Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kabinet kuriozit

Audiokniha Kabinet kuriozit

Délka:

18 hod 26 min

Čte:

Daniel Bambas

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 3 - O troch priadkach & Obušok, z vrecka von! & Jabloňová panna

NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 3 - O troch priadkach & Obušok, z vrecka von! & Jabloňová panna

O troch priadkach, Obušok, z vrecka von!, Jabloňová panna - pohádky z nejrůznějších koutů světa a nejroztodivnější příběhy na této audioknize vypráví Marián Labuda a další. Dvě klasické pohádky v interpretaci Mariána Labudy a dalších slovenských herců.

Obrázek podcastu Tři bratři – audiokniha s hudbou a písněmi z filmu

Tři bratři – audiokniha s hudbou a písněmi z filmu

Filmová pohádka Tři bratři se již dočkala knižního zpracování a hudebního soundtracku. Stejnojmenná audiokniha přináší pohádkový příběh doprovázený písničkami autorské dvojice Svěrák a Uhlíř a hudbou z filmu. Čtení se neujal nikdo jiný než autor pohádky a hudebních text

Obrázek podcastu Nezval: Manon Lescaut

Nezval: Manon Lescaut

Inspirován románem Abbé Prévosta stvořil básník Vítězslav Nezval romantický klenot, divadelní hru o nekonečné lásce šestnáctileté Manon a rytíře maltézského řádu des Grieux. Básnické hodnoty textu a skotačivá dějovost navázaly na etapu Nezvalovy avantgardní poezie. Hra

Obrázek podcastu Tajný deník čínské císařovny

Tajný deník čínské císařovny

Románové zpracování životního příběh císařovny vdovy Cch'-si (1835-1908), která se jako mladá dívka Jehonala stala konkubínou císaře a díky mimořádné inteligenci, intrikám i krutosti dokázala postupně vystoupat na vrchol a na půlstoletí se stát faktickou vládkyní Číny.

Obrázek podcastu Větičky na nepravidelná slovesa

Větičky na nepravidelná slovesa

Anglická nepravidelná slovesa si teď můžete procvičit v krátkých větách a lépe si je zapamatovat. Za dvě hodiny uslyšíte celkem 500 vět. Poznáte, jak se sto nepravidelných sloves používá ve větách. Každou větičku uslyšíte nejprve dvakrát anglicky a potom jednou česky.

Obrázek podcastu Povídání o pejskovi a kočičce

Povídání o pejskovi a kočičce

Pejsek a kočička spolu žijí v domečku a vedou svoji malou domácnost a chtějí všechno dělat jako velcí lidé, umývají špinavou podlahu, pečou dort, chodí v neděli na procházku, píšou dopis dětem nebo hrají divadlo. Ale protože pejsek a kočička lidmi nejsou, nedopadne všec

Obrázek podcastu Amor a Psýché

Amor a Psýché

I když je princezna Psýché nejkrásnější a nejpůvabnější, stále nemá žádného ženicha. V rozhlasové pohádce Františka Pavlíčka na motivy řeckých bájí uslyšíte Ivana Trojana, Vilmu Cibulkovou, Simonu Stašovou, Josefa Kemra, Jiřího Adamíru a další známé herce.Princezna Psýc

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Podivuhodná dobrodružství Edudanta a Francimora

Podivuhodná dobrodružství Edudanta a Francimora

Pohádkovou lahůdku z rozhlasového archívu Podivuhodná dobrodružství Edudanta a Francimora natočil režisér Jan Fuchs už v roce 1962 s hvězdným hereckým obsazením. I po padesáti letech nás mohou potěšit Čestmír Řanda v roli Edudanta, Dalimil Klapka coby jeho bratr, nesmě

Obrázek podcastu Hvězdopravec

Hvězdopravec

Princ Bajaja, Potrestaná pýcha - pohádky z nejrůznějších koutů světa a nejroztodivnější příběhy na této audioknize vypráví Marián Labuda a další. Dvě klasické pohádky v interpretaci Mariána Labudy a dalších slovenských herců.

Obrázek podcastu Princ karneval

Princ karneval

Četba na pokračování z povídky básníka, prozaika a překladatele Jana Zábrany je připravena z rozsáhlé fragmentární novely s autobiografickými rysy, která v pozůstalosti nemá název - pro vydání v časopisu Pandora v roce 2008 zvolili editoři titul Princ karneval, který p

Obrázek podcastu Pohádky 3

Pohádky 3

Pohádky staršího data i pohádky novější, známé i méně známé, pohádky dramatizované, pohádky poučné, výchovné, pohádky pro radost. Nikdy jich není dost! A proto je tu třetí díl naší nové miniserie Pohádky určené pouze pro digitální obchody.

Obrázek podcastu Ako išlo vajce na vandrovku

Ako išlo vajce na vandrovku

Nie je vajce ako vajce. Neveríte? V rozprávočke o túlavom vajci sa o tom istotne presvedčíte. Kým sa totiž ostatné vajíčka lenivo povaľujú v hniezde, hrdina našej rozprávočky ani chvíľu nezaháľa. Usilovne študuje, číta noviny, aby sa raz - až príde čas - mohol vybrať do

Obrázek podcastu Pane, nauč nás modlit se

Pane, nauč nás modlit se

Pane, nauč nás modlit se - audiokniha s náboženskou tematikou, kterou předčítá Mons. Josef Hrdlička. Mons. Josef Hrdlička se ke svému kněžskému poslání nevypracovával lehce. Ukončil střední školu a kvůli svému náboženskému přesvědčení pracoval jako pomocný dělník v Adam

Obrázek podcastu Perly české povídky

Perly české povídky

Vybrané povídky Karla Čapka, Jana Nerudy, Karla Poláčka, Vladislava Vančury, Ignáta Herrmanna a Jaroslava Haška čtou – Bohumil Bezouška, Otakar Brousek ml., Miloň Čepelka, Vojtěch Hájek, Petr Lněnička, Jaromír Meduna , Bořivoj Navrátil a Soběslav Sejk

Obrázek podcastu Čarovné hodiny

Čarovné hodiny

Lukáš a Rozárka, ale taky pán ze Skalního hradu a komtesa Milada jsou hlavními hrdiny pohádky. Bude se samozřejmě kouzlit a čarovat, ale jen trochu, trošičku. A to tentokrát s hodinami.Další z rozhlasových pohádek psaná perem a jazykem významného českého básníka Karla Š

Obrázek podcastu (Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 6.

(Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 6.

Žertování u číše vína. O všem možném, ale především o divadle... Hostem Radoslava Brzobohatého v zábavném rozhlasovém pořadu je herečka Ivana Vaňková.

Obrázek podcastu Jak se daří, pane Králík?

Jak se daří, pane Králík?

Děkuju za optání, pane Lišák," opáčí na titulní otázku králík hned v úvodu pohádky. A od té doby se už bude snažit o jediné: nenechat se vychytralým lišákem napálit.Souboji pana Králíka s panem Lišákem v podání Václava Postráneckého a Josefa Dvořáka bude zdatně sekundov

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 58 - Radana Štěpánková 07.06.2014

100 statečných - Host č. 58 - Radana Štěpánková 07.06.2014

Hostem L. Výborné - R. Štěpánková (partnerská psycholožka)

Obrázek podcastu Já ještě nechci jít spát

Já ještě nechci jít spát

Poslechněte si hned tři veselé, prosté, ale kouzelné příběhy! Je to s Lassem trápení! Je mu už pět let, ale každý večer zlobí maminku: Já ještě nechci jít spát! Já chci taky sourozence, říká Petr rodičům a těší se, že si s ním užije spoustu radovánek. Ale ouha! Do rodin

Obrázek podcastu So nah, So fern

So nah, So fern

Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni A2 pro mírně pokročilé začátečníky. Amadou fühlt sich genauso als Deutscher wie seine Klassenkameraden, auch wenn er eine dunkle Haut hat und seine Eltern aus Afrika kommen. Er

Obrázek podcastu Kameny léčí

Kameny léčí

V knize jsou obsaženy informace o jednotlivých kamenech, jak využít jejich sílu, které vybrat pro svůj záměr, jak se orientovat při jejich používání. Dozvíte se, jak si vybrat správný kámen, jak ho očistit a nabít, používat a dále s ním pracovat. Jsou zde taky informace

Obrázek podcastu Krvavý román

Krvavý román

V roce 1994 vyšel Krvavý román v Pasece ve zvukové podobě na třech kazetách, geniálně namluvený Leošem Suchařípou ve studiu Českého rozhlasu Brno. Nezaměnitelný hlas tohoto herce a překladatele přidal novou hodnotu Váchalově svébytné ironii a humoru.

Obrázek podcastu Drda: Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert - 2x jinak- výběr

Drda: Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert - 2x jinak- výběr

V roce 1962 vydal Supraphon dramatizovanou pohádku Jana Drdy o Zapomenutém čertu pod kat. číslem DM 15146 Čerta Trepifajskla,na kterého peklo zapomnělo, hrál Stanislav Neumann a Plajznerku, kvůli které nakonec Trepifajskl zapomene na peklo, nechá si useknout ocas, sám s

Obrázek podcastu Filosofská historie

Filosofská historie

Historická povídka zasazená do prostředí Litomyšle a Prahy. Odehrává se v letech 1847-1848. Hlavními postavami jsou čtyři studenti filozofie při gymnáziu v Litomyšli. Rozhlasová režie: Miroslav Jareš.