Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

15. 11. 2025, svátek má Leopold, zítra Otmar

+ 10:19
Obrázek epizody Máme hosty: Gočárova galerie má nového šéfkurátora. Chce dát prostor i opomíjeným

Pardubice

Máme hosty: Gočárova galerie má nového šéfkurátora. Chce dát prostor i opomíjeným

12. 11. 2025

10 min

+ 20:39
Obrázek epizody Paříž se bouří proti obchodu Shein. Gucci musí zaplatit miliardovou pokutu EU. Vztahy s AI se brzy posunou na novou metu

Trendy Expres

Paříž se bouří proti obchodu Shein. Gucci musí zaplatit miliardovou pokutu EU. Vztahy s AI se brzy posunou na novou metu

19. 10. 2025

10 min

+ 1:01:37
Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Strašilovi: Růžová obálka s dopisem psaným před 65 lety je naším osudem, že jsme spolu

Olomouc

Zlatá láska: Manželé Strašilovi: Růžová obálka s dopisem psaným před 65 lety je naším osudem, že jsme spolu

2. 11. 2025

40 min

+ 1:19:59
Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Stalinův pomník na Letné. Největší skupinové sousoší v Evropě zbourali po sedmi letech

Dvojka

Příběhy z kalendáře: Stalinův pomník na Letné. Největší skupinové sousoší v Evropě zbourali po sedmi letech

19. 10. 2025

18 min

+ 1:38:12
Obrázek epizody Cesta k uzdravení: I muži trpí úzkostmi. Panu Borisovi změnila každodenní život psychoterapie

Liberec

Cesta k uzdravení: I muži trpí úzkostmi. Panu Borisovi změnila každodenní život psychoterapie

9. 11. 2025

18 min

+ 1:53:31
Obrázek epizody Dezert je malým potěšením dne. Oslavte s námi Mezinárodní den dezertů a dejte si něco sladkého

Jihomoravský rok

Dezert je malým potěšením dne. Oslavte s námi Mezinárodní den dezertů a dejte si něco sladkého

19. 10. 2025

15 min

+ 2:34:29
Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Strašilovi: Růžová obálka s dopisem psaným před 65 lety je naším osudem, že jsme spolu

Sever

Zlatá láska: Manželé Strašilovi: Růžová obálka s dopisem psaným před 65 lety je naším osudem, že jsme spolu

2. 11. 2025

40 min

+ 3:19:09
Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Bělohlávkovi: Rok mu trvalo, než mi dal pusu. O ruku jsem ho před 56 lety žádala u tanku

Hradec Králové

Zlatá láska: Manželé Bělohlávkovi: Rok mu trvalo, než mi dal pusu. O ruku jsem ho před 56 lety žádala u tanku

19. 10. 2025

44 min

+ 3:21:08
Obrázek epizody Českem bleskem: Pravčická brána je největší skalní bránou na evropském kontinentu. Vědci se diví, že se nezřítila

Liberec

Českem bleskem: Pravčická brána je největší skalní bránou na evropském kontinentu. Vědci se diví, že se nezřítila

13. 11. 2025

1 min

+ 4:05:48
Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Bělohlávkovi: Rok mu trvalo, než mi dal pusu. O ruku jsem ho před 56 lety žádala u tanku

Karlovy Vary

Zlatá láska: Manželé Bělohlávkovi: Rok mu trvalo, než mi dal pusu. O ruku jsem ho před 56 lety žádala u tanku

19. 10. 2025

44 min

+ 4:46:46

Plzeň

2. 11. 2025

40 min

+ 5:31:26

Vysočina

19. 10. 2025

44 min

+ 6:16:06

Ostrava

19. 10. 2025

44 min

+ 6:34:26
Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Lea se narodila v 27. týdnu. Příběh o nezdolné síle křehkého tělíčka a o síle a víře obou rodičů

Karlovy Vary

Cesta k uzdravení: Lea se narodila v 27. týdnu. Příběh o nezdolné síle křehkého tělíčka a o síle a víře obou rodičů

2. 11. 2025

18 min

+ 6:35:57
Obrázek epizody Českem bleskem: Kamenný most v Písku je nejstarším kamenným mostem v Česku. Má sedm oblouků a délku skoro 110 metrů

Karlovy Vary

Českem bleskem: Kamenný most v Písku je nejstarším kamenným mostem v Česku. Má sedm oblouků a délku skoro 110 metrů

9. 11. 2025

1 min

+ 6:54:17
Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Lea se narodila v 27. týdnu. Příběh o nezdolné síle křehkého tělíčka a o síle a víře obou rodičů

Pardubice

Cesta k uzdravení: Lea se narodila v 27. týdnu. Příběh o nezdolné síle křehkého tělíčka a o síle a víře obou rodičů

2. 11. 2025

18 min

+ 7:12:37

Zlín

2. 11. 2025

18 min

+ 7:14:23
Obrázek epizody Česká NEJ: Největší český pravěký menhir stojí na poli u středočeské vesnice Klobuky. Říká se mu kamenný pastýř

Brno

Česká NEJ: Největší český pravěký menhir stojí na poli u středočeské vesnice Klobuky. Říká se mu kamenný pastýř

12. 11. 2025

1 min

+ 7:15:53
Obrázek epizody Českem bleskem: Kamenný most v Písku je nejstarším kamenným mostem v Česku. Má sedm oblouků a délku skoro 110 metrů

Hradec Králové

Českem bleskem: Kamenný most v Písku je nejstarším kamenným mostem v Česku. Má sedm oblouků a délku skoro 110 metrů

9. 11. 2025

1 min

+ 7:34:13

České Budějovice

2. 11. 2025

18 min

+ 7:52:33

Vysočina

2. 11. 2025

18 min

+ 7:54:04

Sever

9. 11. 2025

1 min

+ 8:12:24

Olomouc

2. 11. 2025

18 min

+ 8:30:44

Brno

2. 11. 2025

18 min

+ 8:33:48
Obrázek epizody Hobby magazín: Zelinářské záhony na sklonku sezóny: Co ještě lze sklidit a jak opečovat půdu?

Pardubice

Hobby magazín: Zelinářské záhony na sklonku sezóny: Co ještě lze sklidit a jak opečovat půdu?

13. 11. 2025

3 min