Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Dobrodružství kolegijního rady Pavla Ivanoviče Čičikova (Mrtvé duše)

Audiokniha Dobrodružství kolegijního rady Pavla Ivanoviče Čičikova (Mrtvé duše)

Délka:

2 hod 2 min

Čte:

Milada Horutová

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Agent JFK –  Chladná hra

Agent JFK – Chladná hra

Další adrenalinový příběh plný akce, ledu, mamutů – a kovářů. Do literární série Agent JFK vstupuje skvělý spisovatel, věhlasný šéfredaktor a nakladatel v jedné osobě – Tomáš Němec. Nechte se jím provést hodně – ale fakt hodně – zmrzlou Prahou. A bude vám zima, to vám z

Obrázek podcastu Žebrácká opera

Žebrácká opera

Parodický příběh lásky dvou žen ke slavnému lupiči v jedné z nejslavnějších komedií anglického dramatika Johna Gaye.Anglický dramatik John Gay (1685-1732) byl ve své době velice uznávaným básníkem, tvůrcem operních libret, například pro Georga Friedricha Händela, a auto

Obrázek podcastu Pan Spencer

Pan Spencer

{'cs': 'Byl nádherný, starší a měl tu nejhorší pověst v celé Anglii. Z toho, jak se na mě díval, mi běhal mráz po zádech. \nPoprvé jsme se potkali na svatbě, kde za mnou vyšel ven a políbil mě. \nPodruhé skončilo naše setkání obrovskou hádkou, při které jsem ho vyhodila

Obrázek podcastu Záhadný grimoár

Záhadný grimoár

Čaroděj Rumblitz se ztratil. Jeho věrní se ho vydávají hledat na nespočetných ostrovech, zatímco ve vzdálené Erotreji, pod diktátem vládce Umejtése, zuří opravdu velmi tichý a nepatrný odboj, který vyústí ve válku s Lichánem. Na čí stranu se tentokrát starý čaroděj přid

Obrázek podcastu Syn lovce medvědů

Syn lovce medvědů

„Tvé kouzlo opět svazuje nás a u srdce tak sladko je mi. Přátelství pevné jako provaz uzavřel Frank a Tlustý Jemmy!“ Kouzlo všech Májovek. Pravdivost, nespoutanost, fantazie, energie, adrenalin a především "láska k bližnímu svému". Vohkadeh, mladý indián, jede cvalem

Obrázek podcastu Průvodce Římem

Průvodce Římem

Nechte se vtáhnout do atmosféry historického Říma. S naším audioprůvodcem máte věčné město na dosah ruky i vy. Získáte: - více než 50 minut profesionálního a neotřelého výkladu k historii, umění a 16 památkám, které při své cestě do Říma určitě musíte navštívit - orient

Obrázek podcastu Můj brácha tornádo

Můj brácha tornádo

Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD. Někdy se mi zdá, že se chová jako tornádo. Chvíli neposedí, místo

Obrázek podcastu Zmizelé dívky

Zmizelé dívky

Ve wiltshirské venkovské krajině se nachází Ďáblova štreka – strašidelná cesta, v jejímž okolí se dějí podivné věci, ať už jde o sérii úmrtí nebo pláč dítěte ozývající se z noční temnoty. Případ Olivie Rutherfordové je však tím nejznepokojivějším. Čtyři dívky jely domů

Obrázek podcastu Nalezený

Nalezený

Ztracený syn se sice našel, ale jako by z něj najednou byl někdo jiný… Jedenáctiletý Evan se neopozdil – on totiž z ragbyového tréninku domů nakonec nedorazil. Policejní tým vedený svéráznou inspektorkou Naylorovou se pouští do pátrání, nicméně nenachází žádné svědky ch

Obrázek podcastu Ledová sfinga

Ledová sfinga

V Ledové sfinze se Verne pokusil navázat na "Dobrodružství Arthura Gordona Pyma" od Edgara Allana Poea. Poeovo fascinující vyprávění o plavbě do jižních moří končí tajuplnou scénou: uprchlíci se ocitají v oblaku páry, z něhož probleskuje jakási bílá postava... Verna ta

Obrázek podcastu Šest klobouků aneb Jak myslet

Šest klobouků aneb Jak myslet

Dokážete zvýšit efektivnost vašeho myšlení? Naučte se efektivně myslet a používat metodu laterárního myšlení. Audiokniha Šest klobouků načtená Janem Faltýnkem vám představí stejnojmennou metodu světově uznávaného Edwarda de Bona. Teorie šesti klobouků je využívána v po

Obrázek podcastu Naučte mě zabít draka

Naučte mě zabít draka

Závěrečný desátý díl série Sedmý smysl s Hankou, Sváťou, Rafanem a dalšími. Příběh plný zvratů a dobrodružství. Jak to dopadne s nadaným Vítkem, stane se rytířem?

Obrázek podcastu Marťan

Marťan

Je nejslavnějším mužem na Zemi. Má to však háček: není na Zemi… Před šesti dny se Mark Watney jako jeden z prvních lidí prošel po Marsu. Teď je přesvědčený, že bude prvním člověkem, který tam zemře. Málem zahynul v prašné bouři a zbytek jeho posádky odletěl v domnění, ž

Obrázek podcastu Inner Game pro manažery

Inner Game pro manažery

Úspěšný americký poradce se v audioknize zabývá uplatněním jedinečné metody zvyšování výkonnosti - Inner Game - v pracovním prostředí. Vychází ze své dlouholeté zkušenosti s aplikací metody ve sportu i ve firmách a pomáhá lidem překonat mentální překážky, které zabraňuj

Obrázek podcastu Anna R.

Anna R.

Více než sto let staré dopisy schované na půdě chalupy v Dobřívě odhalují skutečný příběh z první světové války a jejich pisatelé ožívají. František Reindl, majitel rozlehlého hospodářství, odchází do války, jejíž smysl je mu cizí. Břemeno správy statku spočine na ramen

Obrázek podcastu Illusion

Illusion

The second step into the Darkness is called Illusion, and the pioneer of modern-era horror stories, Howard Phillips Lovecraft, meets another of his “gurus” – Edgar Allan Poe (Lovecraft himself is sometimes referred to as E. A. Poe’s direct successor). William Wilson is

Obrázek podcastu Divadlo, divadlo, divadlo / William Shakespeare 2.

Divadlo, divadlo, divadlo / William Shakespeare 2.

Divadlo, divadlo, divadlo - miniserie určená pouze pro digitální prodej je věnovaná divadlu a autorům s divadlem spjatým. WILLIAM SHAKESPEARE (pokřtěn 26. dubna 1564 - zemřel 23. dubna 1616) byl anglický herec, básník a dramatik. I když od napsání jeho her uplynulo víc

Obrázek podcastu Kaiser-Lábus: Nekonečná deska

Kaiser-Lábus: Nekonečná deska

Původní LP album 11 0910-1 811 "Oldřich Kaiser Jiří Lábus Nekonečná deska" vydal Supraphon v roce 1989, část nahrávky byla vydána v roce 2007 jako součást CD SU 5837-2 "Kaiser a Lábus Lůďo, to je nap(r)osto no(r)mální a další povedené scénky". Tentokrát ale vychází půvo

Obrázek podcastu Běsi z temného hvozdu

Běsi z temného hvozdu

Slunečního světla ubývá. Bohové opustili zemi a ztemnělou krajinou se plíží běsové. Vprostřed hvozdů se v osamocených chýších a osadách skrývají poslední lidé. Před spáry démonů je chrání chatrné hradby nebo bariéry z kouzel. Kruté časy zde přečkává i lovec Mladen a dív

Obrázek podcastu Hypnotizér

Hypnotizér

Psychiatr Erik Maria Bark je uznávaný odborník na léčbu traumat pomocí hypnózy. Jedné prosincové noci ho probudí zvonění telefonu. Volá mu detektivní inspektor Joona Linna z nemocnice ve Stockholmu a prosí ho, aby okamžitě přijel k případu malého chlapce, který je v bez

Obrázek podcastu Zulejka otevírá oči

Zulejka otevírá oči

„Aby člověk došel do cíle, musí jen jedno – jít.“ Historická fikce inspirovaná příběhy, které autorce vyprávěla její babička. Ta byla v dětství spolu s rodiči a dalšími “kulaky” vyhoštěna na Sibiř. Debut mladé tatarské spisovatelky se odehrává na pozadí velkých dějinn

Obrázek podcastu Bird box

Bird box

Děsivé postapokalyptické drama a zoufalý pokus o útěk do bezpečí. Venku číhá něco děsivého... Nikdo neví kdo, nebo co, to je a odkud se to vzalo. Záhadné bytosti manipulující mysl každého, kdo se na ně podívá, jsou nevysvětlitelnou hrozbou, která pustoší celý svět. Malo

Obrázek podcastu Mrazivé vyhlídky

Mrazivé vyhlídky

Blíží se Vánoce a na městečko Lost Creek se snášejí sněhové vločky. V autosedačce potichu pláče tříletý chlapeček. Jeho matka, studená jako led, leží zhroucená na volantu. O pár dnů později je nalezena další mrtvá matka s přeživším dítětem. Detektiv Madison Harperová bě