Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu 1001 myšlenek: část Věda a Technika

Audiokniha 1001 myšlenek: část Věda a Technika

Délka:

13 hod 29 min

Čte:

Gustav Bubník

Vydavatel:

ProgresGuru

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Najbohatší muž v Babylone

Najbohatší muž v Babylone

Táto nadčasová klasika, ktorú zbožňujú milióny ľudí, obsahuje kľúč ku všetkému, po čom túžite a ku všetkému, čo chcete dosiahnuť. Odhaľuje tajomstvo, ako dosiahnuť osobný blahobyt. TAJOMSTVÁ ÚSPECHU STARÝCH NÁRODOV – ISTÁ CESTA K ŠŤASTIU A PROSPERITE Nespočetnému množst

Obrázek podcastu Paměť

Paměť

>>„Tato kniha nabízí radikálně nové a poutavé vysvětlení toho, jak a proč si pamatujeme.“ Matthew Walker, autor knihy Proč spíme<< >>Často marně vzpomínáte, kam jste položili klíče? Pamatujete si něco jinak než vaši kamarádi? Zkrátka zapomínáte? Není důvod k panice!

Obrázek podcastu Moudrost psychopatů

Moudrost psychopatů

Fascinující cesta do myšlení psychopatů. Známý oxfordský psycholog nás naučí odhalovat psychopaty mezi námi a ukáže, jak se můžeme snadno ubránit jejich často rafinovaným a nečekaným útokům. Psychopati bývají nebojácní, sebevědomí, okouzlující, bezohlední a soustředění

Obrázek podcastu Často kladené otázky o vesmíru

Často kladené otázky o vesmíru

Od autorů bestselleru „O čem víme prd“. „Kdyby se k vesmíru dodávala nápověda, vypadala by jako tahle audiokniha.“ Máte spoustu otázek: o prostoru, o času, o gravitaci, o pravděpodobnosti toho, že v červí díře potkáte své starší já. A všechny odpovědi najdete v téhle kn

Obrázek podcastu Pozvedněte svou hru

Pozvedněte svou hru

Jdi úspěchu naproti, sám od sebe nepřijde. Výkonnostní kouč, řečník a autor Alan Stein Jr. vám poradí, jak zvýšit svou produktivitu a dosáhnout všech cílů, které jste si vytyčili. Naučte se metody a strategie, které používají elitní hráči a týmy k dosažení světové úrovn

Obrázek podcastu Buď sám sebou – jdi vlastní cestou

Buď sám sebou – jdi vlastní cestou

V této knížce najdete znovu cestu ke svému životu. Získáte chuť žít – a to není málo. Spolu nebudeme filozofovat, ale podáte si ruku se samotným životem. Jsme tady všichni na krátkou chvíli a byla by škoda stát celý život na nástupišti při čekání na ten „správný“ vlak.

Obrázek podcastu Odhalte manipulující trikaře

Odhalte manipulující trikaře

Staňte se mistry komunikace, doma i v širém světě. Může s užitkem poslouchat i naprostý začátečník v angličtině i český velvyslanec v Londýně nebo ve Washingtonu. Naučte se odhalovat různé manipulující, nedovolené, zakázané, úskočné, trikové, podraznické či jakkoliv jin

Obrázek podcastu Hacknuté tělo

Hacknuté tělo

Objevte revoluční způsob v boji proti stárnutí. Dave Asprey trpěl nesčetnými příznaky stárnutí už jako mladý muž, což vyvolalo jeho celoživotní spalující touhu omládnout s každým rokem. Již více než 20 let se snaží najít inovativní, vědecky podložené metody, jak moderni

Obrázek podcastu Nedělní párty s Picassem

Nedělní párty s Picassem

>> „Když se děti naučí vnímat umění, bude vzkvétat i místo, kde společně žijeme. ‚Nedělní párty s Picassem‘ jim v tom dokáže pomoci.“ — Krištof Kintera, vizuální umělec ## O audioknize Tato ohromující audioknížka vám otevře dveře do nového světa. A nejen vám, vy do ně

Obrázek podcastu Jak rozvíjet inteligenci svého dítěte

Jak rozvíjet inteligenci svého dítěte

Komplexní vyladěná příručka pro rodiče dětí do tří let do plnoletosti. Zde máte v jedné publikaci pohromadě vše podstatné! Plus zkušenosti z vyspělého zahraničí. Vše z této publikace může obohatit Vaše děti, leccos může navíc pomoci i Vám samotným, milí rodiče – v osobn

Obrázek podcastu Opouštím ostrov

Opouštím ostrov

Mohl jsem být uklízečem v nemocnici. Mohl jsem utonout v hluboké noci uprostřed přehrady. Kormidlovat plachetnice na Jadranu, hrát na klavír v koncertních sálech nebo být gynekologem. O tom, že se tak nestalo, rozhodovaly životní náhody a příhody, které směřovaly a prot

Obrázek podcastu Počkat, já jsem šéf?!?

Počkat, já jsem šéf?!?

Všechny aspekty vedení týmu na jednom místě Tato audiokniha není jen další průvodce managementem, je to nezbytný nástroj, který vám dodá sebejistotu a znalosti potřebné k tomu, abyste zazářili v roli manažera. Economy vás provede každým aspektem vedení týmu, od základů

Obrázek podcastu Hovory s Bohem II.

Hovory s Bohem II.

Je čas začít nový život Druhá kniha populárních Hovorů s Bohem je psána formou „veřejného dialogu“, který je určen všem, kdo přemýšlejí o své duchovní cestě v kontextu moderní doby. To, co se přihodilo autorovi této knihy, se může stát i vám. Je čas začít nový život.

Obrázek podcastu Božská rovnice: Hledání teorie všeho

Božská rovnice: Hledání teorie všeho

Má vesmír plán? Anebo s námi hraje a bude hrát kostky? Nalezení teorie všeho – tedy zformulování jednotné teorie pole, která by skloubila čtyři základní přírodní síly – představuje pro fyziku svatý grál a pro zbytek lidstva divotvorný pokrok. Michio Kaku shrnuje peripet

Obrázek podcastu Malé experimenty

Malé experimenty

„Malé experimenty bez váhání řadím mezi nejlepší knihy o produktivitě, jaké jsem kdy četl.“ — Ryder Carroll, tvůrce metody bullet journal Úplně jsem si zamiloval tuto hlubokou, a přitom tak praktickou knihu. — Oliver Burkeman, autor knihy Čtyři tisíce týdnů ## O knize K

Obrázek podcastu Faktomluva

Faktomluva

Kniha tak důležitá pro pochopení světa, že ji Bill Gates daroval všem americkým vysokoškolským absolventům roku 2018. Kniha odhalující naši naprostou neznalost současného stavu – zázraků lidského pokroku v tvrdých datech. Kniha, která je vaším novým antidepresivem ve

Obrázek podcastu Buď v pogodě

Buď v pogodě

Audioknihu čte Sandra Pogodová a Jan Kanyza Mám intenzivní pocit, že zatímco jiní stáli před narozením frontu na chytrost a šikovnost, já jsem se omylem zatoulala ke stánku, kde rozdávali nemotornost a nepoučitelnost. Můj život je plný karambolů a neskutečně skutečných

Obrázek podcastu Iniciace Smrti - Cesta proměny

Iniciace Smrti - Cesta proměny

Audiokniha pro vnitřní očistu, sjednocení těla, mysli a ducha. Tato jedinečná audiokniha je jemným, a přesto hluboce transformačním průvodcem na cestě osobní i duchovní proměny. Vede posluchače skrze symbolickou smrt starých vzorců, bolestí a omezení do prostoru vnitřní

Obrázek podcastu Jak se stát nikým: Probuzení pro skeptiky

Jak se stát nikým: Probuzení pro skeptiky

„Model světa je lepší mít v cajku“ Jak funguje naše mysl, jak se zbavit úzkostí a nejistot? Jednou z cest jsou „mimořádné“ stavy vědomí, například meditace. Kniha Jiřího Charváta je nejen poučením, ale přináší i pochopení a úlevu. Chcete pochopit, jak se tvoří naše „já“

Obrázek podcastu Nikdy se nevzdávej

Nikdy se nevzdávej

9 lekcí pro naplněný život. Inspirativní životní příběh stoletého Bena Ferencze, vyšetřovatele nacistických válečných zločinů, známého jako „žalobce zla“. Narodil se krátce po skončení první světové války v Transylvánii, v jednom z nejchudších koutů tehdejší Evropy na h

Obrázek podcastu Čtyřhodinový pracovní týden

Čtyřhodinový pracovní týden

Ať jste přepracovaný zaměstnanec, nebo podnikatel lapený v pasti své vlastní firmy, tato audiokniha vám ukáže cestu k veselejšímu životu. Systém "otroč - šetři - odpočívej", kdy v mládí po celé dny dřete a vlastní život jakoby odkládáte na důchod, je již překonán. Je mo

Obrázek podcastu Síla pozitivního jednání

Síla pozitivního jednání

„Lidé, kteří jednají pozitivně, dosahují lepších výsledků.” Svět kolem nás se totiž zlepšuje prostě jen tím, že jednáme pozitivně. Z tohoto jednání nám může plynout okamžitý prospěch od lepšího zdraví, otevřené mysli až po harmonii ve vztazích. Audiokniha významného aut

Obrázek podcastu Kúsky reality

Kúsky reality

Kým Obyčajné zázraky sú o fyzike obyčajných vecí – stromoch, oblakoch, iskrách, teda o základoch klasickej fyziky, Kúsky reality je audiokniha o najpodivnejších javoch, ktoré skúmame – o cestovaní v čase, vzniku vesmíru, štruktúre priestoru. Je o dvoch pilieroch moderne

Obrázek podcastu Nauka o osobním úspěchu

Nauka o osobním úspěchu

Autor bestselleru Myšlením k bohatství vám nabízí prvotřídní pojednání o individuálním úspěchu. Naučte se uplatňovat systém úspěšnosti, jehož pomocí dosáhli mimořádných úspěchů největší američtí podnikatelé, inovátoři a lídři. Napoleon Hill strávil dvacet let zkoumáním

Obrázek podcastu 12 pravidel pro život

12 pravidel pro život

Audiokniha renomovaného psychologa Jordana B. Petersona destiluje poznání o lidském charakteru a osudu do dvanácti pravidel, vyrůstajících z těch nejtradičnějších hodnot: zodpovědnosti za vlastní život i svět kolem sebe, víry v lidské společenství a vztah k nadosobním h