Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Dobrodružství veverky Zrzečky (Ladislav Mrkvička)

Audiokniha Dobrodružství veverky Zrzečky (Ladislav Mrkvička)

Obrázek podcastu Kala

Kala

Dvojice zmizelých irských dívek má svou předchůdkyni. Byla nepřehlédnutelná a jmenovala se Kala... Hustá záplava tmavejch vlasů, na ústech náznak stínu. A obočí – jako z Hollywoodu. Krásná a nebojácná Kala, ústřední postava skupiny šesti nerozlučných teenagerů, zmizela

Obrázek podcastu Souboj na Araluenu

Souboj na Araluenu

Audiokniha Souboj na Araluenu obsahuje čtrnáctý díl úspěšné fantasy série Johna Flanagana. Hraničářův učeň #14 Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou za

Obrázek podcastu L. A. Přísně tajné

L. A. Přísně tajné

Parta drsných policajtů vás vezme na pekelnou projížďku Městem andělů… Píšou se padesátá léta 20. století. Chránit právo a pořádek v Los Angeles je dost riskantní povolání, neboť příslušníci ostře sledovaného policejního sboru LAPD se dennodenně potýkají s násilím, prod

Obrázek podcastu Nebe nezná vyvolených

Nebe nezná vyvolených

Při návštěvě přítele v malém sanatoriu ve švýcarských horách učiní stárnoucí automobilový závodník Clerfayt nezávaznou nabídku krásné a křehké Lillian. Nevyléčitelně nemocnou dívku pomalé umírání pod lékařským dozorem natolik ubíjí, že se rozhodne nepříliš vážně míněný

Obrázek podcastu Hrob na kopci

Hrob na kopci

Desátý případ inspektorky Lottie Parkerové. Celou noc nezamhouříte oka! Když Isabel Gallagherová najde na podlaze pokojíčku zavraždě¬nou svou dcerku, je to pro inspektorku Lottie Parkerovou mimořádně náročný případ. Děvčátko mělo roztržené pyžamko, podříznuté hrdlo a

Obrázek podcastu Vzpomínka na Karla Högera

Vzpomínka na Karla Högera

Komentář Jiřího Šrámka k původnímu titulu 2 18 0429 "Vzpomínka na Karla Högera" vydanému v Supraphonu v roce 1977 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně. Deska, kterou máte před sebou, vznikla mimo ediční plán, doslova osudovým zásahem, který z posledního nahrávání s nár

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 54 - Gustav Oplustil 07.06.2014

100 statečných - Host č. 54 - Gustav Oplustil 07.06.2014

Hostem L. Výborné - G. Oplustil (televizní dramaturg, legenda české TV zábavy)

Obrázek podcastu Hladový duch

Hladový duch

Chaos se blíží, starej brachu. Stačilo těchto pár slov a poklid ve Three Pines vzal zasvé. Hosté se právě chystali na návrat do měst, děti se loučily s létem, když byla v místním oblíbeném bistru nalezena mrtvola neznámého muže. A tak je znovu povolán vrchní inspektor G

Obrázek podcastu Pod skleněným zvonem

Pod skleněným zvonem

Sebeironie a věcnost jako způsob přežití. Vstupte do světa vyprávění, které recenzenti srovnávají s Jackem Kerouackem a J. D. Salingerem. Nechte se unášet plastickým líčením Ameriky padesátých let, autorčinými popisy míst, postav a nálad, které nesou autobiografické prv

Obrázek podcastu Tak pravil Zarathustra

Tak pravil Zarathustra

„Člověk je něco, co má být překročeno.“ Tak pravil Zarathustra s podtitulem „Kniha pro všechny a pro nikoho“ je nejslavnějším dílem geniálního německého filosofa a básníka Friedricha Nietzscheho (1844–1900). Sám autor jej neskromně považoval za myšlenkově nejhlubší díl

Obrázek podcastu Život víry 2024/06

Život víry 2024/06

Život víry 2024/06 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman a Kateřina Hodecová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Když jsem založil sbor, přestalo se v naší čtvrti vraždit – rozhovor s Dimasem Salaberriosem H

Obrázek podcastu Milión

Milión

Vyprávění proslulého italského středověkého cestovatele, který se stal dvořanem mongolského chána Kublaje, zaujme i dnes barvitým líčením zemí Dálného východu.Benátský cestovatel a prozaik Marco Polo (1254-1324) byl původem šlechtic. V letech 1271-1295 podnikl s otcem N

Obrázek podcastu Pozor! Pohov!

Pozor! Pohov!

Naléhavý a niterný román o mateřské lásce, ale také o úzkosti a pochybení. Vypravěčkou a hlavní hrdinkou románu je matka, jež vychovává své první dítě. Své mateřství zvládá jen s vypětím všech sil. Její vyprávění představuje pozorné a pravdivé vylíčení zdánlivě triviáln

Obrázek podcastu Proč chodíme

Proč chodíme

POZNEJME DĚJINY I VLASTNOSTI TÉTO NAŠÍ JEDINEČNÉ SCHOPNOSTI – OD PRVNÍCH FOREM ŽIVOTA NA DNĚ OCEÁNU AŽ PO NOVÁ ZJIŠTĚNÍ MODERNÍ VĚDY. - Proč je dobré chodit? - Co se děje v mozku, když se hýbeme? - Co je to bipedie a proč je pro člověka tak specifická? Chůze: - prospívá

Obrázek podcastu Nekromant Johannes Cabal

Nekromant Johannes Cabal

Johannes Cabal, geniální vědec a notorický snob, je posedlý jediným cílem – oživit mrtvé. Jenže k tomu potřebuje i svou duši, kterou kdysi bez váhání prodal Satanovi výměnou za tajemství nekromancie. Aby ji získal zpět, musí přijmout ďábelskou sázku: má jeden rok na to,

Obrázek podcastu Bude to bolet, doktore?

Bude to bolet, doktore?

Tuto knihu užívejte 3x denně. Smích léčí! Kniha, která vás přesvědčí, že humor a bolest patří k sobě. Vítejte ve světě, kde je 97hodinový pracovní týden. Vítejte ve světě, kde se dělají rozhodnutí o životě a smrti. Vítejte ve světě s nepřetržitou tsunami tělesných tekut

Obrázek podcastu Vůně kávy a chuť absintu

Vůně kávy a chuť absintu

Alissa Snowdenová měla odjakživa pocit, že se narodila do nesprávné doby. Miluje historii a četbu, a tak je šťastná, že může pracovat jako knihovnice v Londýnské královské knihovně. Její pokojný život nad stránkami knih však skončí, když se jí mezi reagály zjeví tajemný

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast

Obrázek podcastu Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Ahoj! Tady Hayley Morris, vášnivá přemýšlivka. Mojí životní misí je jednou provždy dokázat, že JSTE NORMÁLNÍ. I pokud vedete imaginární hádky ve sprše nebo nevíte, jak se chovat, když k vám přijde instalatér. Většinu života jsem strávila tím, že jsem říkala a dělala tra

Obrázek podcastu Odemykání dětského potenciálu

Odemykání dětského potenciálu

Audioknižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají. Odhalíte, proč je důležité pomoct dětem objevit přirozené talenty a jak

Obrázek podcastu Lucemburská epopej I.

Lucemburská epopej I.

Jan Lucemburský se stává českým králem. Spisovatel a historik líčí jedno z nejslavnějších období našich dějin, kdy byla Praha centrem římské říše. „Cesta Lucemburků na český trůn nebyla jednoduchá a více než meče hovořila zpočátku diplomacie,“ píše Vlastimil Vondruška.

Obrázek podcastu Kat

Kat

Máchovo básnické i prozaické dílo bylo silným inspiračním zdrojem režiséra a skladatele Emila Františka Buriana. Ten v roce stého výročí básníkovy smrti dramatizoval román Křivoklad - první díl zamýšlené tetralogie, jejímž hrdinou byl kat ve službách krále Václava IV. B

Obrázek podcastu Carmen

Carmen

Literární příběh Carmen je prodchnut nezadržitelnou vášní a neúprosnou osudovostí. Základ příběhu si Mérimée podle vlastního doznání odnesl z vyprávění své přítelkyně hraběnky de Montijo, obsahujícího mj. skandální rodinnou aféru o milostném vzplanutí šlechtice k dělnic