Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

13. 11. 2025, svátek má Tibor, zítra Sáva

+ 19:07
Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Wikipedia. Používáme ji pravidelně, ale málokdo ví o jejím vzniku a historii

Dvojka

Příběhy z kalendáře: Wikipedia. Používáme ji pravidelně, ale málokdo ví o jejím vzniku a historii

15. 1. 2024

19 min

+ 1:11:38
Obrázek epizody Láska za lásku: Po prázdninách

Dvojka

Láska za lásku: Po prázdninách

3. 9. 2023

52 min

+ 1:13:40
Obrázek epizody O původu příjmení: Fuit, Pikner

Dvojka

O původu příjmení: Fuit, Pikner

7. 11. 2023

2 min

+ 2:04:01
Obrázek epizody Na Madagaskare som väčšinou chodila bosá (MONIKA ŠAGÁTOVÁ epizóda stopäťdesiatašiesta)

MARAKUA

Na Madagaskare som väčšinou chodila bosá (MONIKA ŠAGÁTOVÁ epizóda stopäťdesiatašiesta)

3. 9. 2023

50 min

+ 2:49:31
Obrázek epizody Čelisti: Laktace, kastrace, mokrý nosek. Filmová vánoční besídka servíruje místo bramborového salátu coleslaw

Radio Wave

Čelisti: Laktace, kastrace, mokrý nosek. Filmová vánoční besídka servíruje místo bramborového salátu coleslaw

15. 12. 2023

45 min

+ 2:52:09
Obrázek epizody Svářečů v energetice je nedostatek. Opuštěný obor svářeč-potrubář se rozhodli oprášit v Hněvkovicích

Seriál Radiožurnálu

Svářečů v energetice je nedostatek. Opuštěný obor svářeč-potrubář se rozhodli oprášit v Hněvkovicích

3. 9. 2023

2 min

+ 3:23:33
Obrázek epizody Balanc: Jak se vyrovnat se smrtí rodičů? Je dobré akceptovat své prožívání, ať už je jakékoli

Radio Wave

Balanc: Jak se vyrovnat se smrtí rodičů? Je dobré akceptovat své prožívání, ať už je jakékoli

7. 11. 2023

31 min

+ 3:45:24
Obrázek epizody Omeletky: „Srdce je v písničkách nejčastějším slovem.“ Omeletky Haliny Pawlowské o srdci

Dvojka

Omeletky: „Srdce je v písničkách nejčastějším slovem.“ Omeletky Haliny Pawlowské o srdci

15. 9. 2024

21 min

+ 4:04:56
Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Isaac Newton. Geniální vědec mohl být pasákem ovcí. Za jeho objevy jsou podivuhodné okolnosti

Dvojka

Příběhy z kalendáře: Isaac Newton. Geniální vědec mohl být pasákem ovcí. Za jeho objevy jsou podivuhodné okolnosti

4. 1. 2024

19 min

+ 4:07:54
Obrázek epizody Pochoutkový rok: Chleba upečený v peci chutná prostě jinak. Přesvědčit se o tom můžete třeba v Chebu

Dvojka

Pochoutkový rok: Chleba upečený v peci chutná prostě jinak. Přesvědčit se o tom můžete třeba v Chebu

24. 8. 2025

2 min

+ 4:11:50
Obrázek epizody Sto let oslavily dvě dámy ze sedlčanského domova pro seniory. Kromě zdraví si přejí třeba halenku

Seriál Radiožurnálu

Sto let oslavily dvě dámy ze sedlčanského domova pro seniory. Kromě zdraví si přejí třeba halenku

7. 11. 2023

3 min

+ 4:38:11
Obrázek epizody Jak to vidí...: Platí rčení „Jaký ředitel, taková škola“? Odpovídá Martin Kozel, ředitel organizace Učitel naživo

Dvojka

Jak to vidí...: Platí rčení „Jaký ředitel, taková škola“? Odpovídá Martin Kozel, ředitel organizace Učitel naživo

3. 9. 2023

26 min

+ 5:18:26
Obrázek epizody Tribuna: Ze sportovce století troskou. Čeká Ullricha třetí život? Čím fascinují cyklističtí podvodníci?

Radio Wave

Tribuna: Ze sportovce století troskou. Čeká Ullricha třetí život? Čím fascinují cyklističtí podvodníci?

15. 12. 2023

40 min

+ 5:48:32
Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Největší fake? Že jsem výborná sportovkyně, směje se Alena Zárybnická

Dvojka

Zálety Aleny Zárybnické: Největší fake? Že jsem výborná sportovkyně, směje se Alena Zárybnická

3. 9. 2023

30 min

+ 6:09:45
Obrázek epizody Na procházce kolem přehrady Šance. Příběh manželů Katauerových, dnes emeritní hrázných

Host Českého rozhlasu Ostrava

Na procházce kolem přehrady Šance. Příběh manželů Katauerových, dnes emeritní hrázných

23. 10. 2023

21 min

+ 6:12:31
Obrázek epizody Hobby magazín: V prosinci je ideální zahájit udržovací řez nejrozšířenějších ovocných stromů a sklízet kapustu

Dvojka

Hobby magazín: V prosinci je ideální zahájit udržovací řez nejrozšířenějších ovocných stromů a sklízet kapustu

7. 12. 2023

2 min

+ 6:23:30
Obrázek epizody Barvy na jeho obrazech odrážejí naladění samotného malíře. Setkání se Zdeňkem Kurečkou

Odpolední interview

Barvy na jeho obrazech odrážejí naladění samotného malíře. Setkání se Zdeňkem Kurečkou

21. 10. 2023

10 min

+ 6:34:36
Obrázek epizody Mají staré stromy ve městech právo na důstojné stáří? Které unikáty v Ostravě máme?

Odpolední interview

Mají staré stromy ve městech právo na důstojné stáří? Které unikáty v Ostravě máme?

22. 10. 2023

11 min

+ 7:04:34
Obrázek epizody Omeletky: „Překvapili mě milí a vstřícní lidé.“ Omeletky Haliny Pawlowské o cestě Vaška Šandy na Filipíny

Dvojka

Omeletky: „Překvapili mě milí a vstřícní lidé.“ Omeletky Haliny Pawlowské o cestě Vaška Šandy na Filipíny

13. 1. 2024

29 min

+ 7:31:39
Obrázek epizody Omeletky: „Bacha na babičky, co chlastaj z krabičky!“ Silvestrovské Omeletky Haliny Pawlowské

Dvojka

Omeletky: „Bacha na babičky, co chlastaj z krabičky!“ Silvestrovské Omeletky Haliny Pawlowské

31. 12. 2023

27 min

+ 8:25:21
Obrázek epizody Speciál: Hovory z Vídně 2.0

Deskoherní inkvizice

Speciál: Hovory z Vídně 2.0

7. 12. 2023

53 min

+ 8:52:27
Obrázek epizody Studovna: Matematika mě bavila celý život, říká první laureátka Ceny vlády pro nadané studenty

Radio Wave

Studovna: Matematika mě bavila celý život, říká první laureátka Ceny vlády pro nadané studenty

26. 10. 2023

27 min

+ 9:25:27
Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Koláče s podzimním ovocem

Dvojka

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Koláče s podzimním ovocem

26. 10. 2023

33 min

+ 9:50:10
Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Z projektu Archa pro Ukrajinu mám velkou radost. Češi umí pomáhat chytře

Dvojka

Jak to vidí...: David Mareček: Z projektu Archa pro Ukrajinu mám velkou radost. Češi umí pomáhat chytře

7. 12. 2023

24 min

+ 10:14:41
Obrázek epizody Stand-up komik Daniel Čech v Ranním klubu

Host Expres FM

Stand-up komik Daniel Čech v Ranním klubu

26. 10. 2023

24 min