Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

25. 3. 2026, svátek má Marián, zítra Emanuel

+ 27:53
Obrázek epizody Livesport Daily RE:ACTION >>> MVP Chorý i křehoučká Sparta. Co přineslo 316. derby?

Livesport Daily RE:ACTION >>> MVP Chorý i křehoučká Sparta. Co přineslo 316. derby?

9. 3. 2026

27 min

+ 2:39:05
Obrázek epizody JAN KONEČNÝ | Kompresor vs turbo | RACETALK #11

JAN KONEČNÝ | Kompresor vs turbo | RACETALK #11

9. 3. 2026

2 hod 11 min

+ 2:51:32
Obrázek epizody Jitka Smutná: Jsem tragikomický člověk, veselé písničky psát neumím. Album je pro mě splněným snem

Jitka Smutná: Jsem tragikomický člověk, veselé písničky psát neumím. Album je pro mě splněným snem

9. 3. 2026

12 min

+ 2:56:30
Obrázek epizody Víkend v lize: Jurečka už je v čele produktivity, góly v derby jako v Anglii a psycholog Skuhravý

Víkend v lize: Jurečka už je v čele produktivity, góly v derby jako v Anglii a psycholog Skuhravý

9. 3. 2026

4 min

+ 2:59:33
Obrázek epizody Nový herní prvek na žďárském zámku představuje cestu kapky vody

Nový herní prvek na žďárském zámku představuje cestu kapky vody

9. 3. 2026

3 min

+ 3:53:14
Obrázek epizody Sadílek se ohromně obětoval pro tým, naopak Rrahmani asi nepochopil, že hraje derby, hodnotí Horváth

Sadílek se ohromně obětoval pro tým, naopak Rrahmani asi nepochopil, že hraje derby, hodnotí Horváth

9. 3. 2026

53 min

+ 4:46:40
Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Sadílek se ohromně obětoval pro tým, naopak Rrahmani asi nepochopil, že hraje derby, hodnotí Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Sadílek se ohromně obětoval pro tým, naopak Rrahmani asi nepochopil, že hraje derby, hodnotí Horváth

9. 3. 2026

53 min

+ 5:40:06
Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Sadílek se ohromně obětoval pro tým, naopak Rrahmani asi nepochopil, že hraje derby, hodnotí Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Sadílek se ohromně obětoval pro tým, naopak Rrahmani asi nepochopil, že hraje derby, hodnotí Horváth

9. 3. 2026

53 min

+ 5:43:10
Obrázek epizody Příběhy z Vysočiny: Nový herní prvek na žďárském zámku představuje cestu kapky vody

Příběhy z Vysočiny: Nový herní prvek na žďárském zámku představuje cestu kapky vody

9. 3. 2026

3 min

+ 6:36:36

9. 3. 2026

53 min

+ 7:30:02

9. 3. 2026

53 min

+ 7:58:51
Obrázek epizody Záchranářka Katarína Veselá: Vadí mi bezohlednost. Není fér si někoho filmovat v nejslabší chvíli

Záchranářka Katarína Veselá: Vadí mi bezohlednost. Není fér si někoho filmovat v nejslabší chvíli

9. 3. 2026

28 min

+ 8:28:04
Obrázek epizody Netušil jsem, co to se mnou udělá, říká Marek Poledna, který jel letošní Vasův běh volnou technikou

Netušil jsem, co to se mnou udělá, říká Marek Poledna, který jel letošní Vasův běh volnou technikou

9. 3. 2026

29 min

+ 8:57:17
Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Netušil jsem, co to se mnou udělá, říká Marek Poledna, který jel letošní Vasův běh volnou technikou

Větrník - Host ve studiu: Netušil jsem, co to se mnou udělá, říká Marek Poledna, který jel letošní Vasův běh volnou technikou

9. 3. 2026

29 min

+ 9:25:51
Obrázek epizody Až na dřeň: Záchranářka Katarína Veselá: Vadí mi bezohlednost. Není fér si někoho filmovat v nejslabší chvíli

Až na dřeň: Záchranářka Katarína Veselá: Vadí mi bezohlednost. Není fér si někoho filmovat v nejslabší chvíli

9. 3. 2026

28 min

+ 9:54:25
Obrázek epizody Až na dřeň: Záchranářka Katarína Veselá: Vadí mi bezohlednost. Není fér si někoho filmovat v nejslabší chvíli

Až na dřeň: Záchranářka Katarína Veselá: Vadí mi bezohlednost. Není fér si někoho filmovat v nejslabší chvíli

9. 3. 2026

28 min

+ 10:22:59

9. 3. 2026

28 min

+ 10:52:12
Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Netušil jsem, co to se mnou udělá, říká Marek Poledna, který jel letošní Vasův běh volnou technikou

Větrník - Host ve studiu: Netušil jsem, co to se mnou udělá, říká Marek Poledna, který jel letošní Vasův běh volnou technikou

9. 3. 2026

29 min

+ 11:20:46

9. 3. 2026

28 min

+ 12:02:08
Obrázek epizody Vizitka: Scénická a kostýmní výtvarnice Jana Preková: Materiály ke mně často mluví velmi přesným jazykem

Vizitka: Scénická a kostýmní výtvarnice Jana Preková: Materiály ke mně často mluví velmi přesným jazykem

9. 3. 2026

41 min

+ 12:43:30
Obrázek epizody Scénická a kostýmní výtvarnice Jana Preková: Materiály ke mně často mluví velmi přesným jazykem

Scénická a kostýmní výtvarnice Jana Preková: Materiály ke mně často mluví velmi přesným jazykem

9. 3. 2026

41 min

+ 13:24:52
Obrázek epizody Vizitka: Scénická a kostýmní výtvarnice Jana Preková: Materiály ke mně často mluví velmi přesným jazykem

Vizitka: Scénická a kostýmní výtvarnice Jana Preková: Materiály ke mně často mluví velmi přesným jazykem

9. 3. 2026

41 min

+ 14:06:14

9. 3. 2026

41 min

+ 14:16:44
Obrázek epizody 156: Zrób ze mną czeską prasówkę. Przeglądam 2 czeskie czasopisma

156: Zrób ze mną czeską prasówkę. Przeglądam 2 czeskie czasopisma

9. 3. 2026

10 min

+ 15:05:15
Obrázek epizody Kmoníček v Hráčích: Íránské bomby? Noční můra celého světa! Trumpa se bojí všichni, i Čína

Kmoníček v Hráčích: Íránské bomby? Noční můra celého světa! Trumpa se bojí všichni, i Čína

9. 3. 2026

48 min