Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni 1-10

Audiokniha Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni 1-10

Obrázek podcastu Malé principál

Malé principál

Malý princ v brněnském hantecu je konečně na světě! Kdo by neznal Malého prince, nejznámější literární dílo francouzského spisovatele a pilota Antoina de Saint-Exupéryho. Byl přeložen do více než 300 jazyků a dialektů. Vášnivá sběratelka knižních vydání tohoto díla, Mar

Obrázek podcastu Před povodní

Před povodní

Vilu na břehu řečovické řeky navštěvuje neznámý host. Přichází starou studnou a nepatří do suchozemského světa. Také Hanu Strnadovou přitahuje spíše svět pod hladinou než mezilidské vztahy ve městě. Nešťastně zamilovaný Jarda Vávra pozve na návštěvu Haninu bývalou psych

Obrázek podcastu Jak se stát pirátem – Škyťák Šelmovská Štika III.

Jak se stát pirátem – Škyťák Šelmovská Štika III.

Pokud někde najdete velký nápis NEOTVÍRAT, co uděláte? Povinný pirátský výcvik tentokrát obnáší i ztroskotání a nález prapodivné truhly opatřené důrazným varováním. Mohlo by se v ní skrývat nebezpečí nebo třeba vodítko k pokladu slavného piráta Truchlovouse Trudného… Pá

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom

Obrázek podcastu Mládí v hajzlu 1: Mladík v odboji

Mládí v hajzlu 1: Mladík v odboji

Je těžký bejt čtrnáctiletým intelektuálem v zaprděným maloměstě. Deník Nicka Twispa, předčasně vyspělého „puberťáka“, od ďábelsky inteligentního C. D. Payna. Nemilosrdně otevřený humor je rafinovaně založen na kontrastu dětské naivity a stereotypního světa dospělých. Ni

Obrázek podcastu Urostorky

Urostorky

V audioknihe Urostorky vás urológ Ján Švihra ml. prevedie svetom bizarných, vtipných a šokujúcich príbehov a historiek z nemocnice, pričom sa nevyhne ani dôležitej osvete v oblasti urológie, ktorá je žiaľ stále vnímaná ako tabu. Časopis Forbes ho zaradil medzi najvplyvn

Obrázek podcastu Královská hraničářka

Královská hraničářka

Audiokniha Královská hraničářka obsahuje dvanáctý díl úspěšné fantasy série Johna Flanagana. Hraničářův učeň #12 Po tragické smrti své životní lásky, Will zahořkl a myslí jen na pomstu. Willovi znepokojení přátelé, hledají způsob, jak ho odvrátit od temné cesty. Proto m

Obrázek podcastu Nebezpečné známosti

Nebezpečné známosti

Oblíbený román v dopisech známý také z několika slavných filových přepisůMarkýza de Merteuil se mstí svému zrádnému milenci, hraběti de Gercourt, a vikomt de Valmont zase paní de Volanges, která před ním varovala prezidentovou de Tourvel, o niž usiluje. Přímou obětí int

Obrázek podcastu SHERLOCK HOLMES ve státních službách

SHERLOCK HOLMES ve státních službách

PRVNÍ ROZHLASOVÁ HRA VYSÍLANÁ PO 70 LETECH ŽIVĚ 17. 9. 2017 „Obstarali jsme si i zelnou hlávku, abychom mohli zachytit samotný okamžik vraždy“ Artur Conan Doyle: SHERLOCK HOLMES ve státních službách Sherlock Holmes: Honza Hájek John Watson: Pavel Batěk Fama Quartet Dá

Obrázek podcastu Kabaret U dobré pohody (5)

Kabaret U dobré pohody (5)

V roce 1978 vyšlo LP album s prvním dílem Kabaretu U dobré pohody, miniserie, která navazovala na úspěšný televizní pořad. V následujících letech pak postupně vycházely další 4 díly. Ne všechny díly se nám ale zatím podařilo opatřit smlouvami, což je důvodem, proč nepos

Obrázek podcastu Život víry 2022/03

Život víry 2022/03

Život víry 2022/03 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová a Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Konflikty v manželství Co se spory, které se nedaří překonat? Jaká omluva přináší smíř

Obrázek podcastu Herecký portrét Karla Högra

Herecký portrét Karla Högra

Karel Höger (17. 6. 1909 – 4. 5. 1977) . Z velmi obsažného komentáře Vladimíra Gabriela k původnímu supraphonskému albu DV 15197 z roku 1963 jsme vybrali:.................Je-li v základech hereckého umění onen známý paradox mezi tvůrcem a vytvářenou postavou, k vrcholům

Obrázek podcastu Voskovec a Werich: Vídeň 1971 - Montreal 1977

Voskovec a Werich: Vídeň 1971 - Montreal 1977

Archivy skrývají nečekaná překvapení, například tento zvukový záznam rozhovoru Jiřího Voskovce a Jana Wericha při jedné z jejich společných schůzek ve Vídni. Zatímco v Poslední forbíně šlo o setkání z roku 1974, toto je o 3 roky dříve. Pánové se potkali nad magnetofonem

Obrázek podcastu Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice

Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice

Holky jako já nemají na čele napsáno prostitutka a rozhodně tak ani nevypadáme. Luxusní společnici na první pohled nepoznáte, dost možná to nezjistíte ani když to bude vaše kamarádka, možná i ta nejlepší. A co teprve vaše dcera nebo třeba jenom spolužačka, sestřenice.

Obrázek podcastu Dvacet tisíc mil pod mořem

Dvacet tisíc mil pod mořem

"Později jsem dostal monumentální úkol zpracovat 20 000 mil pod mořem do pěti hodinových pokračování. Tehdy jsem si plně uvědomil, že se v románu prakticky nic neděje. Vybudoval jsem ho tedy na konfliktu kapitána Nema, tvůrce ponorky Nautilus, s hrabětem d´Artigasem, hl

Obrázek podcastu Nejhorší děti na světě 1

Nejhorší děti na světě 1

Sbírka deseti báječně zlomyslných historek o děsných dětech jako Slinta Sam, Špindíra Štěpka, Všivák Véna, Brečivá Berta nebo Dlouban Dan… Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami! Třeba s Žofkou, která stojí jen o jedno: válet se celý den na pohovce

Obrázek podcastu Charlie Chaplin: Můj životopis

Charlie Chaplin: Můj životopis

Ve své autobiografii vzpomíná Charlie Chaplin, jeden z nejslavnějších a nejpopulárnějších filmových tvůrců a současně herců němého filmu, na svou životní i uměleckou dráhu od nejútlejšího chudého mládí, přes dobu úspěšnou a bohatou, na časy strávené v rodné Anglii, v Am

Obrázek podcastu Mrazivá náruč

Mrazivá náruč

Ve chvíli, kdy devatenáctiletá Valerie jen o vlásek unikne pronásledovateli, netuší, že tím právě odsoudila k smrti svého o dva roky mladšího bratra Romana. Dosud byla přesvědčená, že ví o svém milovaném bráškovi vše. Po jeho smrti však vyvstávají nečekaná tajemství, př

Obrázek podcastu Muž z Brna na Onom Světě

Muž z Brna na Onom Světě

Josef Ječmínek přežil Brno, tak už by ho nemělo nic překvapit. Z bezpečnostních důvodů je však odklizen na Šumavu, kde v utajení zastává funkci mluvčího chráněné krajinné oblasti Onen Svět. Parta místních podivínů mu to ale moc neusnadňuje. Tím spíš, když v osadě dojde

Obrázek podcastu Karel IV. - Tajný deník

Karel IV. - Tajný deník

Slyšte svědectví o životě a duši Otce vlasti, schopného a obratného panovníka, dobrého přítele, oddaného manžela a laskavého rodiče, člověka milujícího, neúnavně budujícího, pevného v zásadách i tápajícího; muže, jenž v České zemi našel svůj domov. Účinkuje držitel ceny

Obrázek podcastu Anička ve městě

Anička ve městě

Aničku čeká v Praze spousta překvapení, okouzlení i zklamání, radostí i strastí a otázek, na které hledá odpovědi ve svém deníku. Žákyně druhé třídy si musí zvyknout na nové prostředí, školu, kamarádky, ale také si tu kupuje vysněné křečky. Co ještě ve městě objeví?

Obrázek podcastu Historky z Tinderu 2 aneb Láska, sex a ten pravý nikde

Historky z Tinderu 2 aneb Láska, sex a ten pravý nikde

Neštěstí nechodí po horách, ale po single holkách! Lucie je zpátky (nejen) na Tinderu a přichází s další várkou milostných karambolu, vypečených historek a peprných i bláznivých příběhů ze světa randění. Ze světa, ve kterém každý někoho hledá – a občas i sám sebe. Dozví

Obrázek podcastu Vyměnit vodu květinám

Vyměnit vodu květinám

Podmanivý příběh silné ženy, která přes všechny rány osudu tvrdošíjně věří ve štěstí. Violette Dušičková je správkyní hřbitova v malém burgundském městečku. Nezvyklé povolání pro ženu. Návštěvníci hřbitova i místní obyvatelé se přicházejí ohřát do jejího služebního domk

Obrázek podcastu Nonstop

Nonstop

Roy Complain žije v kočovném kmeni Greenů uprostřed divočiny. Primitivní způsoby společenství však v jeho očích nesouzní s pozůstatky civilizovanějšího života, které nachází při svých kořistnických výpravách do pralesa. Uvnitř cítí zvláštní prázdno, touhu, kterou nedoká

Obrázek podcastu Ostrov tučňáků

Ostrov tučňáků

Anatole France ve své satiře Ostrov Tučňáků reflektoval zejména francouzské společensko-historické reálie se středopólem v antisemické vlně, která svého vrcholu dosáhla v tzv. Dreyfusově aféře. Avšak pro Franceho obrovský intelektuální rozmach, kdy francouzské dějiny al