Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

3. 4. 2026, svátek má Richard, zítra Ivana

+ 02:00
Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Bioodpad mohou lidé třídit už na všech sídlištích v Jablonci nad Nisou. Radnice pořídila 180 nádob

Zprávy pro Liberecký kraj: Bioodpad mohou lidé třídit už na všech sídlištích v Jablonci nad Nisou. Radnice pořídila 180 nádob

12. 3. 2026

2 min

+ 07:12
Obrázek epizody Kam v současnosti zamíří tržní sektory, utečeme „do cloudu“?

Kam v současnosti zamíří tržní sektory, utečeme „do cloudu“?

12. 3. 2026

5 min

+ 1:05:01
Obrázek epizody Slavia přetlačí Zlín, branky na Letné a lahoda v Boleslavi | FOOTCAST PREVIEW 26. kolo

Slavia přetlačí Zlín, branky na Letné a lahoda v Boleslavi | FOOTCAST PREVIEW 26. kolo

12. 3. 2026

57 min

+ 1:17:39
Obrázek epizody Náš host: Vítězkou 4. ročníku soutěže Peče celá země je farmářka Eliška Hlaváčová z Karlovarského kraje

Náš host: Vítězkou 4. ročníku soutěže Peče celá země je farmářka Eliška Hlaváčová z Karlovarského kraje

12. 3. 2026

12 min

+ 1:30:17
Obrázek epizody Náš host: Vítězkou 4. ročníku soutěže Peče celá země je farmářka Eliška Hlaváčová z Karlovarského kraje

Náš host: Vítězkou 4. ročníku soutěže Peče celá země je farmářka Eliška Hlaváčová z Karlovarského kraje

12. 3. 2026

12 min

+ 1:42:55
Obrázek epizody Vítězkou 4. ročníku soutěže Peče celá země je farmářka Eliška Hlaváčová z Karlovarského kraje

Vítězkou 4. ročníku soutěže Peče celá země je farmářka Eliška Hlaváčová z Karlovarského kraje

12. 3. 2026

12 min

+ 2:01:30
Obrázek epizody Rodina ji přemluvila, teď je vítězkou. Eliška Hlaváčová ovládla soutěž Peče celá země

Rodina ji přemluvila, teď je vítězkou. Eliška Hlaváčová ovládla soutěž Peče celá země

12. 3. 2026

18 min

+ 2:20:05
Obrázek epizody Náš host: Rodina ji přemluvila, teď je vítězkou. Eliška Hlaváčová ovládla soutěž Peče celá země

Náš host: Rodina ji přemluvila, teď je vítězkou. Eliška Hlaváčová ovládla soutěž Peče celá země

12. 3. 2026

18 min

+ 2:38:40
Obrázek epizody Náš host: Rodina ji přemluvila, teď je vítězkou. Eliška Hlaváčová ovládla soutěž Peče celá země

Náš host: Rodina ji přemluvila, teď je vítězkou. Eliška Hlaváčová ovládla soutěž Peče celá země

12. 3. 2026

18 min

+ 2:57:15

12. 3. 2026

18 min

+ 3:31:40
Obrázek epizody Rakovina zažívacího traktu se týká čím dál mladších pacientů. Na Bulovce pomáhají pacientům zkrátit čekací dobu na léčbu

Rakovina zažívacího traktu se týká čím dál mladších pacientů. Na Bulovce pomáhají pacientům zkrátit čekací dobu na léčbu

12. 3. 2026

34 min

+ 3:49:18
Obrázek epizody Matěj Ruppert: HUMAN ZOO je o nás o lidech a našich strastech a to, jak se s nimi umíme vyrovnávat

Matěj Ruppert: HUMAN ZOO je o nás o lidech a našich strastech a to, jak se s nimi umíme vyrovnávat

12. 3. 2026

17 min

+ 3:52:10
Obrázek epizody Před více než 120 lety zabloudila na Moravu alka malá. Pták teď stojí vycpaný v jihlavském muzeu

Před více než 120 lety zabloudila na Moravu alka malá. Pták teď stojí vycpaný v jihlavském muzeu

12. 3. 2026

2 min

+ 3:55:03
Obrázek epizody Příběhy z Vysočiny: Před více než 120 lety zabloudila na Moravu alka malá. Pták teď stojí vycpaný v jihlavském muzeu

Příběhy z Vysočiny: Před více než 120 lety zabloudila na Moravu alka malá. Pták teď stojí vycpaný v jihlavském muzeu

12. 3. 2026

2 min

+ 4:48:09
Obrázek epizody Šmejkal: Šance v Teplicích jsem si ohromně vážil, kariéru kouče v první lize už mám ale za sebou

Šmejkal: Šance v Teplicích jsem si ohromně vážil, kariéru kouče v první lize už mám ale za sebou

12. 3. 2026

53 min

+ 5:41:15
Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Šmejkal: Šance v Teplicích jsem si ohromně vážil, kariéru kouče v první lize už mám ale za sebou

Desítka Pavla Horvátha: Šmejkal: Šance v Teplicích jsem si ohromně vážil, kariéru kouče v první lize už mám ale za sebou

12. 3. 2026

53 min

+ 6:34:21
Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Šmejkal: Šance v Teplicích jsem si ohromně vážil, kariéru kouče v první lize už mám ale za sebou

Desítka Pavla Horvátha: Šmejkal: Šance v Teplicích jsem si ohromně vážil, kariéru kouče v první lize už mám ale za sebou

12. 3. 2026

53 min

+ 7:27:27

12. 3. 2026

53 min

+ 8:20:33

12. 3. 2026

53 min

+ 8:56:21
Obrázek epizody Apatyka: Zatímco samota může být spojenec, o osamění mluví psycholog Petr Hroch jako o zánětu

Apatyka: Zatímco samota může být spojenec, o osamění mluví psycholog Petr Hroch jako o zánětu

12. 3. 2026

35 min

+ 9:32:09
Obrázek epizody Zatímco samota může být spojenec, o osamění mluví psycholog Petr Hroch jako o zánětu

Zatímco samota může být spojenec, o osamění mluví psycholog Petr Hroch jako o zánětu

12. 3. 2026

35 min

+ 10:07:57
Obrázek epizody Apatyka: Zatímco samota může být spojenec, o osamění mluví psycholog Petr Hroch jako o zánětu

Apatyka: Zatímco samota může být spojenec, o osamění mluví psycholog Petr Hroch jako o zánětu

12. 3. 2026

35 min

+ 10:43:45

12. 3. 2026

35 min

+ 10:46:39
Obrázek epizody Tři modří koně v Šimkových sadech vyvolali spor. Instalaci bez povolení zorganizoval senátor Holásek

Tři modří koně v Šimkových sadech vyvolali spor. Instalaci bez povolení zorganizoval senátor Holásek

12. 3. 2026

2 min

+ 10:49:33
Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Tři modří koně v Šimkových sadech vyvolali spor. Instalaci bez povolení zorganizoval senátor Holásek

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Tři modří koně v Šimkových sadech vyvolali spor. Instalaci bez povolení zorganizoval senátor Holásek

12. 3. 2026

2 min