Obrázek podcastu Dobrodružství šesti trampů

Audiokniha Dobrodružství šesti trampů

Obrázek podcastu Kazatel

Kazatel

Kazatel je temný, mrazivý hororový román o středověkém knězi Řehořovi a mladíkovi ze současnosti, Gabenovi. Jedině jejich společné úsilí jim dává šanci jednou provždy skoncovat s něčím, co nechce nic víc než se dostat na světlo. Za jakoukoli cenu!

Obrázek podcastu Vymazlené vraždy 3

Vymazlené vraždy 3

Podivínský influencer zmizel v rekonstruovaném domě kouzelníků. Někdo plánovitě vraždí příslušníky stejného rodu. Jak odhalit námezdního vraha bez motivace k oběti? Po úspěchu knih Vymazlené vraždy a Vymazlené vraždy 2 přichází nakladatelství Golden Dog s dalšími třemi …

Obrázek podcastu Než stromům dojde dech

Než stromům dojde dech

Audiokniha Než stromům dojde dech je vyznáním lásky stromům a současně výzvou, abychom konečně začali chránit přírodu a pečovat o její nekonečnou mnohotvárnost, i když se nám doposud nepodařilo zcela pochopit její provázanost. A také cestou k pochopení, že to děláme ve …

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 75 - Věra Mašková 08.06.2014

100 statečných - Host č. 75 - Věra Mašková 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - V. Mašková (dramaturgyně, Městská divadla pražská)

Obrázek podcastu 04. Němčina - cestovní konverzace

04. Němčina - cestovní konverzace

4. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu Lvice v erbu krále

Lvice v erbu krále

Romantika na královském dvoře V milostném románu odehrávajícím se na dvoře krále Filipa v zemi Opálie se to hemží intrikami a zradami, ale především je plný romantiky a lásky. Cesta k lásce bývá občas krkolomná. A to i na královském dvoře. Krále země Opálie Filipa ze So…

Obrázek podcastu Tentokrát CEFR - A2, anglicky-slovensky

Tentokrát CEFR - A2, anglicky-slovensky

Tentokrát CEFR – A2, anglicky-slovensky, je audio kniha vhodná pre samoukov. Druhý diel zo série – Tentokrát CEFR. Je to prehľadný a praktický kurz anglickej slovnej zásoby určený pre Slovákov, ktorí chcú postúpiť od základov k istejšiemu používaniu jazyka. Na úrovni A2…

Obrázek podcastu Hříšná dohoda

Hříšná dohoda

Svatba má být tím nejšťastnějším dnem v životě, ne dnem, kdy zjistíte, že váš nastávající je nevěrný zmetek. Při zoufalém útěku od oltáře mě zachytí silné ruce. Škoda, že patří úhlavnímu nepříteli mého ex – Oliveru Deubelovi. Je bohatý a mocný, tenhle muž je ztělesněný …

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje v prodejně zbraní

Krotitel rizik podnikání zasahuje v prodejně zbraní

Podnikáte nebo se teprve chystáte podnikat? Bojíte se rizik, problémů, neúspěchu nebo dokonce krachu své firmy? Bojíte se, že v důsledku neúspěchu v podnikání přijdete o rodinný či firemní majetek? Máme pro Vás řešení! Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasah…

Obrázek podcastu Ljuba Hermanová

Ljuba Hermanová

Původní LP album 1218 0477 "Večer s Ljubou Hermanovou" složené ze starších snímků i aktuálního vyprávění a rozhovoru umělkyně s Bohumilem Bezouškou vydal Supraphon v roce 1983 - nyní tento kompilační titul vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Najbohatší muž v Babylone

Najbohatší muž v Babylone

Táto nadčasová klasika, ktorú zbožňujú milióny ľudí, obsahuje kľúč ku všetkému, po čom túžite a ku všetkému, čo chcete dosiahnuť. Odhaľuje tajomstvo, ako dosiahnuť osobný blahobyt. TAJOMSTVÁ ÚSPECHU STARÝCH NÁRODOV – ISTÁ CESTA K ŠŤASTIU A PROSPERITE Nespočetnému množst…

Obrázek podcastu Život víry 2025/03

Život víry 2025/03

Život víry 2025/03 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková, Daniel Zeman a Jakub Lofítek. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Transgender v církvi Otázka rodové (genderové) identity a jejího menšinov…

Obrázek podcastu Business Risk Buster Intervenes 4

Business Risk Buster Intervenes 4

Business Risk Buster Intervenes 4 - audiokniha obsahuje čtvrtý díl seriálu o rizicích podnikání v angličtině. Autor Vladimír John. Účinkují Jon Keeble, John Chancer. Do you run a business? Then you have to hear this true story! Every entrepreneur wants to be successfu…

Obrázek podcastu Tři malá prasátka

Tři malá prasátka

Za každou cenu odhalí pravdu. I kdyby ho měla zabít. Před pěti měsíci byla manželka Roberta Ketta, Billie, unesena při procházce Londýnem. Uplynulo pět měsíců a Kettovi se nepodařilo najít jedinou stopu. Žádná známka toho, kde se jeho žena nachází, zda je v pořádku, ne…

Obrázek podcastu Myšlenky antických klasiků

Myšlenky antických klasiků

Původní komplet 5 EP 0 88 0490-4 "Myšlenky antických klasiků" vydal Supraphon v roce 1975 - nyní titul s myšlenkami a díly Homéra, Aristotela, Platóna a dalších antických autorů a myslitelů vydáváme poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil. Někteří z nás, ti, kteří dosáhli výrazných úspěchů, zabili vícekrát. Nechci to dramatizovat, ale je to tak. Někteří z nás jsou dobří, jiní špatní a někteří prostě jen nešťastní. Já jsem Ernest Cunningham. Říkejte mi Ern nebo Ernie. Přál b…

Obrázek podcastu Goethe, Schiller, Heine, Rilke, Morgenstern, Brecht....Mistrovská díla německé poezie

Goethe, Schiller, Heine, Rilke, Morgenstern, Brecht....Mistrovská díla německé poezie

Z komentáře Eduarda Goldstückera k původnímu titulu DV 15203 "Goethe, Schiller, Heine, Rilke, Morgenstern, Brecht....Mistrovská díla německé poezie" vydanému Supraphonem v roce 1963 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Nevelký počet básní od dvanácti předních autorů s…

Obrázek podcastu Bastard bohů

Bastard bohů

Říká se, že změna je život. Někdy s sebou ale přináší zkázu a smrt… Časy se mění. Kde se dřív rozkládala nehostinná divočina, rostou teď místo vykácených stromů lidské osady. Kámen pomalu nahrazuje kov, na mořích přibývá lodí a barbarský sever, vždy divoký a zuřivý, již…

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše …

Obrázek podcastu Právo první noci

Právo první noci

Během cesty po Moravě se panoš Ota setká se svou vzdálenou sestřenicí Miladou ze Zástřizlí. Je zoufalá a prosí ho o pomoc. Žije na Krakovci nedaleko Prostějova, kde se v poslední době stalo několik podivných událostí, které vyvrcholily vraždou jejího manžela. Co je však…

Obrázek podcastu Julie mezi slovy

Julie mezi slovy

Maminka nebyla začarovaná vždycky. Dřív bývala nejbáječnější maminkou na světě… Je to průšvih a nespravedlnost. Těmhle slovům desetiletá školačka Julie rozumí, zato ji pořád děsí, proč se její maminka-alkoholička po rodinném rozvratu odmítla stýkat s ní i s její sestřič…

Obrázek podcastu O čertovi

O čertovi

Jak láska pekelníka napravila … nevěříte? Překrásný příběh o čertovi Florimónovi, který byl vyslán z pekla na zem zlobit kominíky. Čert Florimón byl Luciferem seslán na zem, aby škodil lidem. Správný čert neudělá ani krok bez kapesního vydání knížky „Kterak lidem škodi…

Obrázek podcastu Dědictví

Dědictví

Osud ti dá to, co potřebuješ. A trápení má každý. Bez trápení není život. „Roba je enem na robotu,“ zní poučení, které předávají ženy na Hlučínsku z generaci na generaci. Těžký život, do kterého zasáhne i válka, poutavě popisuje autorka, která tento kraj dobře zná. „D…

Obrázek podcastu Hra na lháře

Hra na lháře

Hra na lháře má celkem jednoduchá pravidla: 1. Vyslov lež! 2. Na svém výmyslu trvej! 3. Nenech se načapat! Isa a její kamarádky spolu kdysi v internátní škole hrávaly hru na lháře: spolužačkám, učitelkám a vlastně kdekomu vykládaly smyšlené historky. Jejich zábava se al…

Obrázek podcastu Rudé paprsky severního slunce

Rudé paprsky severního slunce

Špionážní thriller, odehrávající se v Praze a obou částech Korejského poloostrova. Český vědec dostává nabídku na pracovní cestu do Asie. Odjede i s manželkou v domnění, že nové prostředí zachrání jejich chátrající vztah. Jenže oba čeká nové milostné vzplanutí, které po…