Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

3. 8. 2026, svátek má Miluše, zítra Dominik

+ 25:42
Obrázek epizody Pozor, zákruta byla fenomén. Mluvili jsme k milionům posluchačů, vzpomíná Luboš Machaj

Pozor, zákruta byla fenomén. Mluvili jsme k milionům posluchačů, vzpomíná Luboš Machaj

Dnes

25 min

+ 27:16
Obrázek epizody 💰 To snad nemyslí vážně... | Zachraň si dovolenou #34

💰 To snad nemyslí vážně... | Zachraň si dovolenou #34

Dnes

1 min

+ 46:12
Obrázek epizody Co vás v dějáku nenaučili: Polsko ve 20.století - epicentrum holocaustu, stalinského teroru a pádu komunismu

Co vás v dějáku nenaučili: Polsko ve 20.století - epicentrum holocaustu, stalinského teroru a pádu komunismu

Dnes

18 min

+ 1:11:52
Obrázek epizody Znepokojivá realita „černých“ domovů pro seniory

Znepokojivá realita „černých“ domovů pro seniory

Dnes

25 min

+ 2:57:44
Obrázek epizody Kdo potrestá vraha? Nevyřešená vražda ze 70. let odhaluje Františka Mrázka i tragédii rodiny Velíšků

Kdo potrestá vraha? Nevyřešená vražda ze 70. let odhaluje Františka Mrázka i tragédii rodiny Velíšků

Včera

24 min

+ 3:46:51
Obrázek epizody #462 - María Alvarado Muñoz & Gloria Choi

#462 - María Alvarado Muñoz & Gloria Choi

Včera

1 hod 21 min

+ 4:17:42
Obrázek epizody Její rodiče ví, kdo ji zabil, ale nikdo nebyl odsouzen. Sherri Papini chtěla stejnou pozornost!

Její rodiče ví, kdo ji zabil, ale nikdo nebyl odsouzen. Sherri Papini chtěla stejnou pozornost!

Včera

49 min

+ 5:30:44
Obrázek epizody Ředitel ČT Hynek Chudárek. Armagedon v České televizi a plán na miliardový škrt, ohrožená tvorba, kontakty napříč médii i spor kolem Václava Moravce

Ředitel ČT Hynek Chudárek. Armagedon v České televizi a plán na miliardový škrt, ohrožená tvorba, kontakty napříč médii i spor kolem Václava Moravce

Včera

30 min

+ 6:11:45
Obrázek epizody Ondřej Vetchý: Cimrmana budeme hrát, i kdyby Svěrák nesouhlasil. Smolaři čekají na lístek třeba dvacet let

Ondřej Vetchý: Cimrmana budeme hrát, i kdyby Svěrák nesouhlasil. Smolaři čekají na lístek třeba dvacet let

31. 7. 2026

27 min

+ 6:34:48
Obrázek epizody Studentům dávám v pátek volno, aby mohli podnikat, říká ředitel kandidující do Senátu

Studentům dávám v pátek volno, aby mohli podnikat, říká ředitel kandidující do Senátu

31. 7. 2026

45 min

+ 7:29:10
Obrázek epizody STREĽBA ZO ZÚFALSTVA (S2E44)

STREĽBA ZO ZÚFALSTVA (S2E44)

31. 7. 2026

41 min

+ 8:16:43
Obrázek epizody KOŘIST, V. díl: Zloději outloňů

KOŘIST, V. díl: Zloději outloňů

31. 7. 2026

23 min

+ 10:28:19
Obrázek epizody SPECIÁL Ondřej Krutílek: Odmítám šmírování mailů

SPECIÁL Ondřej Krutílek: Odmítám šmírování mailů

31. 7. 2026

54 min

+ 11:13:15
Obrázek epizody Kdyby zítra nebyly sociální sítě, byla by apokalypsa. Vyděsilo mě, že jsem ztratila schopnost číst romány, říká Losekoot

Kdyby zítra nebyly sociální sítě, byla by apokalypsa. Vyděsilo mě, že jsem ztratila schopnost číst romány, říká Losekoot

30. 7. 2026

47 min

+ 11:40:51
Obrázek epizody Čestmír Strakatý: Klempíř věděl, co tou fotkou způsobí. Ludwig o mé práci lže

Čestmír Strakatý: Klempíř věděl, co tou fotkou způsobí. Ludwig o mé práci lže

30. 7. 2026

1 hod 1 min

+ 12:11:23
Obrázek epizody MANŽELKA BY MĚ TREFILA PÁNVIČKOU, KAŽDEJ GAMEPLAN SKONČÍ PRVNÍ RÁNOU - KOZMA A BROŽ

MANŽELKA BY MĚ TREFILA PÁNVIČKOU, KAŽDEJ GAMEPLAN SKONČÍ PRVNÍ RÁNOU - KOZMA A BROŽ

30. 7. 2026

1 hod 9 min

+ 13:14:52
Obrázek epizody Kolik skutečně zaplatíte, když se zabezpečujete na penzi?

Kolik skutečně zaplatíte, když se zabezpečujete na penzi?

30. 7. 2026

44 min

+ 13:37:53
Obrázek epizody Pánové v akci. Gang dvou bratrů, který se neštítil mafiánských praktik

Pánové v akci. Gang dvou bratrů, který se neštítil mafiánských praktik

29. 7. 2026

27 min

+ 13:57:23
Obrázek epizody Opozice si láme hlavu, jak nepůsobit tak bezradně

Opozice si láme hlavu, jak nepůsobit tak bezradně

29. 7. 2026

30 min

+ 00:00
Obrázek epizody MISSING: Kerry O’Brien-Krueger

MISSING: Kerry O’Brien-Krueger

Dnes

1 hod 3 min

Obrázek epizody Policista, který unikal spravedlnosti 20 let: Angarský maniak

Policista, který unikal spravedlnosti 20 let: Angarský maniak

31. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody V době vraždy měl být na druhém konci země. Jedna nečekaná stopa ale zničila jeho alibi

V době vraždy měl být na druhém konci země. Jedna nečekaná stopa ale zničila jeho alibi

30. 7. 2026

19 min