Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

21. 11. 2025, svátek má Albert, zítra Cecílie

+ 52:52
Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Sqbru: Konceptem pivovaru je chaos, ale ve finále to do sebe celé pasuje.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Sqbru: Konceptem pivovaru je chaos, ale ve finále to do sebe celé pasuje.

23. 9. 2024

52 min

+ 1:53:30
Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem HoppyDog: Trh v poslední době chce hlavně novinky, letos jsem ve vyčkávacím módu.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem HoppyDog: Trh v poslední době chce hlavně novinky, letos jsem ve vyčkávacím módu.

4. 11. 2024

1 hod

+ 2:21:23
Obrázek epizody Víte, co se skrývá pod označením „biozebra“ nebo „biolist“?

Tip pro Vás

Víte, co se skrývá pod označením „biozebra“ nebo „biolist“?

4. 12. 2024

27 min

+ 2:35:38
Obrázek epizody Kvalita regionálních potravin - na co se zaměřit?

Tip pro Vás

Kvalita regionálních potravin - na co se zaměřit?

9. 12. 2024

14 min

+ 3:57:28
Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Lajka: Nepotřebuju mít každý týden pivo s novým profilem. Za zásadní považuju vztahy s dodavateli.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Lajka: Nepotřebuju mít každý týden pivo s novým profilem. Za zásadní považuju vztahy s dodavateli.

16. 12. 2024

1 hod 21 min

+ 5:12:40
Obrázek epizody Tap Takeover speciál s Janou Olšovskou: Chtěla jsem vymyslet lék na rakovinu, nakonec mi říkají doktorka piva.

Tap Takeover

Tap Takeover speciál s Janou Olšovskou: Chtěla jsem vymyslet lék na rakovinu, nakonec mi říkají doktorka piva.

30. 12. 2024

1 hod 15 min

+ 6:23:31
Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Prokopák: Nechceme plast, pivo je lepší v lahvi. Ovlivňuje to ale jeho cenu.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Prokopák: Nechceme plast, pivo je lepší v lahvi. Ovlivňuje to ale jeho cenu.

10. 2. 2025

1 hod 10 min

+ 7:29:35
Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Suchdolský Jeník: Nejlepší zpětná vazba? Vidět studenty v kampusu s naším pivem.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Suchdolský Jeník: Nejlepší zpětná vazba? Vidět studenty v kampusu s naším pivem.

10. 3. 2025

1 hod 6 min

+ 8:39:05
Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Matuška: Ze začátku to vypadalo, že si budu v Broumech vařit pivo o víkendech, a ne že budeme mít výstav 8000 hektolitrů.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Matuška: Ze začátku to vypadalo, že si budu v Broumech vařit pivo o víkendech, a ne že budeme mít výstav 8000 hektolitrů.

24. 3. 2025

1 hod 9 min

+ 9:52:27
Obrázek epizody Tap Takeover s Pivovarem Strahov: Naším cílem je smazat rozdíl mezi turistou a českým zákazníkem.

Tap Takeover

Tap Takeover s Pivovarem Strahov: Naším cílem je smazat rozdíl mezi turistou a českým zákazníkem.

7. 4. 2025

1 hod 13 min

+ 11:10:22
Obrázek epizody Tap Takeover s Pivovarem Loď: Pro sládky z normálního provozu je vaření piva na Lodi nepochopitelné.

Tap Takeover

Tap Takeover s Pivovarem Loď: Pro sládky z normálního provozu je vaření piva na Lodi nepochopitelné.

19. 5. 2025

1 hod 17 min

+ 11:36:38
Obrázek epizody Udržuj si formu s produkty Edgar Power

Tip pro Vás

Udržuj si formu s produkty Edgar Power

2. 6. 2025

26 min

+ 12:51:11
Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Antoš: Picí porter, ulítlé kyseláče i ezopivovarnice

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Antoš: Picí porter, ulítlé kyseláče i ezopivovarnice

2. 6. 2025

1 hod 14 min

+ 13:14:48
Obrázek epizody EDGAR POWER: Gut training je trénink trávicího traktu, který vám pomůže poznat vaše tělo

Tip pro Vás

EDGAR POWER: Gut training je trénink trávicího traktu, který vám pomůže poznat vaše tělo

9. 6. 2025

23 min

+ 13:38:18
Obrázek epizody Richard Hynek: Gely EDGAR POWER při závodech fungují báječně

Tip pro Vás

Richard Hynek: Gely EDGAR POWER při závodech fungují báječně

16. 6. 2025

23 min

+ 14:51:52
Obrázek epizody Tap Takeover speciál s domovařiči: Když jdeme na pivo a mají černý ležák, vždycky si ho dáme. Pít už pátý černý je ale monotématický.

Tap Takeover

Tap Takeover speciál s domovařiči: Když jdeme na pivo a mají černý ležák, vždycky si ho dáme. Pít už pátý černý je ale monotématický.

16. 6. 2025

1 hod 13 min

+ 15:07:14
Obrázek epizody 60 % nestačí! Jak se vyhnout podpojištění nemovitosti?

Tip pro Vás

60 % nestačí! Jak se vyhnout podpojištění nemovitosti?

23. 6. 2025

15 min

+ 16:18:01
Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Potmehúd: Mým snem je uvařit si kriek. Pivovar je pro mě stále koníček.

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Potmehúd: Mým snem je uvařit si kriek. Pivovar je pro mě stále koníček.

28. 7. 2025

1 hod 10 min

+ 16:31:53
Obrázek epizody 60% nestačí! Vyhněte se podpojištění. Aktualizujte si pojistnou smlouvu alespoň jednou za dva až tři roky

Tip pro Vás

60% nestačí! Vyhněte se podpojištění. Aktualizujte si pojistnou smlouvu alespoň jednou za dva až tři roky

25. 8. 2025

13 min

+ 17:57:59
Obrázek epizody Tap Takeover s Hákovým parním pivovarem: Na trhu nyní fungují nealka. Je to věc, kterou by nás bavilo umět a mít ji v portfoliu.

Tap Takeover

Tap Takeover s Hákovým parním pivovarem: Na trhu nyní fungují nealka. Je to věc, kterou by nás bavilo umět a mít ji v portfoliu.

11. 8. 2025

1 hod 26 min

+ 19:09:58
Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Dejf: Snažím se najít dokonalé pivo, ale stále nejsem v cíli

Tap Takeover

Tap Takeover s pivovarem Dejf: Snažím se najít dokonalé pivo, ale stále nejsem v cíli

8. 9. 2025

1 hod 11 min

+ 20:19:27
Obrázek epizody Tap Takover s pivovarem Twinberg: Příští rok se chceme pustit do divočejší produkce. Za mě pivo nemusí úplně chutnat jako pivo, když je poctivě udělané.

Tap Takeover

Tap Takover s pivovarem Twinberg: Příští rok se chceme pustit do divočejší produkce. Za mě pivo nemusí úplně chutnat jako pivo, když je poctivě udělané.

22. 9. 2025

1 hod 9 min