Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Bábovky

Audiokniha Bábovky

Délka:

8 hod 56 min

Čte:

Helena Dytrtová

Vydavatel:

Motto

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Můj život v Severní Koreji

Můj život v Severní Koreji

Neustále jsme žili v šeru. V obavě, že by nás mohli slyšet sousedé, jsme spolu téměř ani nemluvili… Život v hladomoru a totalitní diktatuře dohnal mladou Severokorejku Pak Čihjon k útěku i za cenu, že opustí umírajícího otce. Její první pokus přejít nelegálně hranice v

Obrázek podcastu Digitální minimalismus

Digitální minimalismus

Digitální minimalisté jsou všude kolem nás. Jsou to klidní, spokojení lidé, kteří se umějí ponořit do rozhovoru, aniž by museli potají kontrolovat telefon. Dovedou se nechat zcela pohltit dobrou knihou, ranním během, svými myšlenkami. Umí se bavit s přáteli a nic je nen

Obrázek podcastu Liščí pohádka

Liščí pohádka

Pohádka Marie Kubátové o jedné šikovné lišce nebo, lépe řečeno, liščí mamince. Tu čeká nelehký úkol. Postarat se o svá mláďata a zároveň i splnit pohádkové povinnosti.Osoby a obsazení: liška Ryška (Dana Černá), král (Jaromír Meduna), bílá sudička (Eliška Kasanová), temn

Obrázek podcastu Krvavý mesiac

Krvavý mesiac

Harrymu sa rozpadol celý život a jediný únik nachádza na dne pohárika. Odcestuje do Los Angeles, kde je odhodlaný upiť sa na smrť. Namiesto toho však pomôže staršej filmovej herečke Lucille uniknúť pomste drogového kartelu. Tá mu na oplátku poskytne prístrešie, spoločno

Obrázek podcastu Přiveď mě zpátky

Přiveď mě zpátky

Byli mladí a zamilovaní. Na dovolené ve Francii zastavili u benzinové pumpy a Finn si odskočil. Když se vrátil, byla Layla pryč a už ji nikdy neviděl. Aspoň tak vypovídal na policii. O mnoho let později se Finn zasnoubil s Laylinou sestrou Ellen. Jenže najednou zavolala

Obrázek podcastu Mycelium I: Jantarové oči

Mycelium I: Jantarové oči

Lucas Hildebrandt (Jaroslav Plesl) poznal rigidní, fanaticky nábožné Össeany až nepříjemně zblízka; jeho otec byl největší pozemský odborník na jejich kulturu a rozhodl se své vědomosti synovi předat, ať už o to Lucas stál nebo ne – což jejich vzájemným vztahům příliš n

Obrázek podcastu Spolčení hlupců

Spolčení hlupců

Ignácius Reilly, dnes už legendární postava, je výstřední třicátník s akademickým vzděláním, který odmítá pracovat a žije se svou ovdovělou matkou. Notorický mudrlant a zápecník Ignácius považuje za své životní poslání sepsání význačného díla, ve kterém odhalí pomýlenos

Obrázek podcastu Barikáda z rozkvetlých kaštanů

Barikáda z rozkvetlých kaštanů

Supraphon vydal v roce 1964 v edici Gramoklub album DV 15223 Barikáda z rozkvetlých kaštanů - pásmo poezie českých básníků s motivy Pražského povstání v květnu 1945. Verše Františka Hrubína (úryvek z Jobovy noci a Pražského máje), Vítězslava Nezvala (sloka z Historickéh

Obrázek podcastu Nikdy se nepřestala usmívat

Nikdy se nepřestala usmívat

Robert Jenkins je uznávaný soudní psychiatr. Před sebou má případ, díky kterému už jeho jméno nikdy nezapadne. Alexandra je obyčejnou ženou, která nikdy nestála v centru dění. Nyní se však ocitla ve světle reflektorů s krví na rukou. Masová vražedkyně. 168 chladnokrevný

Obrázek podcastu Rozbité okno

Rozbité okno

Nejspolehlivější smrtící zbraní ve 21. století jsou informace… Slovutný newyorský kriminalista Lincoln Rhyme usilovně pracuje na dopadení mezinárodně hledaného profesionálního vraha, když se mu donese, že jeho bratranec je obviněn z vraždy a hrozí mu pětadvacet let natv

Obrázek podcastu Saturnin při chuti

Saturnin při chuti

Saturnin se stěhuje z Luhačovic do Prahy, aby mohl být nablízku své dívce Amelii. Záhy zakoupí starý zámeček v Libni a Amelia zase dva psy s vytříbeným vkusem pro výtvarné umění. Poté, co si teta Kateřina vyžádá Saturninových služeb, odjíždějí s ostatními do Karlových V

Obrázek podcastu Co se stalo, nemůže se odestát

Co se stalo, nemůže se odestát

Před německým soudem stojí československý emigrant, bývalý velitel internačního tábora pro Němce, a proti němu desítky svědků vypovídající o násilí a krutostech, kterých se na internovaných dopouštěl. Dokumentární drama Jaromíra Ptáčka na ožehavé téma poválečného odsunu

Obrázek podcastu V pekle jsme všichni Hébert

V pekle jsme všichni Hébert

Pro dítě chce přece každý to nejlepší. A tak když už se matka o své ratolesti starat nedokáže, bude pro ně tím správným řešením ústavní péče, bez ohledu na to, že otec stále žije. Vše je posvěceno vírou, takže je to v pořádku. Nebo by mělo být… Jak to vypadalo v kanadsk

Obrázek podcastu Soumrak dne

Soumrak dne

Pan Stevens byl celý život loajálním, oddaným, uctivým a pečlivým majordomem na Darlingtonském panství. Jeho pojetí svědomité služby má však za následek hradbu upjatosti, přes kterou si nikdy nedovolil projevit ani ty nejzákladnější city. Když jeho letitý zaměstnavatel

Obrázek podcastu Když uteče drak

Když uteče drak

Oblíbený pohádkový seriál Jaroslavy Pechové z archivu Českého rozhlasu. Účinkují: Karel Höger, Jiří Prager, Petr Haničinec, Jaroslava Pokorná, Karolína Slunéčková, Miroslav Masopust, František Filipovský a další.

Obrázek podcastu Sonny Boy - Paměti

Sonny Boy - Paměti

K fanouškům nejen filmu se dostává tato exkluzivní autobiografie jedné z největších hereckých ikon minulého století. Al Pacino v knize popisuje svoje začátky v chudinských čtvrtích, temné dny strávené v ghettech a následnou lásku k hraní, která mu vydržela po celý život

Obrázek podcastu Druhá šance

Druhá šance

Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai

Obrázek podcastu Zrušený rok – Deník 2020

Zrušený rok – Deník 2020

Neměly by dnes - jak moje kdysi nezpochybnitelná, mnohaletá láska k Veronice (jakkoliv tragicky skončivší), tak moje kdysi nezpochybnitelné, ještě delší přátelství s Martinem (byť později taktéž ztroskotavší) - být spíš důvodem k oslavě než truchlení? Neměl by být můj o

Obrázek podcastu Jak získávat přátele a působit na lidi 2019

Jak získávat přátele a působit na lidi 2019

Nadčasový bestseller osobního rozvoje a mezilidské komunikace. Hledáte-li v historii knižního trhu knihu, která zásadním způsobem změnila podobu svého oboru, pak na poli osobního rozvoje a mezilidské komunikace náleží první místo knize Jak získávat přátele a působit na

Obrázek podcastu Milión

Milión

Vyprávění proslulého italského středověkého cestovatele, který se stal dvořanem mongolského chána Kublaje, zaujme i dnes barvitým líčením zemí Dálného východu.Benátský cestovatel a prozaik Marco Polo (1254-1324) byl původem šlechtic. V letech 1271-1295 podnikl s otcem N

Obrázek podcastu Barva z kosmu

Barva z kosmu

Povinná četba pro milovníky hororu a fantastiky. Průřez tím nejlepším z díla H. P. Lovecrafta včetně titulní povídky Barva z kosmu, která pojednává o důsledcích dopadu meteoritu do odlehlého údolí Nové Anglie. Americký autor Howard Phillips Lovecraft patří k zakladatelů

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 11

Hovory o józe a mystice č. 11

Obsahuje nové pojednání autora "Vědomí je vše, vše je vědomí", o důležitosti a moci vědomí, a o způsobech, kterými je můžeme poznat. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Mrtví kráčí po zemi

Mrtví kráčí po zemi

Dokáže novodobý kovboj přežít v postapokalyptickém světě? Dokáže najít Stephena Kinga? A co je sakra to obludné monstrum, které si to po nocích štráduje městem? Kovbojův život začal, když většina populace na zemi zemřela. A pak se z hrobů vrátila. Myslel si, že samota j

Obrázek podcastu Sila rozumu v bláznivej dobe

Sila rozumu v bláznivej dobe

Akými trikmi sa dá do slov prepašovať podprahová reklama? Nakoľko sa slovník Zomri odlišuje od slovníka Mariana Kotlebu? Čo je deepfake? Ako rozoznať logicky chybný argument? Prečo ignorujeme pravdivé fakty? Akými najčastejšími trikmi sa manipulujú grafy? Ako často skon

Obrázek podcastu Brány Skeldalu: Bílá věž

Brány Skeldalu: Bílá věž

Autorské čtení druhého dílu fantasy tetralogie Brány Skeldalu: Bílá věž. Divoká jízda tří vyvolených zmetků pokračuje. Z jihu ostrova se šíří neznáme zlo, ostrov umírá a zdá se, že s ním počal umírat i svět. Katynka, Vlaherova snoubenka zmizela v den svatby. Tulák a mu