, kamarádky ji už čekají. Anička se

Obrázek podcastu Život víry 2020/9

Život víry 2020/9

Život víry 2020/9 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Štěpán Matuška, Lenka Malinová, Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma – Potřebujeme domácí skupinky? Jaké formy můžou mít domácí skupinky a jaký je

Obrázek podcastu Já, robot

Já, robot

Děsíte se nástupu umělé inteligence? Prozkoumejte vyhlídky lidstva v devíti legendárních povídkách otce robotické etiky! Lidstvo vyvinulo zástupy umělých bytostí a může si pískat. Mechaničtí pomocníci obstarají vše, na co si jejich pánové vzpomenou. Pohlídají děti, zast

Obrázek podcastu Rok v Provenci

Rok v Provenci

„Vítejte v krajině levandule, výborného vína a lanýžů.“ Humorné vyprávění, ze kterého dýchá provensálská atmosféra plná skvělého jídla, místních zvyků a svérázných postaviček. Rok v Provenci je první částí volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nejvybraněj

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 46 - Bohdan Rajčinec 07.06.2014

100 statečných - Host č. 46 - Bohdan Rajčinec 07.06.2014

Hostem L. Výborné - B. Rajčinec (z Ukrajinské iniciativy v Praze)

Obrázek podcastu Nová šľachta

Nová šľachta

Nová šľachta – Papalášstvo od Mečiara po Matoviča je odľahčeným pohľadom do smutného zákulisia slovenskej politiky. Miroslav Beblavý na vlastnej koži zažil, aký ťažký je boj proti nezmyselným výsadám prominentov. Na základe tejto skúsenosti a viac ako dvoch stoviek zdro

Obrázek podcastu Hororové rande

Hororové rande

Najhoršie rande v živote môže byť tým najdôležitejším. Audiokniha Hororové rande nie je triler! Je to tragikomický príbehom o láske, priateľstve, strachu zo straty ale tiež o tom, ako nás blízkosť smrti núti klásť si tie najťažšie otázky. Sebastian Fitzek tentoraz namie

Obrázek podcastu Černobílý svět

Černobílý svět

Společenský román a jedna z nejúspěšnějších amerických knih posledních let. Hluboký a dojemný příběh zasazený do 60. let 20. století na americký Jih je vyprávěn očima tří výjimečných žen. V době panující rasové segregace se mladá běloška slečna Skeeterová s pomocí moudr